39 - Kim Daha ŞIK ?

 


Marc by Marc Jacobs 'un zümrüt yeşili ipek elbisesi ne kadar hoş değil mi ? Rengini ve kesimini çok beğendim.

Bu güzel elbiseyi giyen 3 kişi var karşınızda. Biri stil kraliçelerinden Sarah Jessica Parker, diğeri Myleen Klass ve Siren Ertan Çarmıklı.

Sarah Jessica Parker 'ı ilk kez beğenmedim diyebilirim. Zaten fazlasıyla ince bir kadın. Elbiseyi kemersiz kullanmış ve içinde adeta kaybolmuş. Saçlarının salaş görünümüde bütünlükte uymuş ama detayda elbiseyi iyice aşağıya çekmiş.

Myleen Klass 'ın bordo tonlarındaki çanta seçimi son derece yanlış. Başka bir renk ve form olsaymış en iyi taşıyan diyebilirdim.

Siren Ertan Çarmıklı ise yeşili bej tonlarıyla kullanmış. Ayakkabısını göremiyorsunuz ama taba renkli bir seçim yapmış. Resim çok minik olduğundan ve iyi kalite olmadığından kolaj içinde kullanamadım. Kemerin kalınlığını beğenmedim. Defiledeki gibi daha ince bir seçim yapsaymış çok daha iyi olurmuş. Elbise tam bir boho havaya sahip. Siren Ertan Çarmıklı elbiseyi bu havadan çıkarıp olabilecek en klasik stille sunmuş. Kemerle aynı tonlardaki Hermes Pochette 'ini beğendim. Keşke saçlarına salaş bir topuz uygulasaymış. Ama genel olarak en doğru kullananın Siren Ertan Çarmıklı olduğunu söyleyebilirim. En azından bu üçlünün içinde elbiseye gereken önemi Siren Ertan Çarmıklı göstermiş.

Bu yüzden benim seçimim Siren Ertan Çarmıklı oluyor.

Elbisenin fiyatı 515 euro.







Share


Yorumlar

  1. Kesinlikle Siren hanıma bu elbise çok yakışmış.Rengi tenine ne güzel yakışmış.Kemer konusunda sana katılıyorum daha ince olabilirdi.Ama bu da sakil durmamış.Oyum Siren hn.a

    YanıtlaSil
  2. Elbisede renkte çok hoş ama bana Siren elbiseyi türkleştirmiş gibi geliyor kemeri ve portföyü ile çok gözümü aldı tırmaladı hiç birini beğenemedim Jessica'da tam paçoz...

    YanıtlaSil
  3. Bencede Siren hanım elbiseyi en iyi taşıyan kişi diyebilirim. Kemer ve çanta elbisenin rengini yumuşatarak hoş bir hava katmış...

    YanıtlaSil
  4. EvrimKuzey11 Kasım, 2011

    Bılmıyorum ama Sıren Ertan a ben bu rengı yakıstıramadım.. baktım baktım :) ben de uyandırdıgı his çiğ bir bütünlik oldugu.. ama elbıseyı guzel tasımıs.. dedıklerıne katılıyorum Pelinim..

    YanıtlaSil
  5. Bana kalırsa Myleen Klas'ın çantası çok kötü durmamış.Siren Ertan'ın bejle kombine etmesinden daha az göz tırmalayıcı olduğunu söyleyebilirim.Siren hanım kahve tonları ya da kan kırmızısyla kombine etmeliydi bu elbiseyi

    YanıtlaSil
  6. hiç okumadan siren hanımı oyladım çünkü kendisine bayılırım ve bence Türkiye de bu kadar renkli olup taşıyabilen yegane insan kiiii yeşilin böle bir tonuyla şiir gibi olmuş dünya da yakışanikinci insan angelina jolie dir.

    YanıtlaSil
  7. Etel baler12 Kasım, 2011

    Sevgili Sirencim herkesten guzel olmus,kemerle butunlemesi cok hos bir fikir...

    YanıtlaSil
  8. Sjp ve Seç var ama hiç birini beğenmedim :( bence en iyi secimi marc yapmış ama oyum sjp'ye..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.