Siz Sorun Ben Cevap Vereyim - 1

Sizlerden gün içinde o kadar çok mail alıyorum ki artık cevap vermekte zorlanıyorum :) Zorlanıyorum diyorum ama fikirlerime değer verdiğiniz için de inanılmaz bir mutluluk duyuyorum. Bundan sonra sizlerden gelen soruları blogumda paylaşma kararı aldım. Nişanımda ne giyeyimden tutun da şu ünlü hangi marka ayakkabı giymişe kadar tüm sorularınıza burada da yer vereceğim. Böylelikle belki benim aklıma gelmeyen bir başka okuyucumun aklına gelebilir ve böylelikle çok daha fazla yardım alabileceksiniz.

Adım soyadım bilinecek diye korkmayın çünkü sadece adınızı vereceğim. Merak etmeyin soyadlarınız ve özel ayrıntılarınız bende kalacak.

Bu hafta içinde Dila, Simay, Nida, Selin, Hakkı, Özlem, Özlem A., Ali, Neyir, Evren ve Sinem, Etel Baler 'in, Hande Ataizi 'nin ve Pırıl Güleşçi Arıkonmaz 'ın ayakkabı markalarını öğrenmek istediler. Mail olarak cevap verdim ama burada da okuyucumla paylaşmak istiyorum.



Etel Baler 'in ucu elektrik mavisi renkli ve yılan derisi görünümlü ayakkabısı bir Guiseppe Zanotti 'dir.

Hande Ataizi 'nin ayakkabıları Prada.

Pırıl Güleşçi Arıkonmaz 'ın giydiği ise tahta tabanlı bir Chloé.

Chanel, Hermes gibi soruları buraya taşımayacağım çünkü ne oldukları fazlasıyla belli olan markalar.

Umarım Siz Sorun Ben Cevap Vereyim başlıklı postlarımı seversiniz :)


Share


Yorumlar

  1. pelin bu süper bir fikir. harikasın :)

    YanıtlaSil
  2. çok iyi düşünmüşün. bende sana geçen aylardan birinde bir soru sormuştum. hani pembe gwyneth paltrow'un giydiği elbiseye benzer bir elbise giyecektim ve aksesuar fikri sormuştum. çok yardımcı olmuştun ve gerçektende gecenin en şıkıydım. bu platformda herkese açık olması ve değişik fikirlerin gelecek olması açısından son derece isabetli bir karar vermişin tebrikler :D

    YanıtlaSil
  3. Aaaahhhh Pelin rules a dostlar!! Artikin kendi Q&A bolumumuz var:)

    YanıtlaSil
  4. Yaa bir Hermes Birkin hayalimdi, ama o kadar cok gordumki (gercek yada degil) artik bikkinlik geldi istemiyorum! (Sanirsam butcemede buyuk bir iyilik yapmis olucam)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle bu postlar çok iyi fikir.Sık sık olsun istiyoruz, sorular bizimle de paylaşılırsa bize de fikir olur ve dediğin gibi belki bizlerden de alternatif fikirler gider:-))

    YanıtlaSil
  6. bence çok güzel fikir Pelin Hanım.

    YanıtlaSil
  7. beğenmenize çok sevindim. bu yüzden olsa gerek maillerimde ciddi bir artış yaşanıyor. bunlar için başka bir blog bile açılabilir aslında :) çok keyif alıyorum ben bu işten çoook :)

    YanıtlaSil
  8. handenin elbise dvf veya mj mi

    YanıtlaSil
  9. ne yazık ki çıkaramadım. aslında çok tanıdık geliyor elbise ama bir türlü ampülü yakamadım :)

    YanıtlaSil
  10. pelin aslında sana mail atmam gerekirdi ama bir mail adresim yok o yüzden bu postu aradım özellikle sorumu sormak için acaba ht kulupte haberi olan film galasında ışıl reçberin giydiği elbise ne marka çok beğendim yeşil elbiseyi cevap yazarsan sevinirim teşekkürler:))))

    YanıtlaSil
  11. diane von furstenberg 2011 pre-fall

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim böyle şıp diye her markayı bilmene şaşıyorum ve çok tebrik ediyorum seni bu konuyu aşmışsın bence:)))

    YanıtlaSil
  13. rica ederim yardımcı olabildiğime sevindim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.