NE ÇİZMEYMİŞ AMA ?!!

 


Emilio Pucci 'nin çizmelerini giyen giyene.. Işıl Reçber ve Eda Taşpınar dan sonra Beyaz Şov 'da Gülşen'in de seçimi Pucci çizmeler oldu. Yetmedi, cumartesi günü de Karolina Kurkova İstanbul 'da ki bir davette de bu çizmelerle göründü.



Sağolsunlar dikkatli okuyucularım Gülşen 'i hemen haber verdiler. Ekranda son derece kötü göründüğünü söylemem gerekir. Bu tarz çizmeler için ince bir vücudunuzun olması bir yana bir de boyunuzun uzun olması gerekir. Gülşen 'in boyu yanılmıyorsam 1.60 olmalı. Ama tuhaftır ekranda ne kadar kötü görünüyorsa ve kurallar dışında olsa da resimlerde çok hoş görünüyor. Hatta 4 'ünden en çok Gülşen 'e yakıştırdım. Bir kere sahnede kullanmış olması en doğru karar. Siyah elbisenin taba renkli güderi eklentisiyle çizmenin rengi ve kalıbı güzel bir uyum yakalamış.

Karolina Kurkova çizmeyi yine aynı sezondan çok hoş bir Emilio Pucci elbiseyle giymiş. Farkındamısınız sağımız solumuz her tarafımız Emilio Pucci :) Pucci devrimi başlı başına bir konu olacak kadar dikkat çekici. Adeta eskinin Versace 'si !

Karolina Kurkova uzun boyu ve seçtiği elbiseyle çizmenin hakkını vermiş. Doğal ve hoş bir şıklık yakalamış. Ama tekrar ediyorum ben yine de en çok Gülşen 'e yakıştırdım. Resimlerin suçumudur nedir var bunda bir iş ?!! :)



Okuyucum Zuzu'nun sayesinde çizmeyi geçtiğimiz hafta içinde Khloé Kardashian 'ın da giydiğini öğreniyorum.

Benim başım döndü :) Kararı sizlere bırakıyorum. En iyi kimde güzel duruyor siz karar vereceksiniz. Sakın şaşırmayın ama benim seçimim Gülşen oluyor.




Yorumlar

  1. Cuma aksami bende gordum Gulsende Pelincim:) Hatta aklima geldi Pelin gormusmudur acaba mubarek ne cizmeymis demistim bende kendi kendime:)

    YanıtlaSil
  2. Bana da sakin sasirmayin ama benim de secimim Khloe Kardashian! :) Beyaz ve taba'nin uyumu cok guzel. O cizmeler baya iddali ve sade bir beyaz elbiseyle cok hos olmus bence.

    YanıtlaSil
  3. gülşene straplez gibi olmuştu çizmeler bayağı yukarıda

    YanıtlaSil
  4. çizmeler çok riskli ince ve uzun bacakları olanlar giymeli bence eda'nın bacakları müsait olduğundan ona daha iyi olmuş bence :)

    YanıtlaSil
  5. bende en çok eda taşpınarda beğendim hatta hiç bahsetmemene de şaşırdım. kıyafetiyle de son derece uyumlu olmuş ve gayet iyi taşımış.

    YanıtlaSil
  6. Bende Curcunam'a katiliyorum. Cizmeler icin ince ve mutlaka uzun bacaklar gerekli! En iyi tasiyan Eda Taspinar ama kombin biraz daha iyi olsa daha hos olurdu!

    YanıtlaSil
  7. Bence isil Recber !!!! Ama burda zaten tarafsiz bir oylama yapilmiyor cunku İsil hnm'a bastan sallamissin moda ve sosyete dikkatini cekerim.arti Gulsende hakkaten cok uzun durmus kadinin boyu cok kisa.cizmenin butun havasini yok etmis,

    YanıtlaSil
  8. Fashionista07 Haziran, 2011

    Bence de isil Recber kadinin bacaklari incecik,birkac yerde karsilastim,ciddi uzun boya ve uzun ince bacaklara sahip.eda da uzun ama ust bacaklari daha kalin resimdede belli.Karolinada da bence cizme hayat bulamamis,sanirim kombin hatasi.Elbise cok uzun ve elbisenin eteginin bittigi yerden cizme baslamis.Bogmus anliycaniz:D

    YanıtlaSil
  9. Cizmeler cok uzun , nerdeyse Gulsen kadar.Bu sebepten Gulsene gecersiz not.İsil Recber de daha iyi durmus bence.Cuk oturmus,

    YanıtlaSil
  10. Karolina Kurkova da hiiiiic olmamis....Baskasinin cizmesini gymis gibi :))) ici bombos sanki cizmenin.Tasimak lazim iste ,hep bunu savunurum:)by

    YanıtlaSil
  11. bu tüm Işıl reçber diyen adsız aynı kişi olmalı. yüzde 4 lük en az oy oranı başka türlü açıklanamaz :)

    YanıtlaSil
  12. neden aynı kişi olsun belkide oy kullanmadı sadece görüş bildirdi birileri deli gibi gelip buraya ışıl reçberin avukatlığını niye yapsın bunu ışıl reçberin kendisi bile yapmaz be boşver der geçer... ışıl reçbere baştan sallamamışsınız hakikaten gülşenin çizme kadar boyu var. ışıl reçberin en azından boyu uzun. kime yakıştığı elbette göreceli herkes aynı şeyi yazmak zorunda diil...ama ışılın bacakları güzel yani... bende oy vermedim yüzde 4 e pek takılmadım yani....

    YanıtlaSil
  13. arkadaşa katılıyorum... hem adsız sadece 2 kişi var... diğer arkadaşın adı fashionista bende oy verdim en başta ışıl hanıma yüzde 2 oldu biraz evvel yüzde 4 ü şimdi yüzde 3 oldu zaten neyse bu pek önemli diil. çizme ışıl hanıma yakışmış... bacakları zaten gülşenden güzel... moda ve sosyeteyi zevkle takip ediyorum... bunu da söylemek istedim...

    YanıtlaSil
  14. Pardon anlamadim da herkes ismini aciklamali mi ? Bu zorunlu mu?Komik olmayalim....birileri birilerini begeniyor olamaz mi ?tarzini,tipini,sallama platformu mu burasi.Fikrini iyi yada kotu belirtebilmeli kisi.sizin begenmediginizi baskasi begenemez mi anlamadim!!!! : /

    YanıtlaSil
  15. yukardaki arkadaşa feci şekilde katıyorum herkes ismini yazmak zorunda diil. yok adsızlar aynı kişiymiş bu oy oranından belliymiş.buraya ışıl reçberi övdükçe sanki rahatsız oluyor gibi birşeyler yazılmamalı.bence herkes istediğini yazar yani farklı düşünce elbette olucak.

    YanıtlaSil
  16. bizde onu söylüyoruz amaç herkes kendi zevkine göre bişeyleri yazsın ister ışıl reçber ister gülşen ama adsızlar aynı kişi falan denmesi saçma. ışıl reçberi birsürü beğenen vardır. beğenmeyende vardır. gülşene hiç yakışmamış bana göre de burda kimse kimsenin avukatı diil. ben sakinim yani.

    YanıtlaSil
  17. Fashionista19 Haziran, 2011

    Uzun zamandir girmedim bende , evet ortalik duman olmus.fakat bende arkadaslara katiliyorum, belli kisileri surekli one cikarip , digerlerine iyiyse bile tu kaka muamelesi cirkin.sana uymuyor bence moda& sosyete.Sanirim bazi kesimlere alerjin varB)))))

    YanıtlaSil
  18. ya hakkaten alerjim ya da önyargım yok :) zevkime hitap ederse güzel demeyide biliyorum ama söz konusu ışıl reçber olunca hayal etmesi bile neredeyse imkansız geliyor. üstelik çok güzel bir kadın olup da bu kadar avam giyinmesi (önceki kıyafetlerini unutmayalım lütfen) daha büyük bir suç benim için :) ama lütfen birşeyi de gözardı etmeyin. BENCE kelimesini. siz başka düşünürsünüz ona lafım yok olamaz da zaten.

    YanıtlaSil
  19. Fashionista19 Haziran, 2011

    Avam derken bile BENCE bi kotu elestiri var.Ne bileyim tarzini begenmiyorum,olmamis , uyumsuz veya kotu kombin denebilir sanki.Bu sebepten alerjiniz mi var dedim.Hani bu kadar hoslanmazken birinden iyi de giyinse insana kotu gelir zaten .Haksizmiyim?

    YanıtlaSil
  20. yahu gece gece gerçekmisin fashionista ?!! kendisini tanımam etmem. ne alerjisinden bahsediyorsun ?!! konuşulan tek şey kadının giyim tarzı. evet son derece REZALET giyiniyor !! Alla Alla yaa..benim ne zaman cici kız tarzım oldu ki böyle dense iyi olur şöyle yazılsa daha iyidir diyorsun.

    YanıtlaSil
  21. bende katılıyorum fashionistaya tanımaz etmezsiniz bizde tanımayız zaten ama biraz gıcıksınız galiba ışıl hanıma olabilirde saygı duyarım.ama şık görmem imkansız avam saçı boyalı dediniz ya kimin saçı sarı değil diğer eleştirileride okuyorum tamam rüküş diyorsunuz ama böyle diil...ama inanılmaz merak ediyorum iyi giyinse yazın başka bir adsızda aynı şeyi söylemiş bir gün ışıl hanıma şık derseniz acaba nasıl bişey giymiştir yazın lütfen pelin hanım sizi seviyor çokta takip ediyorum sinirlenin diyede yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama merak işte ışıl reçberi güzel buluyormusunuz onuda merak ettim yani ...

    YanıtlaSil
  22. bir üstte ne yazdığımı okumadığın belli. kadını güzel bulduğumu söylemişim. çok da güzel bir vücudu var. ama müthiş rüküş giyiniyor. o platin sarısı uzun saçlarlada şık olmasını beklemiyorum zaten. yahu kayak tulumunu sırf marka diye çocuk partisine giyen birinden bahsediyoruz. kadına gıcık olmam gerekmiyor. hal ortada !
    http://modavesosyete.blogspot.com/2011/01/giyinmenin-dogrular-ve-yanlislar.html

    YanıtlaSil
  23. pelin hanım dikkatimden kaçmış o kadar şey okudum bu konuyla ki eda taşpınarla karşılaştırmanızıda okudum...özür dilerim... aslında aynı düşünüyoruz çok rüküş kıyafetleri var yazık ediyor o vucuda katılıyorum. ama 10 kadından 8inin saçı uzun altın sarısı burası türkiye televizyonu açın her kanalda görüyorsunuz. bu yüzden şık olamayacığını düşünmüyor ayrıca saçları yıllardır aynı onuda kabul ediyorum gıcık olmadığınızıda görüyorum ama pelin hanım sizin zevkinize güveniyorum acaba nasıl bir konbin yapsa şık olur meraktan soruyorum yani şuraya ışıl hanım şıktır yazdığınız gün olabilir belki diilmi ama

    YanıtlaSil
  24. beni anladığına sevindim. öncelikle o kabus renkli ve uzunluktaki saçları kesecek modern bir hava verecek. boya küpüne batmış misali makyaj yapmayacak. inan bu ikisini yapsa giydikleri yine bir derece güzel görünür. kıyafetlerde vamp kadın imajını bırakacak. yani seksi olmak için kendini zorlamayacak. belki erkeklerin hoşuna gidebilir ama benim zevkime uymuyor. altını önemle çiziyorum ki benim beğenmediğimi siz beğenebilirsiniz. saygı duyarım. benim tepkim şahsen gıcık olduğumu iddia edilmesinedir. birgün beğendiğim bir ışıl reçber olursada seve seve bunu haber yaparım zaten. hemde bak işte böyle harika olmuş demek keyif verir bana.

    YanıtlaSil
  25. pelin hanım sizi seviyorum ve dediğinize katılıyorum o saçlar demode kesse değiştirse süper olucak. inşallah birgün haber yaparsınız

    YanıtlaSil
  26. Fashionista27 Haziran, 2011

    Inanamiyorum yaaa, londraydaydim bgn dondum.cevap verememem ondandir.adsiz kisi benim yerime yorumlar yapmis . bir kere ona tesekkrler.ikincisi neden bu kadar sinir yapmissin anlamadim moda& sosyete? Hangi kisi davete kayak giysisi ile giderki resmi gormek istedim simdi??? Mumkunse bize goster sende bi yanlislik olmasin?simdi yine kizacaksinda ,,,,kadin o kadar da bilincsiz ve cahil degil BENCE .olaya bak yaaaa komedi oldu,,,

    YanıtlaSil
  27. o adsız benim rica ederim. sana katılıyorum resim var yukarda link atmış bakarsan görürsün giyinmenin doğru ve yanlışları başlıklı bir link var. pek şık olduğu söylenmesede kayak tulumu olucak kadar kötü dğil bence seninde fikrini merak ettim ışıl hanım bencede asla cahil bi kadın diil olay komedi oldu iyice bencede...

    YanıtlaSil
  28. bu tulum kayak serisinde satılıyor siz hala kayak tulumu olacak kadar kötü değil diyorsunuz.

    YanıtlaSil
  29. vallahi hangi seride satılır görmedim bitek ışıl hanımda gördüm ama eminim ışıl hanım onu kayakta giyse bu seferde bu kayakta giyilirmi dallı basmaya benziyo derdiniz...

    YanıtlaSil
  30. yaaa amma uzattınız ama. bu son yazımdır ve burayı yoruma kapatıyorum. sizin sevginiz ve hayranlığınız gözünüzü kör etmiş. hala kayak serisini sırf D&G markası var ve millete göstereceğim diye çocuk partisine giymiş birine arka çıkıyorsunuz. yeter yahu !

    YanıtlaSil