Plajlarda Sadelik Akımına Tam Destek !!

 


100 kişiye Eda Taşpınar dendi mi aklınıza ilk neler gelir diye sorsam cevaplar içinde mutlaka şunlar olur ; dekolte, yaz, bodrum, plaj, şezlong, avuç kadar bikiniler ve kapkara bir ten.

Şimdi bu özelliklerine mayo ve Çeşme de eklendi. Zaten geçtiğimiz günlerde attığı bir tivitten bu mayonun sinyallerini vermişti. "Mayokini, yokini ve benzerleri out oldu. Yeter. Vucudu iyi olan olmayan herkes giydi zaten sıktıda. Onun yerine yüzücü mayo !" yazmıştı.

Ama tabi Eda Taşpınar 'ın gidip alalade bir mayo seçmesini de bekleyemeyiz. Elbette mayo dendimi son 1-2 yıldır ortalığın tozunu attıran, Rihanna 'nın giymesiyle epey ses getiren mayoyu seçecekti. Dolayısıyla bugünkü gazetelerin manşetinde Eda TaşpınarWe Are Handsome marka mayosuyla görüyorsak bunda Rihanna 'nın rolü büyük.



Bu mayoyu Diane Kruger 'da giymişti. Ama Rihanna 'nın havası daha bir beğenildi ve Diane 'cık fazla önemsenmedi. Bana kalırsa Eda Taşpınar 'da Rihanna 'yı ezmiş geçmiş.

Bir mayo birine ancak bu kadar yakışabilir. Yanık teni, boyu posu, düzgün fiziğiyle Eda Taşpınar 'dan daha iyi taşıyacak başka biri de olamaz. Yaptırdığı silikonları çok beğendim. Tam olması gerektiği oranda. Hiçbir abartı ya da gözü tırmalayacak bir unsur yok. Olabildiğince sade ve bir plajda olunması gerektiği gibi.

Ne yazık ki memleketimde plaja inmeden kuaföre giden, baloya gider gibi makyajını yapan, takıp takıştıran ve ne acıdır ki kendisini süper seksi ya da güzel zanneden ama aslında kıroluğun kitabını yazan ünlü hatunlar gırla !

Mesela geçtiğimiz günlerde Deniz Berdan 'ın yeni bikini koleksiyonunu tanıttığı bir röportajını okudum. Manşette plajda sadelik ön planda olunmalı yazıyor ama fotoğraflara bakıyorsunuz full makyaj, saç ve aksesuar. Kendisini severim. Çok şeker, çalışkan ve sıcakkanlı biri. Ama kabul etsin komik bir çalışma olmuş !



Eda Taşpınar 'ın sözünün arkasında durması hoşuma gitti. Ve plajları sarması için dua ettiğim sadelik akımını başlatmak adına en doğru isimlerden ! Destekliyorum(z) ve merak ediyorum acaba sırada yine Rihanna 'nın giydiği Bob Marley baskılı We Are Handsome 'mı var diye. Şayet giyerse üzgünüm bu sefer oyum şimdiden Rihanna 'ya gider :)

* We Are Handsome mayolarını Beymen 'de bulabilirsiniz.




Share

Yorumlar

  1. Muhteşem görünüyor.

    YanıtlaSil
  2. Deniz Berdan'ı severim, iyidir hoştur ama bikini tasarımlarını maalesef sevemedim.

    Birincisi, aşırı derecede iç çamaşırımsı duruyor, ikincisi, alt parçalar, giyeni çirkinleştirecek derecede ufak.

    YanıtlaSil
  3. Hayatimda ilk defa Eda Taspinari begendim.

    YanıtlaSil
  4. deniz berdan'ın röportajında sadelıkten dem vurup verdıgı poza bende bayagı guldum ve yenı koleksıyonunu hıc ama hıc begenmedım ama ona ıc camasırı koleksıyonu deseydı alıcısı olabılırdım ama yanı plajda dantellı ıc camasırı gıbı bıkınılerı kım alır merak edıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Eda Taspinarí cok seker buluyorum ama bronzluktanda beni sogutan kendisidir. Ne gerek var bu kadar catir catir yanmaya hic anlamiyorum. Mayoyu sahsen daha cok Rihannaýa yakistirdim cunku Rihanna'nin fizigi benim zevkime daha uygun. Me love bootylicious!

    YanıtlaSil
  6. EvrimKuzey04 Temmuz, 2012

    Velev ki Fıstık :)) bayıldım yorumlarına.. cok tatlısın :D

    Ben Eda TASPINAR ı mayo ıle gorunce cıdden bı afalladım.. yanı ne bileyim hep yaprak bıkını modunda gordugum ıcın bır garıp geldı ustunun basının kapalı olması.. ha bu kotu mu?? bence fızık muthıs.. çul çuval gecırse yıldızı asla sonmuyor..

    Rıhanna nın o asi - serseri havası ıse cok guzel,gıydıklerıne cok yansıyor.. bak o da Eda Hn da yok.

    Denız Berdan ın koleksıyonunu paylasırsan sevınırım Pelinim.. sen bizim için neler yapmadın, bunu da bı yapsan :)

    YanıtlaSil
  7. Deniz Berdan sanki benim için yok gibi onunla ilgili bir haber görsem poff diip okumadan bakmadan geçiyorum nedense.

    Eda Taşpınar süper gerçektende oyum istinasız onda :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  8. Aslicin haklisin.bu foto eda taspinar'in yeni silikonlarini gostermek icin samdan dergisine yaptigi roportajin fotolari.
    Asla yanilmaz pelincim bu sefer atlamissin.
    Diger bikiniler
    1.alli pullu
    2.serce parmagimdan kucuk
    3.taslar sarkiyor (nerden sarktigini soylemeye dilim bile varmiyor)
    Yani DEGISEN BIR SEY YOK.EDA AYNI TAS AYNI HAMAM ,degisen tek sey Eda hanimin soylemleri.
    Aynen Deniz Hanim gibi,en cok elestirdigi tarzda olmaya devam ediyor.

    YanıtlaSil
  9. Ay ben de daha gecen gun, kalcam genisledi, yasim 30'u gecti; bikinoden mayoya mi gecsem, derken bu we are handsome mayolarindan alayim bari demistim. Bu tas hatunlari gorunce mayodan da vazgectim. Hakikatrn Eda Taspinar cok marsik gibi yanik falan ama cok tas, cok kiskandim.

    YanıtlaSil
  10. Sen söyleyince sitesine baktım allah allah dedim bikinileri daha koymamışlar herhalde iç çamaşır bunlar diye. Sonra Velev ki Huysuzum'un yorumunu görünce eee ben çok iyi niyetli yaklaşmışım bunlar bikiniymiş dedim :)) Bikinilerini beğenmedim ama Deniz Berdan'ı severim. Blogunu faydalı buluyorum alternatif fikirler açısından. Açıkçası bir kadın kaç yaşında olursa olsun bakımlı süslü püslü olmalı. İki çocuğu var diye kendine yakışmayan 10 yaş daha büyük kıyafetleri giyenlerden çok daha iyi durduğunu düşünüyorum bu yorumlara kesinlikle katılmıyorum. Eda'nın fiziğine tek laf etmem taş gibi hatun. Hepsini ezmiş geçmiş.

    YanıtlaSil
  11. yeliz kırcı04 Temmuz, 2012

    eda taspınarın gercekten cok guzel bır vucudu var bronzluguda cok guzel bnde bu tende olmayı sevıyorumm moyoyuda en guzel o tasımıs ama sankı mayo onda 1 beden kucuk gıbı durmusss :)

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. rihanna hayranı değilim ama stiline hayranım.çok farklı şeyi bir arada kullanıyor ve her şey üstünde çok çok iyi duruyor.sanırım çoğu şeye rihanna yön verip öncülük ediyor diyebilirim.eda taşpınar'a çok yakışmış bu mayo.fizik zaten almış gitmiş.kendiside çok iyi (katıldığı yarışmadan bildiğim kadarıyal) bir insan.amaaaaaa;
    kendisinin bir dönem dünya markalarının kıyafetlerini olduğu gibi diktirip üzerine geçirmesini unutmuyorum.olmamıştı o.
    deniz berdan tam bir felaket.zımbadan yırtık çoraptan çıkamadı.punk mı kaldı?o saçma stilinde diretmesinin anlamı nedir çok merak ediyorum.hiç mi takip etmiyor defileleri,dergileri,internet sitelerini?bikinileri,mayoları tam anlamıyla felaket.laleli piyasası bile satışa çıkarmaz onları o derece kötü.vitrin mankeninin yada defilede gördüğünüz parçanın komplesine para verip sizde stil ikonu olabilirsiniz arkadaşlar.ama iş üretime geldiği zaman deniz berdan'ın ivana sert'ten aşağı kalır yanı yok bence.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Eda taşpınara bayıldım!!
    Zaten We are handsome favorim!
    Ama benim oyum Rihanna'ya onu bir azcık daha beğendim, kırmızı saçlı hipster haline bayılıyordum ama yine eski Rihanna imajına döndü.

    YanıtlaSil
  17. Ben her daim Eda'cıyım Pelinim bilirsin.Çok beğeniyorum kendisini. Ama ben Eda Taşpınar'ı azıcık biliyorsam da o bu mayoları fazla uzun soluklu giymez, yine döner dolaşır bikini giyer, pozlarını görürürüz.

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. ben eda taşpınar derken konu deniz berdan 'a kaymış :) ne kadar doluymuşuz bu konuda :)
    doğrusu ben de beğenmedim koleksiyonu ama beğenenler varki ciddi bir satış yapıyor. ben insan olarak seviyorum kendisini. o yüzden sizin kadar sert bakamıyorum olaya.

    eda taşpınar 'ın dediğiniz bikinilerini bu sabah gördüm. hele o madalyonmu taşmı anlamadığım bikini altı gerçekten ağzımı açık bıraktı. dün görmüş olsaydım aynı postu yazarmıydım bilemiyorum. :)

    YanıtlaSil
  21. Eda Taspinar in stilini begeniyorum ama.bu gana milli takimina cagrilicakmis gibi bronzlugu yeter artik

    YanıtlaSil
  22. eda taşpınar'ın mayosu süper kesinlikle.kendisine çok yakışmış.özel bir karışımla yanmıyor eda taşpınar.kullandığı tek şey kakao yağı.faydalıdır cildi besler aynı zamanda kıl köklerini güçlendirir ve anında yakar :D (kızlara extra bilgi)
    deniz berdan demeyin ya.taksim teenage i gibi.emo gibi.çok varoş takılıyor.kendini bir akımın temsilcisi zannediyor.o akım geçeli yıllar oldu!

    YanıtlaSil
  23. Pelincim bu yorumumu isimsiz birakmak zorundayim.Deniz berdan "urunlerim kapisiliyor " derken benim calistigim yerde 5 adet satilmisti.Urunleri indirimde bile satilmadi.Arkadaslarin dedigi gibi kendisi heralde baska bir alemde yasiyor.
    Eda Taspinar'i hic begenmiyorum.

    YanıtlaSil
  24. eda gerçekten bir Taşpınar ne giyse ne yapsa yakışıyor bizde bu kadar esmer olabilirmiyiz acaba ne sürüpte bu kadar yanıyo bende istiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim___________

    YanıtlaSil
  25. Asli,
    2 ç.ocuk annesi olunca ne oluyor anlayamadık açıkçası?? 2 çocuk annesi olan kadın topuklu giyemez mi? Deniz Berdan 2 koca çocuğa rağmen ta gibi vücudu olan biri. Ona bakarsan Victoria Beckham'da 4 çocuk anası ama nedense onun yaptığı, tasarladığı, giydiği usturuplu ya da usturupsuz her şeye bayılıyoruz veya bayılıyorlar. Bunu Deniz Berdan yapınca tu kaka, elin gavuru yapınca aahhh şahaneee, nefisss, enfess mi oluyor. Azıcık başka gözlüklerden bakalım. Sen acaba 2 çocuk anası olunca ne hale geleceksin meraklardayız açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  26. arkadaşlar deniz berdan 'ın özel ricasıyla bazı yorumlarınızı silmek durumunda kaldım.bu durumu anlayışla karşılamanızı ümit ederim.

    YanıtlaSil
  27. alaçatı da eda taşpınarı doğal haliyle gördüm süper di.vücut mükemmel doğrusu.boy sanki 180 gibiydi ama deilmiş şaşırdım valla.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.