HANDE ATAİZİ 'nin CLAIRE PETTIBONE Gelinliği !!

 


Nihayet Hande Ataizi 'nin günlerdir beklediğim gelinliğini görebildim. Peki bu kadar heyecanla beklemeye değdi mi ?? Evet hem de fazlasıyla !

Gelinlik, ünlülerin unutulmaz gelinlikleri içinde hakkıyla yer alacaktır. En azından ben yıllar geçse de bu güzelliği ve zarafeti unutumam. Tek kelimeyle mü-kem-mel ! Hem de herşeyiyle mükemmel ! Her santimetresi bir kır düğününe uygun kusursuz bir güzellik içinde. Gelinliğin işçiliği dört dörtlük. Eteklerde ki altın nakışlar sarhoş edici güzellikte. Saç modeli, Chanel Bombay tacı, makyajı bir bütün olarak sanki 1920 'leri konu alan bir dönem filminden çıkmış gibi.






Geçtiğimiz haftalarda İzzet Çapa gelinliğin Hakan Yıldırım tarafından tasarlanacağını yazmıştı. Bugüne kadarda öyle biliyordum. Ama biraz evvel öğrendiğime göre -ki bu güvenilir bir kaynak oluyor, gelinlik Tuvana Büyükçınar 'ın atölyesinde görülmüş. Bu konuda kesin bir bilgiye sahip olmamak sinir bozucu! ( UPDATE : Başlığa da eklediğim gibi gelinliği ne Hakan Yıldırım 'a ne de Tuvana Büyükçınar 'a ait. Tasarım Claire Pettibone 'a ait ve fiyatı en az 7 bin dolar ! Hakan Yıldırım sadece duvağı hazırlamış.)



Saç modeli ve Chanel tacıyla da geçtiğimiz aylarda Chanel defilesine katılan Miroslava Duma 'yı hatırlatıyor.



Yani gözümüzün önünde düğün tema Missoni 'den, gelinlik Kate Moss 'dan, saç modeli ve taç Miroslava Duma'dan esinlenilmiş "ortaya karışık" bir durum var. Hepsinden en iyisi Hande Ataizi diyorum ama yine de siz şu ağağıdaki kareye bakıp bana aradaki 5 farkı bulup yazın lütfen :)




Share

Yorumlar

  1. Tek kelimeyle bayildin mekan sanki film seti gibi ve gelinlik damatlik muhtesem.

    YanıtlaSil
  2. Damatlığın rengini hiç sevmedim ya ışıktan mı acaba, kötü bir mavi. Gelinlik bence eh ama saçına, saç bandına,makyajına bayıldım, ortama daha da çok bayıldım!

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ya işlemelerin rengi ile damadın kravatındaki uyummmm, offffffffffffff
    O gelinliğe bittimmmmmmm. Harka birşey yaa.

    Kır düğünü istemem tarzım değil ama acaba dedim, bu kadar mı harika olunur.

    Her ne kadar taklit gibi dursa daa.. Taklidi bile güzel ayrıca inşallah sonları taklit ettikleri çift gibi olmaz.. Ayrılıyorlarmışş..

    YanıtlaSil
  4. hayatimda gordugum en samimi en guzel gelin..evlilik hazirligi yapan biri olarak resmen Tuvana hanimla irtibata gecmeyi dusunuyorum..ama isin maddi kismi muamma tabi..Pronoviasa odecegim ucreti gozden cikardim ama Tuvana nin tarzi bambaska.Pelincim senin bi fikrin muhakkak vardir..azicik bilgi versen ortalama ne odenir acaba houte couture bir gelinlige?

    YanıtlaSil
  5. ben gecenin bu saatinde gumbur gumbur muzikte yorum yapiyorum; 5 farki bulamiycam ama bi fark soyliyim kate moss'un kocasi sevimsizin sevimsizi ama hande ataizininki son derece yakisikli,karizmatik...mutluluklar dilErim cok yakismislar birbirlerine ;))

    YanıtlaSil
  6. Damat bey caaaniimm handeyle ayni karede olmamis, o pantolonun beli dusuk kalmis canim bogazina kadar olmaliydi tee allam:) handeye gelince cook guzel zarif olmus ama bir ozentilik var bariz belli ozenmis kendi gbi diil

    YanıtlaSil
  7. damatlığın rengini tutturamamışlar. aynı renk kumaş bulamadılar demek :)

    YanıtlaSil
  8. :))) Ben de yazının sonuna gelmeden aynı şeyi düşündüm ! Bence de kim tasarlamışsa birazcık "ilham" almış , hatta düğün sahipleri sanki yönlendirmiş ? Genel atmosfer de benzeyince ..

    YanıtlaSil
  9. Ben aralarindaki 5 farki bulamiyorum cunku Hande Kate Mosstan cok daha zarif ve sik olmus.. Ne gelinligi benziyor ne saci ne basindaki taci.. Benzeyen tek sey iki damadinda mavi takim elbise giymeleri oda tessaduftur cunku takim elbise bile oburunden cok farkli. Hande Ataizi herzaman cok $ik bir bayan.. Bana gore son senelerin en guzel ve $ik gelini olmus.. onada bu yakisir zaten bayildim!!!!!!

    YanıtlaSil
  10. Damadı gördüğüm anda benim de aklıma Kate Moss'un düğünü geldi. Gelinliklerde de benzerlikler var ama iki ismin enerjisi çok farklı. Kabarık etekli, straplez kesim gelinlik görmekten tiksindiğim şu günlerde ilaç gibi geldi!

    YanıtlaSil
  11. ÖzlemElif09 Eylül, 2012

    Düğün teması Margherita Missoni'den, gelinlik Kate Moss'dan. Bari damalığI taklit etmeseymiş. Hakan nasil evet demiş bunca aşamadan sonra John Galliano'yu taklit etmeye diye düşünüyordum ki Tuana'yi duydum rahatladım. Bence komik olmuş, o iki düğünün fotograflarını dunya alem gördü.

    YanıtlaSil
  12. Mutluluklar dilerim. Harika bir ortam. Keske Hande Ataiizi boyle ozenti bir tarz yapmasaymis. Neredeyse birebir ayni. O basida hatirliycam ama cikaramiyorum. Damatligin tonuna kadar benzetmesinede gerek yoktu yani. Evet artik bizimde bir Kate Moss umuz var.

    YanıtlaSil
  13. Gelinlige bayillldim! Damadin ne giydigini onemsemedim..ben gelinlige kitlendim:)

    YanıtlaSil
  14. Bence hande Ataizi muhteşem olmuş:)) kim ilham almıyor ki ayrıca alsa da nolur dunya gözüyle yapılabilecekler zaten sınırlı Allah askına nedir bu saçma sapan yorumlar, bence handenin gelinliği benzemişse bütün olarak da ezip gecmis:)
    Ha buarada unutmadan yazayım evli biri, olarak eğer diktiriyorsaniz ve modelini anlatmanız gerekiyorsa görüp beğendiğinizi ornek gösterirsiniz bu da acayip bisi degil:)
    Yermeyi bırakıp biraz övsek artık daha gelişmiş olacağız...
    Ben hande ataizine ve esine mutluluklar diliyorum ...
    Ece

    YanıtlaSil
  15. gelini ilk gorduğumde aklıma kate moss gelmişti. gerci oyle güzel bir dugundu ki ilham almamak mumkun değil. kendince yarattığı farklarla kabul edilebilir..

    YanıtlaSil
  16. Chanel tac ve sac model de Miroslava Duma 'dan ;) http://2.bp.blogspot.com/-7Va5ri-MfmU/T_vn1Tg_j2I/AAAAAAAARhs/9_kHlrTJ_cc/s1600/PARIS%252C%2Bjuly%2B2012%2B064.jpg

    YanıtlaSil
  17. Valla esinlenmişse esinlenmiş çok da güzel olmuş. Kimelr nelerden esinlenmiyor ama herkesde de güzel durmuyor. Hande'ye çok yakışmış. Ben de çok sevdim, çok beğendim, çok yakıştırdım. Damadın da damatlık olarak klasik renkler dışında maviyi seçmesini de çok sevdim. Kır düğününde, mavi damatlık içinde damat bey ve Hande Ataizi müthiş görünüyorlar. İnşallah çok mutlu olurlar ve evlilik sanatını sabırla ve özveriyle yürütebilirler.

    YanıtlaSil
  18. bana gelınlık cok ucuz bır havada geldı acıkcası . altın ıslemeler kate ın kı gıbı olsa daha guzel olurmus bu boyle sandıkta saklanan eskı ortulere benzıyor.
    ama sacı makyajı tacı hrıka. damat cok yakısıklı olmasa damatlık trışka:)
    mavının tonu pek bı hos dııl.
    hande ataızı guzel kadın ıncecık o yuzden tabıkı begenmesem bıle kaldırmıs bu gelınlıgı.
    boynerlerın samımı dugun havasından cok uzak geldı bana. onun gelınlıgı de guzel dııldı belkı ama cok samımı bır konsept vardı.

    YanıtlaSil
  19. Taklit olabilir. Ama takliti seçmek,taklit edebilmek ve taklidi iyi taşıyabilmek apayrı bir sanat. Hande Ataizi zaten çok başarılı bir askı. Ama ne taşıyacağını da iyi bilir. Hepsi alıntı olsa da, hem güzel hem şık olmayı becermiş. Mutlulukları her daim sürsün

    YanıtlaSil
  20. Bu gelinliğin göğüs ve bel kısmına nasıl bayıldınız, hayretler içerisindeyim. Toplumsal algı yönlendirmesi böyle bişey.

    YanıtlaSil
  21. Bencede Hande Ataizi belki bor alinti yapmis ama kendi havasinda yorumlamis. Hepimiz dergilere bakip, birilerini begenip uygulamiyormuyuz !!! Bu isi Hande A. super yapmis. Yinede ozgun, sade ama sik. Tebrikler

    Damatliga gelince begenmedim, rengi bana da hos gelmedi.

    YanıtlaSil
  22. handenin gelinligin etek islemeleri cok ucuz gorunuyor! Bir de anlamadigim John Galliano gibi bi dahiyle ile mezuniyet modacısı Tuvana Buyukcinarı mi karsilastiriyoruz? saka mi!!!
    Bu kadın enbasindan beri bana cok samimiyetsiz geliyor ztn ki resmi kafasina o kadar yerlestirmis ki damadın ayakkabilari bile aynı havada... acaba kendi ayaginda da kate gibi mavi detaylı manola benzeri bisi varmidir merak ettim!

    YanıtlaSil
  23. Türkiye de para harcama kültürü olan, rafine zevkleri olan bir kadındır hande. Ömür boyu mutluluklar.
    p.s: damadın pantolonu göbeğine kadar değil, içine giydiği yeleğin düğmeleri onlar

    YanıtlaSil
  24. bademlimon09 Eylül, 2012

    5 değil ben 10 fark buldum :) kate moss'un göğüsleri sarkık ve göbeği var, handenin karnı dümdüz... kate moss'un saçları doğallıktan öte çok paspal, özensiz bana kalırsa, handenin saçları, hem daha güzel hem gelinliğin tarzına uygun...kate moss'un gelinliğini ben hiç sevmedim sadece etek uçları güzel ama fazla yerde sanki rahatsız etti beni, handeninkinin boyu ideal.. handenin makyajı daha özenli, kate zaten çirkin bi yüze zahip... damatlara gelince ikisi birbirindne beter... hele kate'inkinin pantolonu ütüsüz gibi ceket değil kaban mübarek.. ayakkabılar boyasız, kravat iğrenç, güneş gözlüğü ne alakasız... handenin kocasının damatlığının modeli daha iyi, ama renk felaket, gravatla ayakkabı çok uyumsuz.. kısaca damatlar vekate kötü, hende süper :))

    YanıtlaSil
  25. Chanel Paris-Bombay koleksiyonunu gördüğümde bunu Türkiye'den kim dener acaba diye düşünmüştüm. Hande Ataizi güzel yorumlamış...


    http://lussostyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  26. Once mutluluklar ikisinede;)

    Ama ben ne Hande'nin gelinligini nede sacini:( Gelinligin belden assagisi cok sade hos ama gogus kismi cok kotu geldi bana. Gogusleri oldugundan sarkik gostermis. Saclari da hic mi hic begenemedim. hande'nin guzel yuzune daha uygun bir model olabilirdi. Damat hos olmus birbirlerine de yakismislarr. Insallh bu evlilikten bir yila varmadan bitmez de guzel guel bebeklerini de goruruzz.

    YanıtlaSil
  27. Ben john galliano gelinligiyle kate moss diyorum, cok begenmistim hem gelinligi hemde konsepti. Hande ataizinide begendim fakat orijinali on numara. Damatlarin herikiside berbat. :(
    Makyaj ve sac modelini handeye daha cok yakistirdim. Genel olarak o kabarik alli pullu ciragan sarayinda evlenen (alaturca gelinlere) gore hande ataizinin hem gelinligi hemde konsepti cok hos! Allah mesut etsin.

    Sevgiler. Ayse

    YanıtlaSil
  28. öncelikle merhaba;
    1 hafta önce boynerlerin düğününün missoniyi andırdığını (hemde hiç kabalık yapmadan) yazdım diye bana söylemediğinizi bırakmadınız şimdi buna yakın eleştirileri kendiniz yapıyorsunuz bu nasıl bir çelişki?
    NURTEN

    YanıtlaSil
  29. EvrimKuzey10 Eylül, 2012

    Hem damatlık.. hem de gelınlık cok hoş.. damatlıktakı ayakkbılar,kır dugunune uygun rengın secımı bence kusursuzdu.. cok asıl duruyor. Hande Ataızı den senınde sayende :) cok sey beklıyorduk.. gercekten de beklenıldıgıne degdı.. cok ozenle hazırlanmıs bellı.. her ayrıntısı O na cok yakısmıs. Ordan burdan alıp tamamlamıs belkı ama uzerınde kötu duran hıc bır sey yok.. bence bu da bır basarı.

    YanıtlaSil
  30. Güzel bir gelinlik ama Kate Moss ile alakası yok, zaten Hande Ataizi'ni Kate 'la kıyaslamak çok yanlış olur, Kate'e ayıp olur. Ben damatlığı beğenmedim, ciddiyeti yok.
    Geçen evliliğinde 24 saat evli kalmıştı para davaları yüzünden, umarız bu sefer uzun sürer.

    YanıtlaSil
  31. nurten isimli bir yorumcum olmamıştı sanırım adsız olarak yaptın o yüzden yazdıkların aklıma gelmiyor. ama şundan eminim ki şayet kabalık yapmadan boyner 'lerin düğünü missoni ye benzetmiş olsaydın elbette yayınlardım ne diye yayınlamayım ki.

    üstelik boyner 'lerin düğünü ile missoni arasında da özgün olması dışında en ufak bir benzerlik görmüyorum. birinde sahil kasabası, deniz, kumsal diğeri ise hande ataizi 'nin yaptığı gibi kır düğünü.

    YanıtlaSil
  32. Gelinlik de damatlik da hos ama o kadar daha fazlasi degil bence. Bu arada Huysuz'un yorumuna katiliyorum, etek islemeleri Kate Moss'unkiyle kiyaslandiginda cok kaba ve fazla duruyor. Bir de umarim dugunde soyledikleriyle ilgili yazilanlar (espri bile olsa) dogru degildir. Yoksa bu kadar emegi, heyecani, konsepti yerle bir etmis, yazik olmus!!!

    YanıtlaSil
  33. o kabarık gelinliklerdense kesinlikle şık. kate moss gelinliğide güzel ama çok bakımsız durduğu için benim gözüme pek hoş gelmedi mıroslavadan bence sadece saç bandını esinlenmiş miroslavanın saçı kısa zaten özellikle yapılmış bir durumu yok miroslavayla kimseyi kıyaslamıyorum ben harika bir kadın o bence__________

    YanıtlaSil
  34. Bence Hande Ataizi istese de yapmacık olamayacak kadar doğal bir kadın. yani kadıncağız gelin olmuş elbetteki biraz abartacak ki yinede gördüğüm en güzel ve sade gelinlerden biri. Esinlenerek mi yapmış esinlenmeden mi yapmış bilemem ama her nasıl ise sonuç çok iyi ... Herşey bir yana mutluluk dilerim kendilerine.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  35. hande farkını göstermiş!! umarım sosyetemiz de handeden ilham alır da magazinde konuşmaya değer görüntüler olur!!

    YanıtlaSil
  36. Kızlaaar eleştiriyi kesin ya. Son günlerde gördüğümüz en güzel gelin, gelinlik, saç, makyaj bütünü. Hadi hangimiz bunu becererirdik merak ediyorum. Bu arada gelinliğin göğsünü beğenmemişsiniz. Yapmayın ya!!

    YanıtlaSil
  37. Damatlik ve tac super bayildimmm !

    YanıtlaSil
  38. kesinlikle bir "ortaya karisik" durumu var, ben de ilk gordugumde puzzle'in parcalari aninda birlesmisti :) ama yine de farkli bir konsept denedigi icin ve kendisi benim her daim favorim oldugu icin her turlu gecer notu alir <3

    fashiononboard.net

    YanıtlaSil
  39. ya o bu değilde evet düğün güzel,gelin güzel,damat güzel,hava güzel,hande iyi bir askı,ne giyse yakışır falan filandaaa bu kadında hala bi avamlık var ama.klas olmayı sadece giyimde becerdi kanaatindeyim.davranış,tarz,konuşmada
    yaşantıda hala 3.sınıf bi hande.hande deyince benim aklıma hala daracık tuvalet penceresine sıkıştığı ve şemsiyesiyle magazin muhabiri dövdüğü sahneler geliyor.birde benzemez kimse sanadaki hafif ve basit jüri üyeliği.

    yoksa ne giyersen giy,sadece askı olup o klası özümsemedikten sonra bende olumlu bir imaj değişikliğine neden olmuyor,üzgünüm hande.

    YanıtlaSil
  40. Evet ya naparsa yapsin benimde aklima ilk gelen sey o tuvalet penceresine sıkısmıs hali :) benim merak ettiğim doru duzgun is guc yapmadan sadece ortada salinarak nasi para kazanıyor bu kadın! mum kokulu kadınlar ve kahpe bizansdan sonra duzgun bi is yaptıgını hic hatırlamıyorum! son sunucusu oldugu desti izdivac gercekten cok klas bi program!

    YanıtlaSil
  41. Hande halbuki esinlenmeden de gayet farkli ve hos bir secim yapabilirdin.. Bari damatlik mavi olmayaydi da " yok canim ne alakasi var Kate Moss un dugunuyle?" diyebileydik..neyse..
    Ns

    YanıtlaSil
  42. İlk görüşte bende Hande Ataizi'yi Kate Moss'a benzetmekten kendimi alamadım ama dikkatli bakınca birbirinden ayrılan noktalar göze batıyor.

    Tam bir Eylül ve kır düğünü olmuş. O kadar sade ki bayıldım. Gelinliğini ve özellikle Chanel tacını çok çok beğendim.

    http://feledene.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  43. Gelinliği hiç beğenmedim. Hiç tarzım değil. Hele alttaki işlemeler beni benden aldı. Taklit edeceksem de asla bu gelinliği taklit etmezdim. Birde hande hanımın gelinliğinin yanında mavili damadı gören herkes işin içinde bir çakmalık olduğunu anladı zaten. Anlamak için bayağı bi haber olmak lazım dünyadan. Yani siz resmi göstermeseydiniz de çoğu insan çakmalığı anlardı. Çok bariz bir durum bu. Bugün posta gazetesinde yer alan haberi benden ötürü diye üstünüze almanız saçma olmuş. Düğünün çakma olduğunu bir tek siz anlamadınız herkes anladı. Pahalı markaları çat diye bilmek gibi birşey değil ki bu. Çok açık birşey. Posta gazetesi de sizden kopya çekmeden anlayabilir çakma olduğunu. 12 yaşında kızım bile anladı.

    YanıtlaSil
  44. Posta gazetesindeki haber icin oyle bir iddiada bulunmadim ki. Tersi Huban Aysem den de kacmamis dedim. Bu kadar tepki gostereceginize tivitlerimi once anlayin sonra yorum yapin. Huban 'i tanirim ve isinde de gayet iyidir severim kendisini. Ama diger yerlerde cikanlarin benden arakladigi bariz ortada yazdigim fiyatin bile aynisini yazmislar. Benim tek onceligim bu benzerligi dugun gunu fotolar ciktiktan 1 saat sonra tivitter dan 5 bin kusur takipcime ilk duyuran olmaktir.

    YanıtlaSil
  45. İlk gören sizseniz düğün fotoğraflarını ilk siz duyurursunuz normal. Çoğu insan düğünden 1 gün sonra görebildi. Ben o zaman gördüm görünce de çakmalığı anladım. Eminim posta gazetesinin eline geçince fotoğraflar onlarda anlamıştır. Ben tepki göstermiyorum tivitlerinizi de gayet net okuyorum. Siz yazmadınız mı aaa bu haber benden ötürü mü diye? Böyle bir tivitiniz yokmu? Bu tivitten anlaşılan şey sanırım benim anladığım gibi olmalı. Anlaşılan şudur ki ben söyledim onlar da benden almışlar. Aynen böyle anlaşıyor tivitinizden. Ayrıca siz gelinliğin ne marka olduğunu bile son dakika öğrendiniz. Hakan dediniz tuana dediniz emin değildiniz gelinlikten. Siz de çok şey bilmiyordunuz sizden ne araklasınlar. Ayrıca fiyat bilgisi de sadece sizin bileceğiniz birşey değil. Bütün basın yayın organlarının sizin tivitinizden yada bloğundan araklayıp haber yapması saçma. Hepsi mi sizi takip ediyor. Bi elbise görüyorsunuz haber yapıyorsunuz aynısını bir gazete yazınca sizden araklamış oluyor. Niye olsun ki belki o da biliyor markayı zaten bir iki lüks marka sitesine girse çat diye elbisenin markası belli olacak. Bir stella bir gabbana bir elie saab sitelerine girse görür elbiseyi. Ünlü sosyetiklerin giydiği elbiseler de belli markalar zaten bir elin parmağını geçmiyor. Artı sizin nasıl bloğunuz var ve sosyeteyle ilgileniyorsunuz ve giydiklerini biliyorsunuz. Başka dergiler başka siteler de sosyetiklerle ilgilenip onlardan haber yaptığı için onların ne giydiğini takip edip gayet de bilebilirler. Sizin işiniz ve ilgi alanınızsa onlarında ilgi alanı. Takip edip bilmeleri doğal. Asıl saçma olan bütün gazetelerin bütün sitelerin sizi takip edip sizden araklaması. Elbette yapanlar vardır ama hepsi değil. Size benzeyen ne haber görseniz benden çaldı diyorsunuz defalarca okudum bunu. Neyse uzun uzun açıklama yapmama gerek yok. Başarılar size:)

    YanıtlaSil
  46. O tivitim HT icindi Posta Huban Aysem icin degil !! Belliki bir kuyruk acin var aksi halde bu kadar dolu olmazdin. Burda kimseyle paylasamayacagim seyler var. Sadece su kadarini soyliyimki birseyden emin olmadan konusmam. Kimin neyi nerden nasil aldigini biliyorum ki konusuyorum. Bir de bu acidan bakmaya calis.

    YanıtlaSil
  47. Ha bir de sunu ekleyim Hande Ataizi gelinligin markasini bir dergiyle olan calismasi yuzunden ozellikle gizliyordu. Buna ragmen markasi ilk burda yayinlanmistir.

    YanıtlaSil
  48. marka saklanıyorsa siz hakan olduğunu nerden biliyodunuz o zaman? Siz başından beri hakan dediniz. Gizleniyor giyince görürüz demediniz hakan dediniz sürekli. Madem gizliydi size hakan olduğunu kim söyledi? Sonra kim tuana dedi? Gizliyse nerden çıktı bu modacılar siz niye hakan biliyordunuz o zaman? Kendinizle de çelişiyorsunuz ya neyse:))

    YanıtlaSil
  49. Selin inan haline uzulmeye basladim ;) Bak bu postun yazisini tekrar oku icinde sorunun cevabini bulacaksin. Te Allam ya ne ceza isledim bilmiyorum ki !!

    YanıtlaSil
  50. Pelin hanım şahsen ben ilk kez senden, burada yazdıklarınızdan öğreniyorum. Ne Kate Moss'un gelinliğinden, ne Missonilerin düğünden, ne de Kate'in kocasının mavi takımından haberim bile olmadı. Başka dünyalardaki insanların bazı şeyleri beni hiiiiçç enterese etmez. Umrumda bile olmaz.Hatta Boynerlerin düğünü bile umrumda olmaz. Selin hanım niye bu kadar alevlendiniz siz anlamış değilim neyse ne? Hande Ataizi bile şu yazılanları okusa zerre umursamaz bence. Yazık H.A'nin gelinliğe sarf ettiğiniz bunca sözü, emeği memleketimin şehitlerine, çarpık eğitim sistemine, sağlık sektörüne v.s. etseniz en azından faydalı bir şey yapmış olursunuz.Şişik egolar klavye başında kahraman kesilerek tatmin olmasın lütfen!

    YanıtlaSil
  51. Selin demişsin ki uzun uzun anlatmaya gerek yok daha ne kadar gereksiz uzatılabilir ki bilemedim )))) ben çok eğlendim okurken Pelincim sende eğlenmene bak sıkma canını boş yere...

    YanıtlaSil
  52. Kimin neyin nerden neyi bileceğini bilemezsin Selin.

    YanıtlaSil
  53. Bu benim şahsi fikrim. Kimsenin canını sıkmak için yazmadım. Herkes benim yazdıklarıma karşıt görüş yazacağına kendi görüşünü yazarsa tartışma olmaz zaten. Ama blog sahibine bir eleştiri yazdığımızda arkasından hemen savunma yazıyor başkaları ve yazan kişiyi suçluyor. Hiç gerek yok. Eleştiri bu blog da hep olacak. Blog sahibi de eleştirilecek herkes beğenemez herşeyi bunu kabul edelim. Gereksiz savunma yazacağımıza kendi yorumlarımızı yazalım.

    YanıtlaSil
  54. Bu Kadının da adı Yok14 Eylül, 2012

    sen de atmasyon isim değil de bir kendi adını açıkça yazabilme cesareti göstersen çok daha şahane olacak değil mi selin? -:)

    YanıtlaSil
  55. Hande Ataizi çok şık bir gelinlik seçmiş, yabancı damadımız zaten çok yakışıklı. Mutluluklar diliyorum onlara.

    YanıtlaSil
  56. O dugunde bende vardim gercekten harikaydi. dugun mekanina cikis gercekten superdi :) hande ataiziye zaten lafim yok gayet sicak bi insan :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.