Saadet Işıl Aksoy Emin Adımlarla İlerliyor !

Bakıyorum da son günlerde abuk sabuk şeyler manşet oluyor ama Saadet Işıl Aksoy 'un ciddi ciddi Hollywood 'a göz kırpması gereken ilgiyi görmüyor. Hatun Penelope Cruz ile Twice Born filminde rol alıyor, afişte ismi 4. sırada, Toronto Festivali 'nde Penelope ile kırmızı halıda kol kola poz veriyor, basın toplantısında konuşmacı olarak yer alıyor ama benim medyam hala yok efendim Robbie Williams doğan çocuğuna nasıl olurda Türk adı vermemiş derdinde ! Te Allam yaa !


Kırmızı halı görüntüleri göğsümü kabarttı. Aferin Saadet Işıl Aksoy ! Mesleğinde emin adımlarla en güzel şekilde ilerliyor. Gelelim işin moda kısmına.

 
 Basın toplantısında enine çizgili bir elbise giymiş. Gayet hoş görünüyor. Olması gerektiği gibi sade, duru ve güzel. Başrol oyuncusundan rol çalmaması profesyonelce akıllı bir yaklaşım. Saçı, makyajı ve portföyü çok şık. Bir tek ayakkabı seçimi olmamış o da sorun değil. Gülümsemesinin güzelliği ve zarafeti yeter.
 

Kırmızı halıda ise lavanta renginde bir Roksanda Ilincic elbise seçmiş. Tüm look 'un stylingi Louis Zee 'ye ait. Elbisenin rengi çok yakışmış ama etek boyunu sevmedim. Aslında elbisenin kendisi zor. Yakası manasız beli tuhaf. Saadet 'in bir suçu yok elbisenin kendisi başlı başına falso. Ayrıca saçları da dağılmış kuş yuvası gibi görünüyor. Ayakkabısını da sevmedim. O kadar sevmediğim şeyler olmasına rağmen ortama çok yakıştığını söyleyebilirim. Takıları Dean Davidson 'a ait. Makyajı nefis yapılmış. Tek kelimeyle kusursuz diyebilirim. Havası, gülen yüzü ve rahat vücut dili hemen göze çarpıyor. Penelope ile birlikte yakın tonlardaki elbiseleriyle çok hoş görünüyorlar.



 
 
 

Yorumlar

  1. Gözlerinin güzelliği, gülüşü yeter. Megan Fox halt etmiş yanında =)

    YanıtlaSil
  2. Elbise güzel diil ama renk çok yakışmış. Gözleri, makyajı, gülüşü muhteşem...

    YanıtlaSil
  3. sizce de penelope'den daha havalı durmuyor mu?

    YanıtlaSil
  4. Valla haklısın pelincim, şimdi senden öğreniyoruz bunları basında sıfır. Bu kızcağızı çok beğenirim, number one da olduğu dönemde de çok zarif, akıllı, boğaziçi mezunu nitelikli bi insan, Allah yolunu açık etsin.

    YanıtlaSil
  5. son kiyafeti bende begenmedim ama bakisi durusu durulugu herseyi kapatiyor ve kirmizi haliya cok yakisiyor....gurur duydum.

    YanıtlaSil
  6. Ben de çok garipsedim bunun hiç doğru düzgün ölçüde yer almamasına basında .. Hanım kızımız çok farklı güzelliğe sahip bir kadın , belli ki yetenekli ve zeki de üstelik , böyle büyük ölçekli işlerde kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne hatır saymaz . Yıllardır saçma sapan insanları bir takım adamlar destekliyor diye iyi olarak adlandırılıyor , gerçekten garip bir memlekette yaşıyoruz . Fakat stylingle ilgili başka bir ekip-kişi ile çalışmalı .

    YanıtlaSil
  7. Penelope ilahe ama onun yaninda bizimkinin de hatri sayilir bir guzelligi var tabii ama penelope diyorum baska bisey yazamiciiim : )

    YanıtlaSil
  8. bende haberleri okurken aynı şeyleri düşündüm olmayacak haberleri abartan medyamız nerde acab diye.
    Saadet gerçekten güzel ve başarılı bu kadar meziyetin karşısında moda kısmına geldiğimizde sadece kırmızı halıdaki elbisenin boyu gözüme çarptı gerisi gayet hoş :)

    gülnihan

    YanıtlaSil
  9. Ne kadar guzelmis. Bizim okuldan mezun oldugunu duyunca 10 puani aldi. gul

    YanıtlaSil
  10. penelope sönük kaldı. saadet su gibi görünüyor

    YanıtlaSil
  11. Hakikatten kızcağızın saçları ne kötü olmuş tiftik tiftik ama yine de çok güzel. Ben Saadet'i hep çok beğeniyorum o kuş yuvası saçıyla bile güzel o.

    YanıtlaSil
  12. Vallahi Penelope'a 10 basar. Penelop değil de Saadet Hollywood starı gibi inan Saadet daha hak etmiş Hollywood starı sıfatını desem çok mu abartmış olurum?

    YanıtlaSil
  13. Ben bu haberi basinda okudum ve pelin kesin bunu bloguna konu eder dedim kendi kendime..gun bugundur :))
    Cizgili elbisesini bende cok begendim ben olsam siyah bir ayakkabi tercih ederdim.. Bu resimleri ilk gordugumde kendi kendime cok guzel kiz ve kirmizi haliya cok yakisiyor diye dusundum. Ikinci elbiseli hali de bence cok guzel evet elbisesinde ufak tefek hatalar var ama bence yuzunun guzelligi ile kurtarmis..yani on uzerinden 9 hak ediyor diyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel artık okuyucum neyi haber yapacağımı bile biliyor. teşekkürler :)

      Sil
  14. Cok hos, Amanda Peet'in havasi var biraz sanki.
    Nazli

    YanıtlaSil
  15. Bu kadar buyuk bir basarinin medyada yer almamasini anlayamiyorum.Televizyon dizilerinde o kadar sisirilen,ici bos ismin yaninda,Saadet egitimli,uluslararasi projelerde yer alan,sadece para ve sohret onceligi olmayan gercek bi oyuncu.Buyuk ihtimalle de bu yuzden kendisinden bahsedilmiyor.Artik Oscar aldiginda haber yapariz heralde..

    YanıtlaSil
  16. Penelope'den cok daha seksi, cok daha guzel. Elbisesinde ve sacında hatalar olmakla beraber, o bakışlar, gülüş ve zarafetle tam bır Hollywood starı havasında. Ba-yıl-dım...

    YanıtlaSil
  17. ayyy pardon ama penolopenin neresi ilahe? abartılmış, şişirilmiş bi kadın olduğunu düşünüyorum, o kadar da güzel değil.. saadet her halükarda 10 basar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa lütfen penelope 'me laf yok :) güzellik göreceli olsada kesinlikle dişilik anlamında penelope muhteşem bence

      Sil
  18. ben de jennifer connelly ye benzetirim kendisini..ben begendim..ISILtisi tum hatalari kapatmis cunku..
    gozde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısın jennifer 'ın havası var

      Sil
  19. Gonlume Gore20 Eylül, 2012

    Cook guzel cok ba-yil-dim tek kelimeyle.Iki elbisede pek guzel degil ama insan guzel olunca cuval giyse yakisir derler ya aynen oyle olmus.Tabi niye daha guzel giyinmesin kendi secse belki daha bile iyi olurdu bunun nesi styling anlamadim.

    YanıtlaSil
  20. Sessiz ve derinden. Aman böyle devam etsin kız. Abuk sabuk düşmesin medyalara. Son gülen iyi güler. Ve gülümsemeye başlamış bile:)

    YanıtlaSil
  21. Bir de tabi işin "iş" kısmı var , elbette başrol kadın oyuncudan daha gösterişli bir kıyafetle - halde gelmesi çok akıllıca değil , böyle etkinlikler için yürütülen pr çalışmaları çok profesyonelce ele alınıyor . Başrol Penelope ise en çok onun parlaması için uğraşılıyor , filmi satacak "marka" onun ismi çünkü ..

    YanıtlaSil
  22. Kendisiyle gurur duydum bir turk olarak ve ne yazikki medyada yankı uyandırmaları beni cok rahatsız etti. Ama farketmez kendisi medyatik bir tip olmadıgı icin oldu bu ama inanıyorum kendisi bir tarafinı yırtmaya çalışan medyatik tiplerin hedeflediği noktalara gelecektir ve hatta geçecektir.
    Modayla ilgili kısmına gelirsek ben kendisini com cok beğendim her iki kiyafetiyle özellikle lavantaya bayıldım bence cok hos ; kızlar bu kuş yuvası benzetmenize katılmıyorum boyle sacları doğallığı yakalamak adına bu tarz davetlerde özellikle yapıyorlar o yüzden ben cok cok beğendim ; ayrıca diyorsunuzki yurtdışındaki kisiler yok söyle yapıyor yok boyle yapıyor siz de öğrenin yapın yapınca da olmamış oluyor , pehh allahım:) ayrıca kadınları güzellik anlamında kiyasliorsak bizimki penelopeyi yer:) ama oyunculuk ve tecrübe anlamında bizimkinin katedicek yolu var henüz , yası da genc o yüzden Allah yolunu acik etsin daha da başarılı olsun ! Tebrikler
    Hande t

    YanıtlaSil
  23. Gercekten basında su haberi 1 kez gormedim. abuk sabuk seyleri haber yaparlar. Su kızın basarısını yazan yok. Zaten cok hos bir kız burada da cok tatlı olmus.

    YanıtlaSil
  24. saçları maf olmuş kızın büyük şansızlık ama kesinlikle Hollywood starı gibi duruyor çok kibar zarif bir kız zaten yolu açık olsun ______________

    YanıtlaSil
  25. İkisini karşılaştırmak bana kalırsa çok yanlış Penelope ve Saadet arasında en başta yaş ve tecrübe farkı var. Saadet'in katedeceği yoldan sonra başarıya ulaşacağı aşikar...

    gülnihan

    YanıtlaSil
  26. Boylesi cok daha guzel. Yurtdisinda unlu olan Turk modacilar bile burda adi cok duyulmadan Orda daha basariki oluyorlar, biz herseyi cabuk tuketiyor veya fazla abartiyoruz. Yolu acik olsun. Dunya sinemasinda cok iyi yerlerde gorur gurur duyariz.

    YanıtlaSil
  27. SIA hem tavir, hemde moda anlaminda dozunda bir iddaa icinde. Emin adimlarla kariyerinde ilerliyor, umarim Turkiyedeki bazi kisilere ornek olsun. Moda anlaminda da gayet zevkli buldum, ozellikle tasimasi cok zor olan lavanta reneging Roksanda ILimcic elbisenin bile hakkini vermis. Dunya starinin yanimda parlayan bizim yildizimiz :) Tebrikler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.