En Yeni J'ADORE Reklamı

 


Dior da olmasa Charlize Theron 'u göreceğimiz möreceğimiz yok. Resmen sırra kadem bastı ve ben bu durumdan hiçmi hiç memnun değilim. Oscarcığı kucakladı sanki herşey bitti.

Reklamda DIOR'lu eski starların anılması çok hoşuma gitti. Sevmediğim tek şey Marilyn Monroe 'nun J'Adore aşkı. Bana fazla zorlama ve inandırıcılıktan uzak geldi. Çünkü kendisi yatarken sadece Chanel No.5 giyerdi !

Reklamı seyrettikten sonra Charlize Theron kadınsa ben neyim acaba dedim kendi kendime !! Yani o derece kendinizden nefret ettirme potansiyeli yüksek bir videodur şimdiden uyarıyım !!


Yorumlar

  1. Kendisine olan aşkım, hayranlığım, ayılıp bayılmalarım benim nedense Devil's Advocate filmiyle başladı ve hala da devam etmektedir.Taşşşşş ötesiiii... Tanrı Charlize v.b. hatunları yaratırken bize neden pinti davrandı acep:-( böhhhüüüü:(( Allahım affet beni nolur şükürler olsun tabii, sakat değiliz, kör-topal değiliz ama işte böyle taşşları görünce de "ama bize niye yok" demekten alıkoyamıyorum kendimi:-))

    YanıtlaSil
  2. Valla Allah affetsin bende ayni isyankarligi yapiyorum. Cok sukur bizde kendi capimizda tassslar kategorisindeyiz lakin bu kadin bambaska birsey !!

    YanıtlaSil
  3. eski yıldızları anması güzel ama cok eksikler var keske biraz daha gorsellık katılsaydı.hem tvler hemde internet ıcın ıkı reklam hazırlansaydı iraz daha uzun olsaydı keske

    YanıtlaSil
  4. Ben bu reklami pek sevmedim.bir onceki jadore ad-sini daha chok seviyordum.Marilyn Manroe cok guldum)))

    YanıtlaSil
  5. charlize oldumu bende akan sular durur :) onun hiçbirşey yapmasına bile gerek yok.

    YanıtlaSil
  6. Reklamı çok beğendim ama Jadore kokusunun bu kadar muhteşem olduğuna inanmıyorum çünkü çok ağır bi kokusu var bana göre :)

    YanıtlaSil
  7. Bence yeni Nicole Kidman. ve evet ortalıklarda görünmemesi can sıkıcı, zarif, asil kadın. (Bir de hep çok şık)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.