29 - Kim Daha ŞIK ?

 


Benden kaçsa da siz sevgili okuyucularımdan kaçmıyor. Feryal Gülman 'ın güzeller güzeli fuşya renkli Jason Wu elbisesini daha önce 2 ünlü giymiş. Biri Iman diğeri ise Shala Monroque. Böyle bir güzelliği ilk Feryal Gülman 'ın üstünde görmüş olmak beni fazlasıyla şaşırtmıştı zaten :)

Bence en güzel Feryal Gülman taşımış. Evet Iman 'ın ten rengiyle çok güzel bir tezatlık ortaya çıkmış ama pembe krokodil çantasını beğenmedim.

New York sosyetesinden stilini çok beğendiğim Shala Monroque 'un çantasıda olmayacak bir seçim. Kafasındaki gece mavisi türbanı fazla dikkat çekmiş ve güzelliğin çarpıcılığını gölgelemiş.

Gümüş clutchı ve şalıyla, makyajı, saçı ve takılarıyla en doğru seçimleri Feryal Gülman yapmış.

Elbise 3 bin 500 dolar değerinde.

Gördüğüm kadarıyla oylamalarda genellikle çuvallıyorum. Bakalım bu sefer sonuç ne olacak :)





Yorumlar

  1. Sevgili moda ve sosyete blogunu severek takip ediyorum, ünlülerin hangi markaları tercih ettiklerini sayende öğreniyoruz ama bir önerim olacak. Eğer fotoğrafları daha büyük ölçülerde kullanırsan çok daha iyi olacak, çünkü bazı resimleri seçmek bile çok zor ki elbiselerin ve aksesuarların detaylarını görmek isteriz. Sevgiler

    lucywiththediamonds.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. sevgili Lucy teşekkür ederim.
    Kolaj programım ancak bu kadarına izin veriyor. ve ne yazıkki ben başka pogram kullanmasını bilmiyoum :(

    YanıtlaSil
  3. bademlimon30 Temmuz, 2011

    ya evet bende baylıyorum bloğa ama keşke fotoğraflar daha büyük olsa diye düşünüyorum hep :)) belki başka programları kullanan bloggerlar size yardımcı olabilir hehe :))

    YanıtlaSil
  4. Eğer bilmiyorsanız fotoğrafları eklerken üzerine tıplayıp geniş yada diğer seçenekleri seçerek boyutuyla oynayabilirsiniz.
    Bence en güzel Feryal Gülman taşımış ama bronz tene de yakışıyor elbise :)

    YanıtlaSil
  5. Bu renk benyaz tenlilerde olağanüstü durur. Renk çok pembe, capcanlı ve beyaz tenli, koyu renk saçlı kadını simsiyiah saç değil ama , kahve saç, tıpkı bir bahar çiçeği gibi gösterir. Feryal G. burada beyaz tenli çıkmış. daha koyu tenli olması lazım. fotoda ten ışıldayınca flaş ve ışıktan elbise tam dediğim gibi, bahar çiçeği gibi çıkmış. Gerçekten şahane bir elbise. Keşke benim olsa :D

    YanıtlaSil
  6. siizi yeni takip ediyorum Giysilerin isim ve markalarini ilgiyle okuyorum. cok keyifli Acik kapi derneginin bale aktivitesi gecesinin sonrasinda duzenlenen partiye katilmistik bir arkadasimiz vasitasiyla Feryal Gulmanin orda giydigi elbise cok hosumuza gitti isil isil ve hareket ettikce inanilmaz gorrunuyordiu gece isklarinda butun gece ne marka diye bulamadik Birde bir sarayda sanirim konsolosluk davetinde cicekli bie elbise giyiyordu ama kisa Arkadaslar Turk modaci dediler Bende Feryal Gulman Turk modaci giymez dedim giyiyormu?Eger Turk modacisysa cok hos hakikaten.

    YanıtlaSil
  7. sevgili selin hoşgeldin :)
    bir okuyucum o çok beğendiğim pırıltılı elbisenin naeem khan olduğunu yazmış ama naeem khan koleksiyonlarında bulamadığım için emin olamadım.
    çiçekli elbisesini hatırlamadım. bir türk modacı olduğunu bende sanmam. olsa olsa birtek atıl kutoğlu olur. merak ettim şimdi ne olduğunu. bakim bi neymiş.

    YanıtlaSil
  8. http://modavesosyete.blogspot.com/2011/07/olcuyu-bilenler-ve-bimeyenler.html

    burdan bakabilirsin selin.

    YanıtlaSil
  9. sevgili gök yüklerken en byük boyu seçiyorum zaten. benim şablon ancak bu kadara izin veriyormuş. yani elden birşey gelmez.

    bademlimon umarım resmin üzerine tıklamışsındır. ana sayfada göründüğünden daha büyük resim çıkar. O da maximum ebatlar ne yazıkki. resmin orjinalini logosuz koyarsamda sağda solda kullanıyorlar olmuyor.

    YanıtlaSil
  10. Bu renk bu model acmamis feryalcigimi:) yasli kalmis elbiseye gore..

    YanıtlaSil
  11. Bahsettigim Turk modacinin cicekli elbisesi Erdemmis Ben Erdemi bilmiyordum. Turkiyede nerede magazasi var acaba?Tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  12. bayildim renkte cok yakismis Harika tasimis Feryal Gulman

    YanıtlaSil
  13. pelincigim hani benim pazar postum?

    YanıtlaSil
  14. bademlimon31 Temmuz, 2011

    elbette tıklıyorum :)) ama bazen çok sayıdı fotoğraf yanyana olunca yinede küçük oluyor.. neyse önemli değil canım her halükarda takipteyim :)) küçük olsun büyük olsun :))

    YanıtlaSil
  15. ya arkadaslar soyle bir dusundum de Feryal Gulman olmasa biz n'apardik ya:) Allah razi olsun, bi poz veriyor gunumuz senleniyor:)

    YanıtlaSil
  16. selin feryal gülman türk giyerse bunu giyer zaten :) elbiseyi gördüm. ama erdem in hiçbir koleksiyonunda bulamadım. yaka büzgüleri erdem e has evet olabilir ama yine de emin değilim.

    pazarları genelede post yapmıyorum off günüm :)

    YanıtlaSil
  17. çok haklısın. stil sahibi olmasada lüks moda anlamında takibi çok zevkli bir kadın :)

    YanıtlaSil
  18. çantasını es geçersek fizik olarak ve ten olarak bence Iman

    YanıtlaSil
  19. erdem polar moda'da ve V2K'da satılıyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.