KUZEY&GÜNEY 1940'LARDA !

 


Vogue Ekim sayısının en hoşuma giden bölümü Kuzey&Güney dizisinin oyuncularının çekimleri oldu. 1940'ların havasında Olaf Wipperfürth 'un kamerası ve Konca Aykan 'ın stylingi ile birbirinden güzel resimlerin her birine hayran kaldım.

Kıvanç Tatlıtuğ için söylenecek sözler bitti, tükendi. Bu saatten sonra ne dense boş. Erkeklerin Adriana Lima'sı varsa biz kadınlarında Kıvanç Tatlıtuğ'u var. Olay bu kadar açık ve net.

Buğra Gülsoy fiziksel olarak Kıvanç Tatlıtuğ'un gölgesinde kalsada o kadar etkileyici bir ses tonu ve diksiyonu var ki aradaki açığı kapatmayı başarıyor. Bir de yüzünün İtalyanvari erkeksi kemik yapısı çok hoşuma gidiyor.

Öykü Karayel 'i sosyal medyamız sevemedi gitti. Kızcağızın oyunculuğuda fiziğide yerden yere vuruluyor. Lakin bana göre kız çok güzel. Bu kıza çirkin demek için kör ve şuursuz olmak gerekir. Kaşı, gözü, teni mis gibi. Dupduru bir güzelliği var. Oyunculuk kısmına girmeyeceğim çünkü çok aradayım. Bazı sahnelerin altından çok güzel kalkıyor ama o ses tonu Hürrem misali beni son derece rahatsız ediyor. Geriliyorum konuştuğu zaman. Acilen diksiyon dersi almalı. Bunun dışında Vogue çekimlerinde her resimde şahane gözüküyor. Yüzünün romantik havası çok güzel yakalanmış. Giydiği kıyafetleri Bade İşçil 'den daha iyi taşıyıp taşımadığı tartışılır ama bana kalırsa dönemi Bade'den daha iyi yansıttığı ortada.

Bade İşçil'e gelirsek. Kanımca şu an Türkiye 'nin en güzel kadını. Bayılıyorum onun her sahnesine. Sarışınlığı, saçlarının güzelliği, porselen cildi, hokka burnu, minyon yüz hatları bir yana hatunun vücudu da çok güzel ve her giydiğini çok güzel taşıyor. Şu an moda anlamında dizilerde şıklığı temsil eden 2 kadın oyuncu var. Biri Bade İşçil diğeride Lale Devri'nde ki Yeşim karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya. Bu 2 kadının stylingi çok hoşuma gidiyor. O yüzden Bade İşçil 'in resimlerine bakmak benim için ayrı bir keyif. Keşke daha fazla kıyafet giydirselermiş.

Vogue 'un ekim sayısında bir diğer popüler dizi olan Muhteşem Yüzyıl 'dan Hürrem Sultan yani Meryem Uzerli ile de çekim yapılmış ama bu çalışmayı hiçmi hiç beğenmedim. Meryem Uzerli 'nin çok güzel bir yüzü olmasına rağmen kadının güzel göründüğü tek bir resmi dahi yok. Zaten kadının yüzünü bile görmüyoruz. Gianluca Fontana sanatsal çalışma yapacağım diye tüm güzelliği harcamak için elinden geleni yapmış..

Meryem Uzerli örneğini gördükten sonra Kuzey&Güney dizisinin oyuncularıyla yapılan çalışma gözüme daha bir güzel ve daha bir Vogue geldi. Bu keyfi benimle birlikte siz de yaşayasınız istedim. Keyfini çıkarın :)







Share


Yorumlar

  1. ÖYKÜ KARAYEL İÇİN SÖYLEDİKLERİNE %100 KATILIYORUM BENCEDE ÇOK GÜZEL BİR KIZ.NEDEN BU KIZI HALA SEVEMEDİKLERİNİ BENDE ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİM.BADE'DEN DAHA İYİ GÖZÜKÜYOR FOTOĞRAFLARDA.BEN ZATEN ÖYKÜNÜN OYUNCULUĞUNU BEĞENENLERDENİM. BUĞRA İÇİN SÖYLEDİKLERİNİN ÇOK DOĞRU.
    -CEYLİN-

    YanıtlaSil
  2. " Allahim sana geliyorum, Kivaaannncccc111" diyep postunu gordukten sonra ciyakladiktan sonra gelelim, fasulyenin faydalarina yani Pelinim enfes postuna. Oncellikle butun bayan okuyucular adina bu adonisvari hayalurununu konu ettigin icin tesekkurumu borc bilirim. Stylingi bende cok begendim, Mad Men hastasi olarak bu stili ezelden cok begenirim ve detaylarin hepsi cok hosuma gitti. Beklenmedik bir sekilde burda Oyku Karayel nedense Badeyi biraz golgede birakmis. Dedigin gibi Pelinim kiz guzel kiz ama durusumudur yuzhatlarindaki dengesizlikmidir nedir ben guzel bulamiyorum. Birde agzi surekli doluymus gibi konusuyor kanimca.Ama tek tek bakarsan aslinda guzel kiz "X Factor" dedikleri bu olsa gerek, birseyi hep eksik. Bugra Gulsoy gayet karizmatik ve Italyan hatta Cuba erkeklerini cok andiriyor ama karsinda 1.90'lik bir saheser varken boyun cuce o yuzhatlarin cok rahat gume gidebiliyor. Oyle yada boyle cok hos bir calisma olmus, saklanip tekrar tekrar bakilibilecek bir ise imza atmis Vogue. Ellerine saglik Pelinim salyalarimi akita akita yuzumde bir aptal gulumsemeyle okudum postunu. Tam bir ergen oldum ciktim ya:)

    YanıtlaSil
  3. Bade çok güzel bi kız tamam da 16 yaş Mahsun K. geçmişi kendisi hakkında oluşmuş önyargılarımı yıkamadı gitti,
    bir de bu herkese itici gelen Öykü Karayel'in ses tonu nedense bana çok karakteristik geliyor. Sıradışı ve ayırt edilebilir.

    Bu arada Club Beymen gözlük çekilişime beklerim:)
    http://alisverisdanismani.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Öykü Karayel 'in güzelliğini görmeyen kör gözlere kızıyorum evet çok güzel ama çok genç olduğu için de ciddi bir albenisi var. 30 una gelince matmazel gibi itici olma ihtimali çook yüksek. bade, süper ama çoook kemik torbası.. bence BUĞRA tam bir erkek güzeli !! kıvança bin basaar !!!
    nacizane fikirlerim tatlım:)))

    YanıtlaSil
  5. Okumadım Vogue Türkiyeyi alıp okuduktan sonna okucam :D

    YanıtlaSil
  6. Oykunun oyunculugu cok iyi, diksiyonunu da karakterinin altyapisindaki bir kizin konusmasi ile bagdastiriyorum acikcasi. Cok ta guzel.
    Badenin mankenligi iyi, oyunculuk cok kotu, hem de rol gerektirmeyen bir karakterde. O yuzden ben hic izlemekten haz etmiyorum acikcasi

    YanıtlaSil
  7. bademlimon02 Ekim, 2011

    :)) pelincim valla şu bade kıvanç ve serenay hakkında söylediklerine imzamı atmak istiyorum bende özellikle seranay sarıkayanın dizideki kıyaftelerine baylıyorum hatta bu akşam izlerkende söyledim ama geçenlerde kendisinin 20 yaşında olduğunu duyunca ŞOK oldum açıkcası :)) 20 mi :) neyse gelelim öyküye kız güzel bencede yani yüzü güzel ama fizik normal bir türk kadını :) ses tonuna gelince bende karakteristik ve farklı buluyorum hatta eşim sesini çok beğeniyor :) rolü içinde çok uygun bence :))

    YanıtlaSil
  8. Buğra'ya Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde oynadığı Vural karakterinden beri hastayım.O masum iafdesi, bakışları, o dizideki pişmanlık duyguları, kendiyle çatışması kısacası o duygusal hali beni Buğra'ya karşı o zamandan fan yapmıştı.Kıvanç zaten 10 numara.Her zaman söylerim Allah annesine sabır versin.Ben şahsen şu halimle Kıvanç'a hiçbir kızı yakıştıramıyorum anneciği umarım benim gibi düşünmüyordur:-))

    Bade'ye gelince kesinlikle sana katılıyorum.Çok ama çok beğeniyorum.Ezel'de Şebnemken de bayılırdın kendine hatta o sarı kısacık saçlarıyla bile biblo gibi kızdı.Bu hali de bambaşka. Ayrıca geçmiinde Mahsun olması bilmem ne olması beni enterese etmez.Geçmiinde bi sürü saçmalıklar olan yüzlerce oyuncumuz, mankenimiz, sanatçımız var.Önemli olan ortaya iyi işler çıkarmak, adından söz ettirmek değil mi? Herkes birbirini kullanıyor işte...

    YanıtlaSil
  9. çok hoş bende alıcam bu aralar markate gidebilirsem ;)

    http://cansansalmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. öykü karayel güzel ama sıradan hiçbir havası yok ve tabiki badeyle kıyaslamam bile=)rol için bende çok sönük buluyorum oyunculuğunu da beğenmiyorum ağzı yüzü düzgün ama o kadar gerisi de yok...

    YanıtlaSil
  11. niçin böyle düşündüğünüzünü anlayabilmiş değilim öykü'nün oyunculuğu bence çok güzel kendiside öyle ayrıca bence çok da albenili bir kız var.serenay güzel giyinebiliyor ama dizideki makyajı berbat ötesi.normal hayatta da öyle yaptığı belli. badeye gelince güzel olabilir. ama fotoğraflarda çok güzel çıktığını söyleyemem.o dönemi kesinle öykü daha iyi yansıtmış.ayrıca badenin oyunculuğunu hiç ama hiç beğenmiyorum.öykü ise (şahsi fikrim) çok güzel...
    -ceylin-

    YanıtlaSil
  12. bademlimon02 Ekim, 2011

    ben serenayı adanlı dizisinde ne kadar itici bulduysam bu dizide kötü rolde olmasına rağmen fizik ve giyim olarak bayılıyorum resmen her giydiğini mükemmel taşıyor ve çok değişik çok cesur çok trend giyiniyor.. resmen barbie bebek gibi kız hele en son bölümde giydiği mini kabarık etek ve straplez üst o kadar yakışmıştı ki bacakları mükemmeldi makyaj ve saçlarıda çok güzel yapılıyor bence... kaşları ve saçları çok doğal gözlerine genellikle sadece eyeliner çekiyorlar veya kirpikleri belirginleştiriyorlar, dudaklarada çarpıcı renkler uyguluyorlar.. sadece cildi sorunlu bu aralar o da yazık daha 20 yaşında ergen sayılır :))) vizon ve yeşille yaptığı kombin de mükemmeldi gerçek hayatta yeşim karakteri olsa türkiyenin tek moda ikonu olurdu bence bi gün yere kadar maksi eteği öbür gün mini şortu giyen ve hepsinide mükemmel taşıyan bi karakter :)

    YanıtlaSil
  13. herşey bir yana sondan 3. resimde öykünün bacaklarına sanki aşırıya kaçmış bir photoshop uygulaması mı yapılmış yoksa bana mı öyle geldi?

    YanıtlaSil
  14. Badeden biktim artik. Bakamiyorum onun sahnelerine. Kashlarini catmak ne zaman ciddi oyuncu demek oldu??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.