Deri Pantolonlarla En Şıkı Seçelim !

Son haftalarda sosyetemde bir deri çılgınlığıdır gidiyor. Dünyayı kasıp kavuran deriye ilgi duymayacaklarını düşünmüyordum zaten :) Özellikle pantolonlar ile yapılan kombinler göz çarpıcı. Görselini koyduğum isimlerin içinde birkaçı hariç çoğu başarılı. Hatta aralarında en iyisi kim diye zorlanmadım değil. Bu yüzden çıkacak sonucu çok merak ediyorum.




Oyları etkilememek adına seçimimi oy bitimi yazacağım :)


Yorumlar

  1. Merhaba
    Ben Bahar Şer 'in pudra rengi deri pantolonunun duruşunu çok beğendim diğerleri patlayacakmış gibi duruyor sanki

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle Feryal Gülman. Benim favorim kendisidir. Kendi yaşından daha genç isimlere baksam da açık ara Feral hanım.

    Daha sonra ki sıralamam ise; Didem Antebi'ye çok yakışmış deri pantolon ve Demet Kutluay'a.

    YanıtlaSil
  3. Bir şey daha eklemek istiyorum deri pantolonların paça boyu kesinlikle Didem Antebi ve Demet Kutluay'ın ki gibi kısalıkta olmalı. Bilekler görününce enfes duruyor bence. Işıl Reçber'in mesela çok uzun kalmış o yüzden de aslında hoş olan kombin birden birkaç tık geride kalmış.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. En iyi ışıl reçber'e yakışmış deri pantolon.Kombini de gayet başarılı gömleğini çok beğendim.Bacakları biraz daha kısa olsa çok daha güzel olurdu. Ama bu bayanların içinden en çok ışıl hanıma yakışmış.

    YanıtlaSil
  6. yaaa feryal gulmanın isabel marant ayakkabılarıııııı!!!!! çok güzelll çokk

    YanıtlaSil
  7. Beğendiklerim bahar ser( pudra) Yasemin t., beyza Aslan ,didem antebi beğendiklerim demet Şener'in evlendinden beri kimya hocası tarzını benimsemiş olması rahatsız edici ve de dönüp dolaşıp aynı seyleri giyiyor fenalık geldi hatta 2 sene önce kampanya mı başlatsak dedim:) hem bir kadın olarak hemde de her yerden her istediğini giyebilecek bir bedene sahipkken cok anlamsız geliyor bana. Paça boyubkonusuna katılıyorum.Yasemin taciroglunun bootieleri super ben koyu yeşilini aldım soranlara duyurulur
    Hande t.

    YanıtlaSil
  8. Beymenden yazicaktim unutmuşum anlamsız olmuş son cümle
    Hande t.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beymen 'den gianvito rossi :) bende post içinde yazmayı unutmuşum :)

      Sil
  9. Havalar hala ılık ve ara ara da sıcak giderken bu hanımlar bu derilerin içinde yanmadı mı acaba? :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok deri pantolonlar sanıldığı gibi terletmiyor ben de sık sık yazın kullanırım :)

      Sil
  10. Feryal Gülman diyorum. Bordo rengi ile siyah. Çok klişe fakat çok asil...

    Bir de bana deri pantolon için erken gibi geliyor. Bu pastırma sıcaklarında pişik olacaklar, yazık.

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle IŞIL RECBER...Yaptığı kombinle pantolonu o kadar hoş göstermiş kii bu işlerden anlayan herkesin secimi Isıl Hanım olur bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ciddi degilsiniz herhalde?? O sac ve makyaj o haldeyken ben boynundan asagiya bakamiyorum bile. Kendisine kuafor onermemiz boynumuzun borcu, cozy kemal baykar'da mustafaya gitmeli. Assolist havasindan kurtulursa cok da guzel bir kadin oldugu icin cok hos olacagina eminim. Onunde basarili ornekler de var, mesela gul saygi. Assolist havadan cikip turkiye standartinin ustune bir havaya sahip oldu; bayiliyorum son 1 senedir kendisine. Bir de tabi isil hanim'in abartili giyim tarzina da bir el atmak lazim.

      Sil
    2. Mustafayi yillardir ben de tanirim, cok eskiden Erdem Kiramer maya residencedaydi. Gercekten bir numaradir. Konu tabi deri pantalonlar ama konu gecmisken eklemek istedim:)

      Sil
  12. feryal gülman her daim favorim ama ışıl hanım'ın kombini tam benim tarzım;hem bu sebepten hem de nefis bacakları için oyum kendisine :) bunun dışında deri pantolonların bilekleri açıkta bırakması gerektiği konusuna ben de katılıyorum demet kutluay'ın kombininin üst kısmı iyi olmasa da pantolon ve ayakkabıları nefis görünüyor. keza didem antebi de.

    YanıtlaSil
  13. Isil Recberin cizgili bluzu hangi markanin? Bilen varmi aranizda acaba? Simdiden cevap icin tsk.
    Funda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gömleği celine olmalı. onun tarzına benzettim ama henüz kesin emin değilim.

      Sil
  14. Suphesiz Feryal Gulman:)

    YanıtlaSil
  15. Ben ışıl hanımı beğenen bir adsız olarak cevap vermek istedim. Burda ışıl hanımın saçına ve makyajına bakmadım ben. Pantolon yakışmış mı ona baktım bir de kombinine baktım. Ve bu kombinde ben hiç abartı birşey görmedim. Gayet güzel bir kombin. Saçları da burda toplu olduğu için gayet başarılı. Bir tek makyaj abartı onu kabul ediyorum. Ama genel olarak iyi görünüyor. Şaka olan nedir anlayamadım. Asla polemik yaratmak değil derdim ama eminim pelin de görüşünü açıklayayınca ışıl hanıma pantolonu yakıştırıcak kombini de beğenecek. Makyajı beğenmez ona eminim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fizigi itibariyle deri pantolonu kendisine yakismis bunu kabul ediyorum elbette. Ancak genel olarak bakilmasi gerektigi gorusundeyim, sac makyaj, durus, tarz, stil, adap vb hepsi bir butun diye dusunuyorum. Bu arada kesinlikle elestirim sadece Isil hn.a degil, yanlis anlasilmasin.

      Sil
    2. Işıl Reçber'in kombini bence de harika. Deri pantolon ince ve düzgün bacaklarına çok yakışmış. Ayrıca buradaki fotoğrafta çok güzel poz vermiş.

      Sil
  16. Gonlume Gore13 Ekim, 2012

    Bencede o gomlegin bi tarafi icine sokulmus bi tarafi disarda kalmis goruntuyu begenmek mumkun degil.Bi Isil R hayranlari turedi birden bir suru adsiz Kim acaba bunlar merak ediyor insan burda bu kadar yakismis kombin ve tek tek parcalar varken.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle deme david beckham ile başladı bir sürü ünlü bu tarzı denedi hatta tüketti bitti :)

      birde birşeyin altını önemle çizmek istiyorum. kişilerin beğenilerine müdahale etmemizin doğru olmadığını düşünüyorum. lütfen hoşgörüyle isteyen istediğini beğensin örnek alsın hayran olsun. önemli olan birbirimizin ağzının tadını bozmadan fikir paylaşamı yapmak. Mesela ben senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum çokta haklısın ama bu düşünceni karşı tarafa kişisel bir yorumla yazdığın vakit bu sefer ortalıkta gereksiz bir polemik başlıyor ve konu sapıp bambaşka yerlere gidiyor. inan tecrübeyle sabittir :)

      Sil
  17. Burda ışıl reçber'i övmek mümkün değil. Ben en son yazan adsız kişiyim. Hani polemik istemeyen. herkes herşeyi beğenir veya beğenmez kişilerin kendi tercihi. Kimse müdahale etmemeli. Kimse kimsenin hayranı değil. Ifw'de herkes yerden yere vuruyor,leopar etekli halini de herkes eleştirdi. Herkes gördüğünü söyler. Fakat neden birkaç kişi ışıl hanımı beğenince hemen art niyet aranıyor? Anlamak mümkün değil. Herkes kendi görüşünü belirtse kimseye karışmasa keşke. Bu pantolon nasıl beğenilir,bu gömleği kim beğeniyor,bu saçı da beğenen varmı kim bu adsızlar gereksiz hayranlık yapıyorlar gibi yorumlar gereksiz polemik yaratıyor. Ben kimseyle polemik yaratmak istemiyorum. Ama şimdi gönlüme göre cevap yazacak ben ona yazacağım olmuyor bence. İsteyen istediğini beğense ben ışıl hanıma oy verdim sen didem antebi'ye ver feryal hanıma ver. Kime verirsen ver. Klavye senin ama benim beğentilerime ve oyuma karışma. Zaten önde bahar şer var. Ben de bahar şer'i hiç beğenmedim niye oy attınız diye yazırmıyorum? Neyse uzatmıyorum. Ama bu nasıl beğenilir onca güzel kombin varken demek nasıl saçma. Bu ankette varsa ışıl reçber beğenen de olur onu çok normal. Adım da selin bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. isteyen istediğini beğenir. diğer arkadaşlardan da rica ediyorum kişilerin beğendiklerine lütfen müdahale etmeyelim. sonuçta hepimizin zevklerinin aynı olmasına imkan yok değil mi ?

      Sil
  18. pantolonlar bir yana, feryal gulman'in kalcasina oturttugu canta tutusuna guluyorum 7 dakikadir.... Victoria'dan boyle mi gorduk oysa... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama nihan victoria da böyle kullanıyor ben arada bir fark göremedim açıkçası

      Sil
    2. Askolsun, hic olur mu, Victoria daha onde, hatta nerdeyse gobek altina tutuyor, bir de bunu sadece poz verirken degil yururken bile yapiyor ki bu cok zor. sanirim ayni cantayi buldum: http://www.zigazig-ha.com/zgallery/albums/beckhams/110307_lax/mar7_lax_031.jpg
      alttan tutusu bloglara konu dahi oldu:
      http://victoriabeckham-jenna.blogspot.se/2012/03/new-way-to-hold-your-handbags.html
      kalcaya dayayinca yuk tasiyormus gibi ve hantal gorunuyor, Victoria gibi onde tutunca bir power statement durumu var. kadin herseyi ama herseyi hesaplayip hareket ediyor, hayran olmamak mumkun degil.

      Sil
  19. Gonlume Gore14 Ekim, 2012

    Ben cok iyi biliyorum olayin polemige donustugunu :)hatta herkezin zevkinin farkli oldugunu ve saygi duyulmasi gerektiginj ve hatta ve hatta burda cikan kisilerin arkadaslari vela kendileri yorum yapsa bununda cok dogal haklari oldugnu en az burdaki uyeler kadar ,mesela en son dugunde burda ortalik karismisti:) ve bu bana cok dogal gelmisti fakat aksam yazmasaydim vallada catlardim billada catlardim siserdim nasil begenmisler diye haa benim Isil hnma hic bir sahsi antipatim yok amaaaaa ufff yani ne diyim Pelincim bir daha tutucam kendimi !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlayışın için teşekkür ederim.yok çatlama sakın düşünceni söyle tabiki de ama direkt yorumcuya yapmazsan kimse alınmaz tartışma da çıkmaz mutlu mesut geçiniriz. kucak dolusu sevgiler :)

      Sil
  20. Çok teşekkür ederim pelin. Demek istediğimi iki kelimeyle anlatmışşsın. Mesala gönlüme göre dese ki ben bu bir tarafı içerde gömlek tarzını hiç beğenmedim ışıl hanım çok kötü amenna. Ama kişisel olarak sen nasıl beğendin diyince işte polemik konusu. Karşılıklı birsürü gereksiz yazışma. Gerek de yok. Tatlı tatlı anlet yapıyoruz. Tekrar teşekkürler. Selin:))

    YanıtlaSil
  21. Deri pantalonlari yillar oncesinde de giymis bir deri(show) sever olarak yukaridaki resimlerde en cok Isil Hanim`i begendim. Cunku deri pantalonda siyahin en guzel renk oldugunu dusunuyorum, Dar kesimde kisa paca boyu hos durmuyor bence. Isil hanim`in paca boyu gibi bilegi saran uzunca bir model cok daha seksi duruyor. Deri pantalonda bu kadar farkli renkleri cok hos bulmuyorum, ceket veya gomlekte verdigi havayi vermiyor sanki. Tabi kombine de bagli.

    YanıtlaSil
  22. Kesinlikle Feryal Gülman diyorum ve VB'ına sevgilerimi gönderiyoruuum :)

    YanıtlaSil
  23. 2 tane çok şeker yorumu yanlışlıkla sildim ;( yorumlarda yayinla ve sil yanyana olunca ve iphone dan kontrol edince bunlar basa geliyor demek ki ;(
    Yorum sahiplerl umarim bunu okurda tekrar yazmak isterler.
    Birinde Isil recber 'in dunya tatlisi oldugu yaziyordu dlgerinde ise feryal gulman 'in ayakkabi ve canta guzelligi

    YanıtlaSil
  24. ışıl hanım gömlek CELINE .funda hanım sormuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. celine demiştim ama emin değildim sayende emin oldum teşekkürler :)

      Sil
  25. Begüm Ayaydın'ın aşırı düşük belli pantolonunu yakıştıramadım. Bacak boyunu inanılmaz kısaltmış. Kocaman bir üst beden, kısacık bacaklar yapmış. Bence beli biraz daha yukarda kullanmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotonun açısı da üstten olunca evet haklısın öyle görülüyor

      Sil
  26. sanırım benim içinde bir ilk :) bende çok beğendim üstünde duruşunu ve taşıyışını.

    YanıtlaSil
  27. Tek adayım var Didem Antebi :)

    YanıtlaSil
  28. Bahar Ser'in gul kurusu pantolonunu begenmek istiyorum ama o cok gereksiz boyuttaki cantasi yuzunden yapamiyorum. bence kotu bir kombin. En guzel Beyza Aslan bence, rengi, kesimi, oturusu cok guzel. Isil R konusunda da sadece masallah ne kadar guzelmis bacaklari demek istiyorum. Boyu posu sekli ile 10 numara. sadece deri pantolon degil her turlu modern kesimi denesin, alaturka/arabesk seyleri bir kenara biraksin lutfen.

    YanıtlaSil
  29. benim favorim Feryal hanim! resmi büyütemedigim icin kolyesini anlayamadim, olmayadabilirmis kanimca, ama rahatsiz etmiyor. herkes Isil hanim hakkinda yazinca :))) kendimi mecbur hissettim, genel görünüm okey, hatta bence pantolon (boy,paca,beden vs.) üzerine en yakisanlardan diyebilirim. aksesuarlar da güzel, ama bu kombinle gömlek olmamis. Artik o manset dügmelerini acik birakmasindan mi kaynaklaniyor, cigzili olusundan mi, tek tarafini icine sokmasindan mi, pijama üstü gibi durmus. aslinda deri pantolona hafif salas, spor tarzini cok yakistiririm ama bu hayir! ve o tirnaklarini hic sik bulamadim dogrusu. Bahar hanim da (ilk resim) bence üzerine ayni tonda birsey giymeseymis ve elindeki devasa cantasi olmasaymis bu pantolonlagüzel olabilirmis.
    almanya dan kader
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. feryal gülman 'ın resmi neden büyütülmüyor anlamadım. defalarca denedim ama yok olmuyor bir türlü. ilginç. ama bir önceki posttan aynı resmi büyütebilirsin.

      Sil
    2. evet ben de öyle yaptim zaten :)), yazdiktan sonra farkettim ama! Kader

      Sil
  30. Çok demokrat bir kadınsın, en çok bu özelliğini seviyorum. Oyum Didem Antebi'ye...Gamze.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamen katiliyorum. ama sanki didem antebi nin kollar transparan olmasaymis daha düzgün olurmus :)) o zaman feryal gulman ile didem Antebi arasinda kararsiz kalabilirdim :) Kader

      Sil
    2. teşekkürler gamze :)

      Sil
  31. Konu deri pantolonun yakışması ise, hiç kuşkusuz oyum Didem Antebi'ye gidiyor. Ancak kendisinin kıyafetine genel olarak baktığımda, hepsi de çok güzel parçalar olmasına rağmen, çanta-ayakkabı-kolye renklerinin bu kadar uyumunun biraz zorlama olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  32. Bugün deri pantolon giydim bende,o yüzden şu postta yorum yapıyım dedim:) En çok ışıl reçber'i beğendim bende,bir de beyza aslan çok iyi taşımış. Işıl reçber hakkında birşey söylemek istiyorum. Diğer sosyetik hanımlarla resmini görüyorum. Sitare Akdilek,Aslı Şen,Begüm Şen... kesinlikle o bayanlardan güzel,yüzü çok güzel hakikaten elmacık kemikleri olsun,gözleri olsun çok güzel. Ingst da ben yokum ama arkadaşlarım var ordan görüyorum resimlerini,arkadaşlarım begüm hanım,aslı hanım takip ediyorlar. Kesinlikle çok güzel kadın. Azcık da güzel giyinse keşke! Neyse uzatmıyorum güncel postlara geçiceğim:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.