14 - Kim Daha ŞIK ?

 


Melisa Eliyeşil 'in nişanında Serra Tokar 'ın Reem Acra imzalı kıyafeti gözalıcı güzellikte. Kıyafetin dökümü ve pırıltıları olağanüstü kalitede.

Kıyafet ilk olarak MET Gala 'da Melanie Trump 'ün üstünde görüldü. Birkaç gün sonrada Serra Tokar giydi.

Melanie Trump elbiseyle tek bir poz vermiş o da yandan. Kıyafetini ön açıdan göremiyorum. O yüzden kesin birşey söylemek zor. Yandan poz verdiği için elbisenin en parlak olmayan ten rengi bölgesini görebiliyoruz. Genel havası, makyajı ve saçlarıyla elbiseye olması gereken görüntüyü sağlamış.

Elbiseyi en iyi şekilde Serra Tokar 'ın üstünde görüyoruz. Pırıltılarına bayıldım. Kuyruk detayı çok zarif. Aksesuarları yerinde.

Melanie Trump daha uzun boylu ve daha zayıf olmasına rağmen elbise Serra Tokar 'ın kıvrımlı vücudunda daha bir ortaya çıkmış.





Yorumlar

  1. Elbise sahane! Ikisindede cok guzel duruyor:) Bu arada senin prensesin yeni resimlerine bayildim! nasil guzel birsey olmus iyice saclari uzayinca:) Allah nazardan saklasin Pelincim:)

    YanıtlaSil
  2. saol canım benim :) o saçlar aslında çok daha uzun görünmeli ama o kadar kıvırcıkki buklelere gidiyor uzunluk. artık perma tarağı kullanıyorum açmak için :)

    YanıtlaSil
  3. Yerim onun buklelerini ben, kendi taragida var mademoiselle'nin!

    YanıtlaSil
  4. tuğçecim facebook un olsaydı keşke :( çok isterdim senin kızımı görmeni. ama ara sıra buraya koyuyorum. en azından biraz bilgi sahibisin. yine koyarım önümüzdeki günlerde merak etme sen :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.