99- Kim Daha ŞIK ?

 


Bugün Kim Daha Şık? konusunda menzilime giren isim Stella McCartney elbisesiyle İlkem Öztürk oluyor. Belki bilmeyenleriniz vardır diye belirtmek isterim. Sevgili İlkem de bir blogger ve ismini taşıyan blogunda birbirinden güzel postlarla modaseverlerin nabzını hızlandırmakta son derece başarılı. Fakat şimdi bakıyorum da bloguna bir türlü ulaşamıyorum. Sanırım kapattı. Umarım yanılıyorumdur.

İlkem Öztürk geçtiğimiz günlerde bir Stella giyer de ben es geçebilir miyim ? İmkanı yok :) Elbette konuyu hemen ele alırım hatta bir de güzel anket yaparım :)

Fakat karşısında Rosie Huntington-Whiteley gibi dişli bir rakip var. Gelelim kimi daha çok beğendiğime.

İlkem Öztürk uzun boylu ve nefis bir vücuda sahip. Ne giyse yakışır dediklerimizden. Fakat vücut ne kadar fit olsa da kıyafeti nasıl kullandığımız çok önemli. Bir kere uzun boylulara platform topukları yakıştırmıyorum. Bacaklar zaten sütun gibi ve uzun. Buna bir de platform ayakkabıları kattık mı ortaya orantısız bir görüntü çıkıyor. Bu topukları bırakalım minyonlar ya da en azından normal uzunlukta ki bayanlar giysin. Bu elbisenin altına beyaz renkli bir ayakkabıyı sevmedim. Saçlarının cinsi ve rengi çok güzel ama sanki biraz kırpılmak ister gibi. Makyajını çok abartıyor güzelliğini saklamış oluyor. Mavi bir Hermes ise bu elbiseyle aklıma gelebilecek en son seçim olurdu. Kısacası ı-ıh kıyafetin vücutta çok güzel durması dışında beğendiğim birşey bulamadım.

Rosie Huntington-Whiteley 'e gelirsek gözüm gönlüm açıldı diyebilirim. Bir kere o siyah Alexander Wang 'lara bayıldım. Elbiseyle çok şık durmuş. Podyumdakinden farklı olarak beline ince bir kemer takmış yakışmış. Jason Wu 'nun Jourdan model çantası, gözlükleri ve saçlarının güzelliğiyle harika görünüyor.

Kısaca seçimim Rosie 'dir.




Share

Yorumlar

  1. Kıyafet İlkem'in üzerinde daha güzel durmuş bence de ama o ayakkabılar ve çanta elbiseyle o kadar uyumsuz ki! Saçlara da katılıyorum, yine tam türk işi fazla alaturka bir makyaj ve saç.
    Oyum Rosie'ye.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katiliyorum.bir kere İlkem haniminin sac ve makyaj bana cok abarti geldi gunluk bir gorunumden ziyade dugune gider gibi..renk uyumu falan hic olmamis.Ama Rosie bu isi biliyor :) gayet hos bir goruntu vermis bence...
    Sevgiler,
    Elip

    YanıtlaSil
  3. Ne defile görüntüsü, ne Rosie ne de İlkem Öztürk'de beğenmedim. Normalde çok severim Stella'yı ama bu koleksiyona ısınamadım Pelin. Sen de daha önce yazmıştın zaten. Kimse giymesin bu elbiseyi mümkünse.

    YanıtlaSil
  4. Rosie Huntington-Whiteley çok hoş olmuş kemerle ayakkabı konbini süper.ilkem hanım da acil o ayakkabıları çöpe atsın çok kötü bu kadar uzun boylu olupta platform giymek şaka gibi zaten resimde farkındaysanız yürüyemiyor şeklinde çıkmış_________

    YanıtlaSil
  5. Gecenlerde Tuvana Savgi kim diye sordum, millet birbirine girdi. Ilkem ozturk manken mi acaba? (yani bloggerligina ek olarak?) Fesatliktan filan degil gercekten meraktan ve bilmedigim icin soruyorum. Kimdir ilkem ozturk? twitterini gordum ama blogu error verdi. Lutfen soruma kotu reaksiyon gostermeyin.Gostersenizde cevap vermeyecegim.

    YanıtlaSil
  6. Stella'nin bu koleksiyonun kendisinde itici birseyler var sanki. Objektif bakarsak elbise her ikisinde de iyi duruyor. Ilkem'in mavi Hermes ile yarattigi "surpiz"i begendim ama ayakkabi tercihi gozume pek hos gelmedi. Onun disinda fistik gibi, hatta vallahi Rosie takkeyi onune koysun dusunsun :))))

    YanıtlaSil
  7. Bana İlkem'i dünyaca ünlü Burberry'nin yüzü olan bir modelle kıyaslamak garip geldi :)

    YanıtlaSil
  8. Tabii ki Rosie diyorum hatta taktığı kemerle mankenden bile daha şık olmuş. İlkem'e gelince elbiseye oryantalist bir hava katmış derim :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  9. rainbow gatherer in yorumuna katiliyorum bu elbiseyi her giyeni tutup da dunyaca unlu mankenlerle kiyaslamak dogru gelmiyor bana,
    diger taraftan evde ne varsa giyelim takalim durumunu da sevmiyorum tezat yaratmak adina mavi canta beyaz ayakkabi ya da sadece marka olduklari icin mi tercih edildiler? bilmiyorum elbette ?
    elbise de bol duruyor sanki vucut hatlarini biraz daha sarsa hos olabilirmis iki bayan icinde bu elbiseyi en cok gulsene yakistirmistim

    lara

    YanıtlaSil
  10. İlkem Öztürk'e en çok da twitterda takipçi satın almak yakışıyor.. Kendini tanıtmak için buna ihtiyacı olmamasına rağmen.

    YanıtlaSil
  11. Bende bu kolleksiyonu bir turlu sevemiyenlerdenim. Giyenleride nedense moda kurbani gibi goruyorum. Kotu duruyor ve sanki giymeyeni doveceklermis gibi. Benzerlerini giymeyen kaldimi????
    Bende Rosie diyecegim. Daha sade tasimis elbiseyi. Zarif durmus.

    YanıtlaSil
  12. İlkemi sevdiğimden midir nedir, o ne giyerse giysin beğeniyorum. Bi tek ayakkabılarının rengini uyumlu bulmadım. Bide evet blogunu kapadı. Bana yeni bir projeyle karşımıza cikicagini söyledi. Eminim ki yine güzel bi proje bizi bekliyor.

    YanıtlaSil
  13. YA KIYAFETE O AYAKKABI O ÇANTA NE ALAKA İNANAMIYORUM RESMEN

    YanıtlaSil
  14. Valla beni okuyorsa kusura bakmasın ama doğruyu söylemek gerekirse ben İlkem'i şimdi senin bu postunla tanıdım.Okumadan önce de Süreyya Yalçın sandım.

    Ayakkabılar hususunda seninle hemfikirim hem model hem de renk olarak olamamış.Rosie diyorum ve noktayı koyuyorum.

    YanıtlaSil
  15. Pelin hanım yeri geliyor Feryal Gülman'ı, Begüm Şen'i, Aslı Şen'i ve daha bir çok ünlü ünsüz ismi dünya modelleri ile karşılaştırıyor. Bunda bir tuhaflık göremiyorum. Belirli markaları giyiyorlarsa ve böyle başarılı bir blog da varsa(modavesosyete) karşılaştırması, karşısına alması çok normal. Herkese sevgiler, saygılarrrr....

    YanıtlaSil
  16. Ben mavi cantayi sevdim elbiseyle. Ama canta biraz daha kucuk olsa daha iyi olurmus. Ayakkabilar, evet gercekten hic olmamis. Bu elbiseye kemer iyi fikirmis.

    YanıtlaSil
  17. O beyaz tuğlaları çok aramış mı acaba?

    YanıtlaSil
  18. Ilkem Ozturk twitter'dan takipçi satin alan bir kizcagazimiz.. Saçlar, ten rengi ve makyajla tam bir alaturka havasina burunmus..

    YanıtlaSil
  19. Ayakkabı, alakasız çanta, çok ama çok kötü bir makyaj, ilkem öztürk..... aman tanrım korkunç.

    YanıtlaSil
  20. Evet, İlkem Öztürk'ün mavi Kelly'si hakkında Rüya gibi düşünüyorum, süpriz ve hoş ama YSL'lar işi bozmuş daha doğru bir tercihle o Kelly'nin mavisi çok hoş olabilirdi. Makyaja sizler söyleyince dikkat ettim, evet fazla olmuş daha doğal makyajlarla güzelliğini ortaya çıkarabilir :)
    Rosie ise kemerle direk bir adım öne geçti benim için. Kemer harika süper gitmiş. Wangler çok mükemmel seçim. Çantadan emin değilim ama kötü diyemem... Bu arada Pelin Ablacım Rosie'nin çantası Jason Wu Jourdan gibi geldi bana ama, bir baksan? :)

    YanıtlaSil
  21. İlkem'i ben de severim. Blogunu cok begenirdim kapatmis yazik etmis. Ama yeni bir proje varmis bakalim neymis yakinda ogreniz. Hosuma giden sey ise İlkem 'in kiyafetini elestirmis olsam bile twitter da RT etmesi. Ozguveni icin bir kez de burdan kendisini tebrik ederim.

    Takipci satin almasi konusunu bilmiyordum sizlerden ogrendim. Hos birsey degil ama vardir bir bildigi ne diym ki bilemedim simdi ;)

    YanıtlaSil
  22. oncelikle sunu soylemelıyım ılkem ozturku bende takıp edıyorum,soyledıklerı gıbı follower satın aldıgı dogrudur,modavesosyete yılların moda blogu olarak 40 bin takıpcıye sahıp olmadıgına gore ılkemozturun boyle bır sayıda takıpcısı olması ımkansız,ayrıca modayla alakası olan olmayan ınsanların ısteklerı dısında twıtter hesaplarından hacklenerek gerceklestırılen bır uygulamadır,moda konusuna gelırsek bence modadan anlamak pahalı gıyınmek frapan olmak degıldır.
    sızın bugune kadar hıc bır gıyımlı resmınızı gormemeıze ragmen yazdıgınız yazılar paylastıgınız resımler cok ıyı bır moda bılgınızın oldugunun kanıtıdır.
    ılkem ozturk ıse sadece pahalı takılar ve kıyafetleri gosteren kanımca unlu olma cabasında olan bır arkadasımızdır,saygı duyuyorum

    YanıtlaSil
  23. Bir üstteki adsıza tamamen katılıyorum. Sadece pahalı kıyafetler, sosyetik arkadaşlıklar ve sıfır stil... Ah bir de bol bol a la turca'lık!

    YanıtlaSil
  24. Ilkem ozturk kendi kendine fan sayfasi acmis bir arkadastr follower satin alarak,cunku twitterdan takip ettigim insanlari ozenle secerim birgun bir baktimki ilkemozturkfan diye bir twitter hesabi takipliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.