JUST FOR HIRA 'yı Çok Sevdim !

 


Ayçoşum için yeni bir marka buldum. Just For Hira ! Ayşe Kucuroğlu 'nun tiviti olmasaydı bu şirin mi şirin hepsini hiç düşünmeden almak istediğim markayı bilmiyor olacaktım. Genelde cool takılır ve sevdiğim birşeyi alanen istemem ama bu sefer kuralı bozdum :) Ne de olsa herşey evlatlar için :) Ayça için özel bir tasarım yaparak bu gördüğünüz eğlenceli t-shirtü hemen adresime gönderdiler. Tek sorun hanımefendiye bir türlü giydirememiş olmam. Şu aralar beyaz elbiselere takık olduğu için ısrar etmenin hiçbir fayda sağlamadığını tecrübeyle öğrendik :)

O yüzden minik cadımın giymesini beklemek yerine hemen bu gibi konulara meraklı olan anneleri vakit kaybetmeden bilgilendireyim istedim. Just For Hira Baby&Kids Boutique, Aysun Zeliha Yurttaş 'ın anne olduktan sonra istediğini bulamamasıyla doğdu. O zaman iş başa düştü diyerek tasarımlarını hayata geçirdi. Özellikle tütü setleri ve kişiye özel tasarım parçalarında çok başarılılar.

Çok yakında JustForHira.Com adresinden sipariş verebilirsiniz. Yok benim gibi beklemeyi sevmeyip hemen hedefe kilitlenenlerdenseniz sizi siparis@justforhira.com adresine alayım :) Ürünlerini FaceBook ve Twitter 'dan da detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.




Share

Yorumlar

  1. Cokk guzel ba-yil-dimmmm ... Italyada yasama avantajimi kullanip gercekten cok guzel seyler bulabiliyorum Lara icin ama bun tasarimlar da italya da kimsede olmayacak :)))

    Cok sevgiler

    Pinar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.