102- Kim Daha ŞIK ?

Aslı Şen ve Feryal Gülman geçtiğimiz gün az kalsın pişti olacakmış. Aynı gün ama farklı davette Hakaan marka etek giymişler. Koleksiyonda en beğendiğim parçaydı bu etek. Saten çerçeve ve altın renkli boydan fermuarla güzel bir tasarıma sahip.
 
Peki pek sevdiğimiz bu iki isim demirbaş parçayı nasıl kombinlemiş ?
 
 
 
Aslı Şen 'in gömleği tek başına güzel ama bu etek üstüne sevmedim. Eteğin esprisi ve farklılığı kaybolmuş. Giuseppe Zanotti pabuçlar güzel ama bordo çanta ve bordo ruj fazla bordo kaçmış. Saç ve kaş renginin uyumsuzluğu bu fotoğrafta çok belli oluyor. Ama etek kıvrımlı hatlarına güzel oturmuş bunu söylemeden de edemem. Ha bir de fermuarı biraz açmış olması doğru bir hamledir.
 
Feryal Gülman ise defilede nasıl sergilendiyse yine Hakaan saten bluzla eşleştirmiş. Ayakkabılara çantaya kadar herşey aynı tonlarda olunca fazlasıyla boğucu bir kombin oluşmuş. Üstelik çok zayıf olmasına rağmen kilolu göstermiş. Ama makyajında ruju uçuk tonlarda sürmüş iyi etmiş.
 
 
Ben bıdıbıdımı yaptım sıra oylarınızla sizde ! Çok merak ediyorum bu oylamanın sonucunu :)
 
 

Yorumlar

  1. Acaba ikisi de olmamış diye bir seçenek var mı?

    Bu arada Aslı Şen Olsen'leri andırmış o fotoğrafta. Ve merak ediyorum Feryal Gülman gibi incecik bir kadın nasıl bibendum adamcığı gibi olmuş bir kıyafetle. Ey styling, nelere kadirsin!

    YanıtlaSil
  2. ikisi de olmamış diye bir seçenek olsa, onu işaretlerdim:)

    YanıtlaSil
  3. Oyumu Aslı Şen'e verdim. Her ne kadar gömlek rengi olması gerekenden daha açık olsada Feryal hanımın eşleştirmesinden daha çok yakışmış. Birde fermuarın az açık olması gözüme daha hoş göründü.

    gülnihan

    YanıtlaSil
  4. podyumdan alıp yorumlamadan giymekle nasıl şık olunur ki? bence olunmaz.

    YanıtlaSil
  5. ikisi de olmamış :/

    YanıtlaSil
  6. hiçbiri diye bir seçenekte koymalısın :) bende ikisini de beğenmedim . gömlek feryal hanıma sanki büyük gelmiş . Herşey aynı renkte olması boğmuş . Aslı Şen'de ise durum tam tersi herşey ayrı telden ayrı bir renk orada da tam bir cümbüş olmuş bence

    YanıtlaSil
  7. ikiside olmamis feryal gulman 0 yaraticik gostermis ayakkabilari olmus ama clutch i fazla matchy olmus sanki altin renkli bir clutch secseydi bir derece kurtarabilirdi oteyandan asli sen ise yaratici olmaya calismis ama basaramamis goz yorucu olmus

    YanıtlaSil
  8. Etek Aslı Şen'de daha güzel durmuş, çok beğendim ama o gömlekle giymeseydi keşke. Ben Feryal hanıma da eteği yakıştırdım ama etek bordo bluz bordo sevemedim. Olmamış. Dediğin gibi her yerde bordo olmuş.
    Sadece ETEK kimde güzel durmuş dersen kesinlikle Aslı Şen derim.

    Feryal hn.ın ayakkabıları da pek bir güzelmiş, İç geçiriyorum şu an resmen:))Güzel günelrde, sağlıkla giysin.

    YanıtlaSil
  9. Bir de bence bu eteği Begüm Şen veya Gül Saygı giymeliydi. Uzun boylularda daha güzel duruyor bu tarz etekler.

    YanıtlaSil
  10. Eğer Aslı hanım bu eteğin üzerine altın rengi ipek bir gömlek giyseydi 10 numara olacaktı. Çok üzgünüm ama o gömleği onun üstüne çok mu aramış? Bir tarzını oturtamadı bu kadıncağız yahu.

    YanıtlaSil
  11. İste demek istedigim bu feryal gulman la ilgili.yani sadece ya vitrinden aynen ustune tasiyor ya defileden yada nebileyim iste..yani bu dertmi?eh konu stil ise stil kisiye ozgu olmali yorum gorulebilmeli yoksa defilede dergide vitrinde magazada zaten oldugu gibi goruyoruz..resimde busefer bende ne asli hnm.a ne feryal hanima super diyemeyecegim..

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. ikiside hiç olmamış Aslı Şen'in gömleği ne alakadır anlamadım.Feryal Gülman ise kendi tarzının dışına çıktığı için şaşırttı beni

    YanıtlaSil
  14. Bence bu etek daha uzun boylu bayanlara yakisiyor. Bu etegi uzun boylu biri giymeli ki etek daha bir gosterisli dursun, dizustu dursun, kendisini göstersin...

    YanıtlaSil
  15. İkisi de olmamış deme şansımız var mı acaba?

    YanıtlaSil
  16. Ben eteği inanılmaz guzel buldum cok seksi aslı sen e daha vom yakıştırdım hatta alakasız gömleğini bile sevdim durs daha Cool olsaydı bence bu kadar göze batmazdi ama o duruş da kisiye özel ama ben beğendim:) ruhunu da cok sevdim:)
    Feryal bulmanın üst tercihi cok yanlis olmus , ayakkabilari alayım mı almayayım mı diye cok düşünüp almadım ama cok da guzeldurmus sanki:) ama ayakkabı bilekten bağlı oldugu icin bence fermuar bir tık açılıp görünen bacak boyu biraz daha uzamamızı ve üst taraf o kadar kapaliyken o görüntü bayağı iyi dururdu, ben aslı sen derim fakat büyük oyum hakaan eteğe:)))))
    Hande t.

    YanıtlaSil
  17. Yanıtlar
    1. Aslı Şen'i bir daim geçiyorum hep.
      Ama Feryal Gülman ne yapmış yaaaa?

      Sil
  18. Feryal Gülman'ın etek ve ayakkabı eşleştirmesi harika ama saten bluz gerçekten hiç yakışmamış bence feryal gülman'a boğazlı üst veya elbiseler genellikle yakışmıyor sanırım boynu kısa çok boğucu duruyo Aslı Şen ise baştan sona fiyasko fiziğine uygun olmayan bi seçim yapmış sadece tom ford (bence :) ) ruju yakışmış Bi de yukarıdaki yoruma katılıorm keşke bu eteği begüm şen yada gül gölge de görseydik

    YanıtlaSil
  19. Etegi cok begendim. Asli Sen benim tarzim olmasa da en azindan stil kokan bir kombin yapmis. Feryal Gulman bana gore her zamanki gibi hayal gucu eksik, kolaya kacan bir goruntude. SIK giyindigini kabul ederim ama benim gozumde Feryal hanim icin hicbir zaman stil sahibi olmadi ve olamaz da. Yaptigi teksey modayi copy paste etmek bana gore. Bugune kadar kendinden birsey katip sasirtarak giydigi tasarima deger yapan bir kombinasyonu oldugunu goremedim. En belirgin parcayi alip runway'de nasilsa o sekilde giymek maddi gucunun yuksek olmasi disinda birsey gostermiyor. Huysuz anima denk geldi galiba biraz fazla soylendim ama yani guzelim etegi alip giyebilecegi en sIkIcI sekilde giymis.

    YanıtlaSil
  20. Bende 3.bir halka açıp ikiside birbirinden beter seçeneğine oyumu kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  21. Aslı Şen'den yana kullanıyorum ben oyumu ama ayakkabıları hariç ! Ne alakası var sıradan siyah kışlık bir ayakkabının o giysi ile ? Feryal hnm 'ın ayakkabılarını giyseymiş birde eline portföy çanta alsaymış bence çok daha iyi olacakmış. Feryal hnm da elegan olmuş ama ben takım giyinmeyi sevmediğim için sadece ayakkabıalrına 10 üzerinden 10 veriyorum :) Kısacası Feryal hnm Aslı Şen'in bluzunu giyse onu seçerdim :)

    YanıtlaSil
  22. Feryal Gülman'ı ilk defa üzerinde emanet gibi duran bir kıyafetle görüyorum.Aslı Sen'e oy verdim etek çok yakışmış fakat kombin kötünün iyisi.

    YanıtlaSil
  23. Çok kararsız kaldım, ikisine de yakıştıramadım ama kötünün iyi olarak Feryal Gülman diyorum.
    Aslı Şen o ayakkabıları giymeseymiş en birinci olurmuş.

    YanıtlaSil
  24. resimlere bakarken kendimi ali ağaoğlu gibi hissettim,bu değil bu değil ....:)

    YanıtlaSil
  25. Ikısını de begenmedım, Feryal Hanım gerçekten kilolu görünüyor. Ben bu aralar onda hafif bir üşengeçlik seziyorum, podyumda nasılsa oyle giyinmesi cok sıkıcı. Dilerim bizi şaşırttığı günler de olur. Mesela saçlarının boyunu kısaltsa ya da birgün olsa bile oylesine bir dagınık at kuyrugu yapsa, onu cok daha begenirim. sıla.

    YanıtlaSil
  26. Bu eteği ben defilede gerçekten çok beğenmiş, hayran olmuştum.
    Kesinlikle hala aynı şeyi düşünüyorum fakat ben olsam bunu fit duran bir gömlekle giyerdim diye düşünüyorum. beya ya da kırık beyazla.
    Her iki kombin de beni çok etkilemedi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.