HAFTANIN ŞIKLARI

Bu hafta şıklar konusunda epey bereketli bir hafta yaşandı. Hangisi en şık karar vermek çok ama çok zor. Ben karar veremedim o yüzden bu sefer seçimi sizlere bırakıyorum ve ilk kez haftanın şıklarından bir oylama istiyorum. Sanırım en kapışmalı oylama bu olacak :)



Haftanın ilk şıkı son zamanlarda stiline hayran kaldığım Ezgi Kıramer. Chanel 'in defilesine kendisine çok yakışan harika bir YSL ile geldi. Saçları, makyajı, aksesuarları ve Jimmy Choo ayakkabıları ile hem sade hem de müthiş klas gözüküyor. Bu creme de la creme stilinin sevdalılarına Ezgi Kıramer ve Lian Kebudi 'nin LuxuryShoppers isimli bloglarına bakınmalarını tavsiye ederim. Eminim ki girdiğinizde ayrılmanız zor olacaktır.



Bir diğer haftanın şıkı ise Demet Müftüoğlu. İstanCool festivali süresince giydiği her kıyafete hayran kaldım. Ama özellikle 2 tanesi var ki tek kelimeyle kusursuz bir şıklık. Kobalt mavisi tulumu ve beyaz Stella McCartney ceketiyle süslediği kombinasyona bayıldım. Hayalet makyajı en iyi uygulayanlardan. Aksesuar kullanımında da çok başarılı.



Ülkemiz sınırları içinde olduğundan İstanCool festivali konuklarından Kirsten Dunst 'ı da bu listeye katmak gerekiyor. Her 2 kıyafetide Chanel. Hem zarif hem de kusursuz bir şıklık içinde.



Son olarak Dürüst kardeşler var. Kazım Köseoğlu ve Irmak Karagülle 'nin düğününe davetli olan kardeşler yine birbirinden şık seçimleriyle farklılıklarını ortaya koyuyorlar.

Elif Dürüst YSL marka elbisesini defileden farklı bir şekilde kullanmış. Tek bir kemerle elbiseye değişik ve güzel bir hava katmış.

Şirin Yalçın 'ın gece mavisi saten elbisenin kesimine hayran kaldım. Kendisine yakışan kesimleri bulmakta son derece usta. Gerçi göğüs kısmındaki pencere çatal bölgesinde tuhaf bir görüntü verse de genel olarak çok başarılı.

Şimdi de parmaklarınızın çalışma zamanı :)





Yorumlar

  1. Nil Degirmencioglu01 Haziran, 2011

    Bnm de yeni kesfim LS. Sade ama iddialı. Bütün ürünlerine göz koydum yawaştan almalı :)Kısaca Ezgi & Lian rocksssss !!!

    YanıtlaSil
  2. Bloga bir göz attım, henüz detaylı inceleyemedim ama fotolar ve tarzları süper! Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. kirsten tam bir chanel kadini.

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Benim oyum Ezgi'ye. Farklılığıyla sürüden ayrılıyor ama illa farklı olacam diye de saçmalamıyor. Çok güzel bir denge kurmuş.

    Pelin, bu arada Erdem'in resort koleksiyonunu gördün mü? Ben acayip etkilendim. Süper.... Koleksiyonun her bir parçasına sahip olmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. görnedim ülkü. hemencecik bakınmaca :)

    YanıtlaSil
  6. pelincim düğünde derya karagüllenin elbisesi hakkındaki düşünceleriniş merak ettim doğrusu cvplarsan sevinirim

    YanıtlaSil
  7. sevgili civciv yorum bile yapamıyorum desem anlarmısın ne demek istediğimi :)

    YanıtlaSil
  8. Ezgi'nin elbisesi oldukça iddialı kesim bence yani her babayiğidin harcı olamaz o kıyafeti böyle şık taşımak.Ben çok beğendim.Ama benim diğer 2 favorim ise Şirin Yalçın ve Demet Müftüoğlu'nun beyaz ceketi ve taytı bu kadar zarif taşıması.Çok havalı valla.Anasını satim biz giysek böyle durmuyor işte.Bu kadınlarda bir eda bir hava var anacım.Auro'ları başka bunların:-))
    Bu arada Luxury Shoppers'daki altın rengi tasma kolye ve bilekliklere ben aşııııkkk oldum yaa.Niye böyleyim her gördüğümü hemen beğenip, sahip olmak istiyorum ki:-(( Bu işin sonu yok işte:-(((

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.