İşin Doğrusunu ECE SÜKAN Açıklıyor !

Bildiğiniz gibi L'Oreal Paris Miss Turkey 2011 yarışmasında Ece Sükan 'ın giydiği elbise epey olay oldu. SAGAZA Madrid 'in twitter da elbiseyi sahiplenici açıklamaları Ece Sükan 'ı istemeden de olsa zor bir duruma sokmuş oldu. (O twitter mesajı kaldırılmış.)



Doğal olarak gelen tepkiler sonrası Ece Sükan ile irtibata geçtim. Ve kendi ağzından aldığım bilgileri sizlerle paylaşıyorum :

' Elbise orjinal bir Emilio Pucci 'dir. Pucci markası bu elbiseyi çalıştıkları PR ofisinin sahibine özel olarak hazırlamış. IstanCool için İstanbul 'a gelen bu kişide kıyafeti Ece Sükan 'a hediye etmiş. Zaten uzun yıllardır bir dostlukları var ve Ece Sükan Vintage mağazasına zamanında birçok elbise de vermiş. SAGAZA Madrid sadece yarışma gecesi için ekranda daha iyi görünmesi açısından kıyafetin üstünde bazı değişiklikler yapmış o kadar. Mesela boyun kısmında değişikliğe gidilmiş. Ama kıyafet kesinlikle twitter da iddia edildiği gibi bir SAGAZA Madrid değil yüzde yüz bir Emilio Pucci 'dir.'


Bir küçük hata nelere sebep veriyor görmüş olduk. En başından beri Ece Sükan 'a bu aldatmacayı yakıştırmadığım için ne kadar haklı olduğumuda görmüş oldum. Yılların birikimi ve tecrübesi az kalsın ciddi bir yara alacaktı. Bu yanlışı düzeltebilmiş olmaktan da ayrıca mutluluk duydum.

Siz siz olun sosyal medyada acemileri çalıştırmayın ve acemice reklam peşinde de koşmayın !

* Ece Sükan 'a da samimi ve içten yaklaşımı için teşekkür ederim.

Yorumlar

  1. SAGAZA MADRID'i şiddetle kınıyorum o halde. Reklamını yaptı ya kardeim.Ama ne ayıp!!!

    Verdik veriştirdik Ece Sükan'a da:-(( Biraz haksızlık ettik hatta belki de kızgınlığımızdan bazılarımız çirkin laflar da ettik kadına.Keşke bunu ilk zaman düzeltseydi de bizde verip veriştirmeseydik.Neyse ünlü olmanında bazı bedeli oluyor işte.Zararın neresinden dönsen kardır:-))

    YanıtlaSil
  2. evet sert tepki gördü çünkü ismi ece sükan. türkiye de çakma kelimesiyle ismi yan yana gelmemesi gereken yegane isimlerden. O da bunun bilincinde ki gecikmeden gerekli açıklamayı yaptı.

    YanıtlaSil
  3. Haberi okuyunca kahkahalarla guldum. Ben Sagaza'da calisiyorum bu elbisenin provalarnda ben vardim ne Emilio Pucci'si , elestiriler agir geldi bizim firmayla anlasip boyle bir yola gittiler. Elbise bizim tarafimizdan dikildi,birseyi giydikten sonra neden boyle bir yalana basvuruluyor anlamiyorum. Secenekler arasindan bu elbiseyide ozellikle kendisi secti.

    YanıtlaSil
  4. Yuh ya, resmen burada kadin nefret kustunuz, sen de verdin gazi millete, simdi ise bu aldatmacayi yakistirmadim diye kiviriyorsun. Gercekten bravo.

    YanıtlaSil
  5. Bence vogue'da tam sayfa versınler tuturella'ya hatta ece'nin kadrajı tuturella'nın kadrajı olsun süper olur (!) birde emilio pucci elbise tabiki

    YanıtlaSil
  6. süper yapmış gerçeği açıklayarak. kendisini çok sever ve beğenirdim hiç olmamıştı bir çakma giymesi. teşekkürler pelin bu olayın üstüne gittiğin ve gerçeği bizle paylaştığın için. bu yüzden farklısın zaten. sabah gazetelerden önce ilk sana bakıyorum ne yazıyorsun diye :)) eline sağlık. Bade Ş.

    YanıtlaSil
  7. 1. adsız : keşke açıklamanda ismine de yer verebilmiş olsaydın. bu durumda ece sükan ı sevmeyen herhangi birinin rahatlıkla yazabileceği bir yorumdan öteye gidemiyorsun ne yazıkki.

    2. adsız : istersen 'ece sükan 'ın emilio pucci şıklığı' başlıklı yazımı okuda sonra konuş. son paragrafta elbise de çakma işaretleri olsa da söz konusu ece sükan sa ihtimal bile vermiyorum demişim. ortalığı karıştıran tek şey sagaza madrid in tweeter da bizim elbisemiz demesi. ece sükan ın kendi bile hak veriyor tepkime. ortada gaz vermeyi gerektirecek birşey yok zaten. olay neyse o konuşuldu o tartışıldı. keşke daha aklı selim bir eleştiri yapabilseydin.

    YanıtlaSil
  8. bende acaba mı demiştim senin gibi kararsız kalmıştım ama haklı olduğunu görünce sevindim gerçek anlamda kendini kanıtladığını düşünüyorum boş yorumlara aldırma ;)

    YanıtlaSil
  9. tuturellacığım sen hep kız ve böyle huysuz cevaplar yazıver :) özel adam tutacam damarına bassınlarda o müthiş tatlı sivri dilinle çemkiriver diye :))

    teşekkürler sevgli curcunam. yakında adsız yorumları yayınlamıyacağım sanırım. bazen gerçekten sinir bozucu oluyorlar.

    YanıtlaSil
  10. Ne sivri dilli hem kirmadan hem objektif davranarak hakkini veriyor diyordum senin icin ama su ece sukan ile hazirladigin 3 haber ile fikirlerim degisti.
    Kendisi ile konusmamis olsan bu kadar sicak karsilamasa durumu tepkin ayni mi olurdu merak ediyorum.
    Bazi insanlari gozumuzde fazla mi buyutuyoruz demistin ya ece ile ilgili hazirladigin haberde iste ben ve bir cok kisi simdi senin icin senin blogun icin boyle dusunuyor.

    Ceren ...

    YanıtlaSil
  11. sevgili ceren teşekkür ederim düşüncelerini dürüstçe ifade ettiğin için. şayet kendisiyle konuşmasaydım ve herhangi bir açıklama gelmeseydi 3. post olmayacaktı o kadar. ece sükan ın iddialara önem verip irtibata geçmesi ve bir açıklama yapması başlı başına bir olgunluk zaten. ben sadece açıklamasını sizlerle paylaşmakla yükümlüyüm. inanırsınız inanmazsınız o size kalmış. ne derseniz deyin ben bu olayda gayet net olduğumu düşünüyorum. yine de yorumuna üzülmedim desem yalan olur.

    YanıtlaSil
  12. o arkadas nerede calısır bilemıyorum ama hala ortada buyuk bir soru işareti var.ecenın elbisesiyle pucci kumaşı biribirinden farklı:) bencede ortada hala bir şaibe var!!!ben yemedim yiyenlere afiyet oldun!!!

    YanıtlaSil
  13. Ay saçmalıga bak! Resmen giymiş çakmayı bir de yarışma sunmuş çekinmeden!! Resssmen çakma bu ayol memlekette couture terzisi, private dikişçi de mi yok markalara çalışan harvey'e gitseymiş ya kıytırık elbiseciden çakma diktirtecegine. Uluslararası moda ikonasıymıs yesinler, iki paçoz sokak bloguna çıkan kraliyet ailesi, mavi kan falan sanacak kendini iyice şaşırmış bunlar.

    YanıtlaSil
  14. Pelin'e gelen tepkileri anlamıyorum. bende onun yerinde olsaydım aynı şeyi yapardım. yanlışı gördü ve haberini yaptı. ki birçok blog buna sessiz kaldı. hepsi birşekilde çıkar işinde çünkü. vogue'u karşılarına almak istemiyorlar belliki. ama pelin ilk haberinde ne kadar beğendiğini dile getirdi.gerçektende çok hoş görünüyor elbiseyle.ne zaman çakma olduğunu anladı onunda haberini yaptı. daha ne yapsın istiyorsunuz ki. ece sükan açıklama yapınca makul geldi ve bunuda bizle paylaştı. inanırız inanmayız bize bıraktı. bu kadar tarafsız olmasaydı zaten yapılan negatif yorumları yayınlamazdı. hepsinede kibarca cevap veriyor üstelik. her zamanki tarzını koruyorsun pelincim teşekkür sana. ece sükan ı çok severim ve beğenirim.üstelik onla gururda duyarım. ve dediğinede inanıyorum. bu konuda yalan söylemek o kadar kolay değil. sagaza yalanlarsa daha vahim bir skandalla karşılaşır çünkü. bu kadarda şüpheci olmayalım ne dersiniz. hande

    YanıtlaSil
  15. Üşenmedim Sagaza'yı aradım pazar günü postları okuyunca bir beyfendi açtı telefonu , Ece Sükan'ın güzellik yarışmasında giydiği elbisenin aynısının ellerinde olup olmadığını sordum beyfendide bana pazartesi geleceğini söyledi ve dediki elbise zaten ellerinde tek bir tane varmıs ve bende Pazartesi günü ECE HANIMIN ÜZERİNDEN ÇIKANI DENEYECEKMİŞİM!!! numaramı aldı fakat bugün aradım aynı beyfendi elbise PUCCI dedi bana sorarsanız elbise Sagaza fakat tepkilerle karşılaşınca Pucci dediler . Melis

    YanıtlaSil
  16. ilk kez aptal yerıne konduk tamam ece hnm 2.kez aptal yerıne koyuyor... bu modifiye işi yakayla olacak iş değil on taraftakı pencere ve orjinalındekı payetlı gibi olan kısım arkada uzun ecede ise mını sort gibi... kumas farkı vesaire vesaire...

    YanıtlaSil
  17. Pelincim,
    Ben senin konuyu gayet tarafsızca durumu olayın müdahilleri de dahil olmak üzere her açıdan ele aldığını düşünüyor ve bunu çok da takdir ediyorum. Ben de senin gibi Ece Sükan'a inanmayı çok istiyorum çünkü pek beğenirim kendisini, tarzını, halini tavrını ancak...
    Bence bu elbise orijinal değil. Yani resimlerden bile orijinali ile Ece Sükan'ın üstündekinin farkı çok belli oluyor ve bence de pek modifiye ettik elbise değişti durumu değil bu. Ben yine de Ece Sükan'ın da oyuna geldiğine hadi en kötü ihtimalle boş bulunduğuna yoksa asla "nasılsa kimse anlamaz" diye düşünmediğine inanıyorum, ya da inanmak istiyorum diyelim.
    Son olarak blogunun müptelası olduğumu belirtmek isterim.
    Sevgiler,
    N.

    YanıtlaSil
  18. hiç olmazsa arada güzel övgülerde alıyorum teşekkürler :) yalnız atladığınız bir nokta var. Ece Sükan ın dediğine göre bu elbise PR ajans sahibine ÖZEL olarak hazırlanmış. yani defiledeki kumaşın aynı olmaması normal. nitekim aylin tahincioğlu nun turkuaz pucci elbisesiyle defiledekide farklı. o zaman rihanna nın üstündekinede çakma diyelim sırf kumaşa bakarsak.

    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/04/aylin-tahincioglu-vs-rihanna.html

    YanıtlaSil
  19. Çakmanın adı özel olmuş.. Bedenleri de aynı heralde. Daha saçması sen kooskoca vögk dergisi bilmemnesi, elbiseni modifiye ettire ettire adı sanı duyulmayan bi yerli markaya yaptırıosun. Bu arada hepimiz salak, bunlar akıllı ya.. Organizasyon boyu ece sukanın giysilerini bu marka yapıyor ve tesadufe bak ki bir tek bu elbise pucci-yersen.

    YanıtlaSil
  20. inanamıyorum artık senınde bu sekılde taraflı haber yaptıgına
    benım gıbı organızasyonda calısan herkez o elbısenın sagaza oldugunu bılıyor
    bır telefonla araması cok mu onemlı sızın ıcın bılmıyorum ama cok komık bır yalana ınanmıssınız


    herseye ınanırdımda senın bu yalana ınanacagını dusunmezdım

    YanıtlaSil
  21. bu elbise daha satısa pazartesi gunu cıkmıs ben londrada yasıyorum ıstersenız sloane street pucci magazasına bir bakın
    elbısenın orjınalının rengıyle ve malzemesıyle hıc alakası yok
    bır kere rengı cok cok daha koyu ve pullu gıbı gozuken kısım pul degıl baska bir malzeme

    bu acıklamayı Ece sukana hıc yakıstıramadım
    tabı karsılıklı cıkarlar olunca Sagazada yaptıgı elbıseye benım degıl dıyebılıyor sonucta vogue a ters dusemez ya

    YanıtlaSil
  22. Ece aradı ve elbıse sagaza degıl dıyecegım sızde onaylayacaksınız dedı fırmaya
    bır moda markası daha yenı populer olmaya baslayan
    vogue dan korkmus belliki

    YanıtlaSil
  23. ne kadar sevmeyeni varmış kadıncağızı. ben sevenlerden ve beğenenlerdenim. ve ece sükan ın doğruyu söylediğine eminim. bence tüm bu yorumları şayet okuyorsa ki okuduğuna eminim tüm bu negatif yorumlardan mutluluk duymalı. ne sağlam bir imaj yaratmış ki kafamızda günlerdir bunu tartışıyoruz :) zaten gerçekten sagaza madrid olsaydı ne diye twit haberini kaldırsın ki. pelin hanım sizi de tebrik ederim. olayı başından itibaren her açıdan ele aldığınız için. boşuna tiryakin değilim. :)

    YanıtlaSil
  24. http://modavesosyete.blogspot.com/2011/04/aylin-tahincioglu-vs-rihanna.html
    bari siz yapmayın pelın hnm o resımlerde bariz ısık farkı var hepsi aynı tonda birşeşiyor ve aynı elbise...ama ecenınkı resmen kumas farklı tonlar hıc alakasız...orjinalle aylin hanım orta resmı ve rıhannaın ılk resmı ton olarak aynı...ama ece sukanın elbisesi modifiye otesi...yaka yı gectim arkadakı kocaman parlak kumas parcası yok.lütfen pucci defilesini vede tv rasıvınden mıss turkeyi izleyin...

    YanıtlaSil
  25. pelın hnm soktayım sizdemı ınandınız bir telefona ama gercekler su götürmez ortada.kadını sevmemkle alaksı yok seda domaniçte olsa ece sukanda olsa kım olursa olsa tepkı alır...cakma elbıseyı alıcaksın gyiceksin hemde vogue moda danısmanı olarak,ustune ozur dıleyecegın yerde fırmayla anlasıp olayı ortbas edıceksın.pucci ozel dikim yapada kusura bakmayın kel alaka malzemeyle yapmaz.oscarlarda bıle bu kadar ozel dıkım yok...belkıde puuci malzemem sıkıntısı cekıyordur daha pıyasaya yenı cıkan elbise icin fazla satarsa 2.malzemeden uretırler skandal:)

    YanıtlaSil
  26. sevgılı adsız ece sukanın saglam ımajından degıl koyunun olmadıgı yerde kecıye abdulrahman celebı denmesınden dolayı bu negatif eleştiriler.kusura bakmayında ece sukan kım?manken moda edıtoru...nedne onu begneyım guzel gıyındıgı ıcın cakma gıyınınce begnemeye devam mı edıcem.elbette twitterdan kalkar dunyada esı benzeri gorulmemıs bir skandaldır bu.

    YanıtlaSil
  27. var mısınız elbiseyi pelın hnma yollasın pelın hnma resımlerını siteye yuklesin onlu arkalı içli dıslı etiketli burada orjinalle kıyasalayalım :) hadi ece sukan guvemıyorsan kendıne yolla

    YanıtlaSil
  28. Ece sükan asilzadesi moda ikonumuzu vintıc ve vögg öncesinde türkücü özcan deniz'le çektigi diziden beri hayranlıkla izleyen biri olarak pucci olmayan elbisesinin kendisine çok yakıştıgını soyleyebilirim..

    YanıtlaSil
  29. bencede aylin t. ve rihanna nın elbiseleri aynı ton(yani defildeki ile aynı)sadece ısıktan oyle cıkmıs.hatta adsızın dedıgı gibi aylin t.orta resimi ve rihannanın iilk resımı aynı renk:)

    YanıtlaSil
  30. sayın moda ve sosyete sizi cok bgeneıyorum genelde yorum yazmam ama bu sefer benı cok şaşırttınız.siz ki o kadar ince detayları yakalayan biri olarak.piyasaya yenı satıs ıcın sunulan bir elbisenın bambaska malzemelerden dikileceğini dusunebılıyor musunuz?neyse siz elçisiniz zeval olmaz ama kısısel yorumunuz inanmıs gibi

    YanıtlaSil
  31. arkadaşlar bir pucci defilesindeki turkuaz elbisenin kumaşına bakın sonrada rihanna ve aylin t. nin elbisesine bakın. renk ya da ışık değil kumaşın kendisinden bahsediyorum. defilede kullanılandan farklı kumaş ve modeller olabilir onu demek istiyorum.

    bazılarımızda hafiyeliğe soyunmuş sizden korkulur valla :)

    YanıtlaSil
  32. merhaba pelin hanım ben blogunuzu uzuuun zamandır cok begenerek takıp edıyorum ..
    ben 1 sene hazırlık olmak uzere Newyork Parsonsda 4 sene moda tasarım okudum sonrada moda pazarlama masterı yaptım kesınlıkle ukalalık yapmak ıstemem ama bir elbiseyi resimden cok cok iyi tanırım
    1- emılıo puccı kesınlıkle defıledekı en flas elbıselerınden bırını vogue turkıye moda danısmanı gıyecek dıye farklı kumastan dıkıp .uzerınde oynalamar yapıp ..bıde ece sukana hedıye ettırmezz.
    2-.bahsettıgımız ınsan rihanna olsa cok haklısınız ama boylesı bır durum soz konusu olamaz..
    3-2011-12 fall koleksıyonuna ait bu Pucci elbise daha tum magazalarında yer almamısken Ece sukanın acıklamasıda cok komık olmus

    Bu unller tarafından cok sık karsılasılan bır durum Ece hanm bunun kesılıkle farkındaydı ama kımse anlamaz dıye dusundu..Acıkcası blogunuz olmasa benım dıkkatımı cekmezdi sonucta stıl sahıbı bırı olabılır ama bır dunya starı da degıl

    blogunuz muhtesem gercekten sevgilerr
    melisa adıguzel

    YanıtlaSil
  33. sevgili arkadaşlar
    en nihayetinde bana sagaza madrid e telefon ettirmeyi başardınız. firmadan baki bey ile görüştüm. kendiside elbisenin pucci olduğunu söyledi. hatta törenden 1 gün önce ellerine gelmiş. ece sükan o zaman venedikteymiş. ece sükan için daha önce elbise diktiklerinden ölçüsü zaten ellerinde varmış. mesela elbise geldiğinde ece sükan ın omuzlarına göre dar kalıyormuş ve bu bölmeyi genişletmişler. dekolte açlmasın diye tül eklenmiş vesaire vesaire. uzun lafın kısası bir markanın ece sükan ya da vogue korkusundan aldatmacaya ortak olacağına inanmıyorum. ece sükan a zaten başından beri inandım. ama yorumlarınızdan yine de şüpheye düşmedim desem yalan olur. beğenin beğenmeyin karşımızdaki modaya tutkuncasına aşık bir insan. mesleğinide gayet güzel yapıyor.
    ece sükan a inandığım için beni afaroz etmenizde biraz fazla oluyor. ve bu konuyuda burda kapatıyorum. aaaa valla kaç gündür beynimi yediniz resmen :)

    YanıtlaSil
  34. HICBIR SEKILDE INANMIYORUM SANKI ECE SUKAN HER KIYAFETTE OYNAMA YAPIYOR..
    AYRICA YENI SEZON ELBISEYI HEMDE PUCCININ EN FLAS ELBISESININ ORASIYLA BURASIYLA OYNATTIRACAK..
    KESINLIKLE ORTAYA CIKAN BIR KOMEDININ KARSILIKLI ANLASILIP ORTBAS EDILMESI

    SIZ INANABILIRSINIZ BEN INANMIYORUM
    ECE SUKANI IZLEDIGIM KADARYLA ISTEDIGI KADAR ACIK OLSUN DAR OLSUN O ELBISEYI AYNEN DEFILEDEKI GIBI GIYERDI

    BURCU

    YanıtlaSil
  35. benım merak ettiğim elbisenın arkasındakı penceri nasıl kapatmıslar tamamen:)arkada ondekınden daha buyuk pencere var:)neyse ben tekrar showu izledım orjinalide yakından inceledim hala cakma oldugunu dusunuyorum sizide suclamıyorum ama yogırtcu yogurdum ekşi demezmiş bozocanın şaidi şıracı gibi uzarrr gider:)

    YanıtlaSil
  36. bence hala cakma buyrun ınceleyın karar verın
    http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=ListOfProd&des=M57&cat=&season=actual&gender=women&group=&subline=&fromLinkDesHtm=undefined&fromTrend=false&trend=&SortType=0

    YanıtlaSil
  37. adsız, luısavıaroma LİNKİNİ KOYARAK cok ıyı yapmıssın
    benmde bahsettıgım bu zaten ren olarak yazıyor FOREST GREEN DIYE
    zumrut yesılı Ece nınkı .

    ve bı suru farklılık var allah askına yanı goz var nızam var
    hıc alakası yok ıkı elbısenın materyallerının

    YanıtlaSil
  38. LINKTEKI RESME BAKTIM YIRTMACIN ORDAKI KUMASIDA KOMPLE KESTIRMIS SANIRIM ECE HANIM BIDE ELBISEYI BOYATMIS GALIBA:)

    YanıtlaSil
  39. Ya bambaşka bi elbise işte atıp durmasın yok hediye yok pucci yok istancool.. Orda onca muhim insan var turkiyede pucci'den direkt hediye alacak insanlar var... o kadar yuksekten atmaya gerek yok, o kadar kendini kıymetli saydırmak için yalana gerek yok. sagaza mıdır nedir adam yapmış pucci çakmasını işte.. Bugune bugun ozlem onalda, derin mermercide,ozben onalda, tansa mermerci, elif durust vs sahte gordunuz mu boyle bir şaibe yaşadınız mı? Tamamen kişisel, tamamen egosal ece hn'ın durumu bence.. Elbise araç olmuş yani..

    YanıtlaSil
  40. linki koydum cunku sadece ruh hastası olan ben mıyım ıkı bambaska malzeme cunku...ama baskalarıda bnm gıbı dusunmus cidden miss turkeydekı elbisenin arkası kapalı acıklık yok lınkte orjinalde var var.ılgınc

    YanıtlaSil
  41. Pelin Hanim sizi uzmek icin soylemedim ve uzdugume de uzuldum gercekten.Belki bizim de sizin icin gozden kacirdiklarimiz vardir o yuzden uslubumu dogru secmeye gayret ettim.Sanirim bu haberde diger haberlerdeki gibi bir pelin hanim goremedim ben kendi cercevemden bakinca..
    Neyse ..
    Asil problem bir kac adsiz arkadasin yorumu.Patlamak icin bir eksik kollar gibi dort bir koldan "inanmam da inanmam" demenin bir geregi yok gibi geliyor bana ki Ece Sukan bunlari okudugunda bence hic takmiyordur bile.Inanmazsaniz ne olcak Ece hanim dergiden mi istifa edecek:)iki kisi kadin iyi degil diye mi kendini kotu hissedecek .
    Kaldi ki ben de kendisini cok itici buluyorum ama sevseniz de sevmeseniz de birisi icin "sans eseri " o yerde diyemezsiniz.Sizin sans eseri bulundugunuz yerde olmadiginizi nasil ispat edersiniz sonra:)

    Sevgiler

    Ceren...

    YanıtlaSil
  42. Hatirlarsiniz Vogue editör olmasina kesin gözüyle bakılan Ferhan İstanbullunun fişini son anda çekti yazılarının esinlenme taşıdığı iddiası üzerine hem de! Bizi bırakın Ece Sukan öncelikle stil ve danışmanı olduğu vogueya bir açıklama borçlu. Ama böyle bir açıklamanın tatmin etmeyeceğini bilmeli. Hem onu yakından gören biri olarak o kadar ince birinin bile omuzlarından daha küçük omuzlara sahip olan kisiyi gercekten merak ettim. Temel Reis'in safinazi olmasın? Bence vogueya bir haber dosyası olmayı hakediyor bu yılan hikayesine donen Pucci. Kisiye özel dikim yapılması sonra normal bir insanın onu gardrobunun en ozel noktasinda tarihi eser gibi saklamasi gerekirken tutup birine hediye etmesi, onun sagaza gibi alakasız ve cakmalariyla ünlü bir yerde bu kadar değiştirmesi, twitter sayfasında ve tvde gecenin kıyafet sponsoru ayni marka tarafından sahplenilmesi, elbisenin Pucci oluşunun anca buradaki tartışmalardan sonra söylenmesi falan. Ne dersiniz sadece banami enterasan geliyor?

    YanıtlaSil
  43. lovly carie haklısın deveye nden boynun egrı demısler nerem dogru demış o hesap işte...bırak ınan ınansın turkıyede kucuk kızlar gıbı modacılık oynamaya devam etsın...hakaan a gercekten dua etsın bence ece sukan.hakaan ona hem ıyı bır kapı komsusu hemde ıyı bır yol gosterıcı oldu.size bu kadarını soyluyorum.oyle gozunuzde buyutmenıze gerek yok bırılerını

    YanıtlaSil
  44. ya bişey soracağım orjinalinde iki omzu birbirinden bağımsız olan bir elbisenin omuzları bir insana nasıl dar gelebilir. Elbisenin iki omzu birbirine bağlı değilki biraz arkadan genişletilsinler :) Ya bence tartışmaya gerek elbise bence çakma bile değil çünkü çakması olduğu iddia edilen pucciyle alakası bile yok. Nerde o sarı alttonlu ve dokusuyla ıslak bir yılan derisini andıran yeşil renkteki vahşi ve müthiş elbise nerdee zümrüt yeşili pullu mullu bisiklet yaka elbise

    YanıtlaSil
  45. yalan hemde kuyruklu yalan. elbisenin orjinalinden farkı besbelli ortada. değişiklik yapılır da bu kadar mı yapılır? elbisenin rengi , jarse ve payetten oluşması , yırtmacı ve dekoltesi haricinde gerisi kesinlikle orjinaliyle kel alakadır!! belirgin özellikler kullanılarak ilk bakışta dan diye bir emilio pucci görüntüsü oluşturulmak istensede bu elbise emilio pucci gibi bir markanın asla yapmayacağı çok belirgin hataları barındırmaktadır. unutmayın reklamın iyisi kötüsü olmaz. bizim ülkemizde her tanınmış isim ve her marka vs. için çakma ürün gibi bir rezalet bile gündemde kalma malzemesidir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.