KİM NE GİYMİŞ ? - Gülşen

 


Gülşen 'in bu elbisesi gözümden kaçmış. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davete Prada 'nın 2011 yaz koleksiyonundan en bilindik kıyafeti seçmiş..

Sezonun çizgili modası dendimi akla ilk gelen marka olan Prada 'nın bu elbisesini Elle Macpherson ve Eva Mendes de giydi. Üstelik birçok moda dergisine de kapak oldu.

Gülşen 'in son dönem stilini beğeniyorum. Ama bu elbise ne yazık ki kendisine yakışmamış. Aslında yakıştırmayı bilememiş dersem daha doğru olacak.

Böyle çok renkli ve desenli bir kıyafete alakasız renkte bir ayakkabı seçerek riskli bir yolu tercih etmiş. Ama gözü yormaktan başka bir işe yaramamış. Üstelik ojelerinin renginide ayakkabısının renginden seçerek daha da vahim bir yola girmiş.

Bunlar yetmezmiş straples dekolteyle silikonlu göğüsleri kötü bir görüntü sergiliyor.

Kısacası Gülşen 'in kombinasyonunda elde tutulacak tek bir güzellik dahi yok. Gülşen 'i beğensemde ne yazık ki bu sefer rüküşler listeme koymak zorundayım.

Ama laf aramızda böyle bir Gülşen bile okul müdiresi görünümlü Petek Dinçöz den çok daha hoş görünüyor diyebilirim :)

Kimde daha güzel durmuş derseniz rahatlıkla Eva Mendes derim.





Yorumlar

  1. HAHAHAHA AYNEN OKUL MÜDÜRESİNE KATILIYORUM:)))

    YanıtlaSil
  2. Ayakkabının rengi zaten hatalı da elbisenin boyu da biraz kısalmalıymış bence. Bücür görünmüş :)

    YanıtlaSil
  3. Benim oyum Elle Macpherson'dan yana. Onu da kurtaran dunyalar guzeli yuzu ve saclari. Acikcasi ben bu Prada'nin 2012 yaz koleksiyonunu hic kimsenin ustune yakistiramadim. Indirimde gordugum yuzlerce Prada 2012 yaz cantalarini ve ayakkabilarindan sonra bicok kisinin benim gibi dusundugune emin oldum. Tek begendigim parca yuksek platform Creepers ayakkabilardi, onlarida malesef satisa sunmadilarr!!

    Gulsen'in makyajda asiri abarti olmus o saclarla bu arada!!!

    YanıtlaSil
  4. Geçen gece Gülşen Nahide'de Bülent Ersoyla sahnede şarkı söylerken üstünde yine bu kıyafet vardı. Ayakkabı olarak mantar dolgu topuklu siyah bir ayakkabı giymiş. Yine elbiseye yakıştıramadım o ayakkabıyıda günlük giyilebilecek bir ayakkabının o elbiseyle işi ne yazıktır günahtır valla ya :)

    YanıtlaSil
  5. bence elbiseyi giyen üç kişiyede yakışmamış.
    tamam elbise editorial çekimlerde çok iyi resim veren renklere ve desenlere sahip(bknz:dergi kapaklarında ne kadar da hoş çıkmış)
    ancak günlük giyimde oldukça basic durmamış mı?
    hani ucuz kent kumaşçıları vardır ya,
    heeh ordan alınmış gibi durmuyor mu??

    xoxo

    YanıtlaSil
  6. Ben digerlerine çok yakıştırdım. Gülşende en azından marka giyiyor modayı takip ediyor. Lalelideni giyinen ve Nur yerlitasi moda zanneden okadar kadın şarkıcı varken bu takdirimi kazanmasına yeterde artar bile

    YanıtlaSil
  7. Ha bu arada beterin beteri vardır ya hani. Bu hanımefendi icin söylenmiş olabilinirmi?:)

    http://www.htkulup.com/multimedia/galeri/407991/6

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.