38 - Kim Daha ŞIK ?

 


Phillip Lim 'in kolları deri bu bluzu sezonun en beğendiğim parçalarından biridir. Geçtiğimiz aylarda ilk Ece Sükan 'ın üstünde görmüştüm. Geçen haftada Ebru Kadayıfçıoğlu giymiş. İkiside bluzu farklı yorumlamış.

Ebru Kadayıfçıoğlu jean pantalonuyla eşleştirmiş. Güzel durmuş. Ama Chanel çantasıyla kombinasyona gereksiz bir ağırlık katmış. Kötü diyemem ama güzel de diyemem.

Ece Sükan ise tek kelimeyle muhteşem. Bluzun altına en doğru kesim eteği seçmiş. İnce bir kemer kullanarak sezonun trendlerini takip etmiş. Isabel Marant botlarıyla da ortaya kusursuz bir kombinasyon çıkarmış. Hatta defilede ki sunumdan bile daha başarılı diyebilirim. Küpe seçimine bile hayran kaldım.

Bluzun fiyatı 725 dolar.

Benim kimi seçtiğim belli ama sizlerinde fikirlerini istiyorum :)







Share


Yorumlar

  1. Ece Sükan'ın u fotoğrafı yabancı basın tarafından da uzun süre el üzerinde tutuldu, gerçekten nefis, küpeleri şahane =)

    http://irem-just-a-dream.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. tabiki ece sükan süper olmuş
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Ece Sükan da bir değişiklik var.Bir güzellik gelmiş bu kadına.Saçının rengi değişmiş ondan mı acaba? Balyajlar ona güzel bir hava vermiş ve kesinlikle kıyafeti 10 numara.Çok beğendim.Diğer hanımda da jean boyu daha uzun olmalıydı ayrıca o çanta çok gereksiz büyük olmuş.

    YanıtlaSil
  4. offf burda açık ara hiç düşünmeden Ece diyorum ! bluzun hakkını vermiş

    YanıtlaSil
  5. Bluz jean ile giyilerek resmen katledilmiş..Açık ara Ece diyorum..Şahane görünüyor!

    YanıtlaSil
  6. ben cikcasi etek rengi ile bluz rengini beraber bogucu buldum, defile kombini cok daha guzel. Ayrica kemer ayni renk ve bu kadar yukardan olmamis bence, biraz amatorce degil mi? Bunun disinda Ecenin kupeleri gercekten hos, ve katiliyorum saci ile havasi cok iyi yonde degismis. yurt disindan sevgiler, kusura bakmayin klavye boyle.

    YanıtlaSil
  7. eteğin kesimi çok güzel fakat rengine takıldım ama yine de ece sükanda daha güzel görünüyor bu güzel bluz..
    çok beğendim yeni saçlarını da

    YanıtlaSil
  8. Tabiki Ece ama şimdi sen Ece diyince sonuç belli..Bide benim hoşuma gitmedi etekle ama daha iyi yani o renk bi jeandense..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.