46 - Kim Daha ŞIK ?

 


Dün gece bir davete katılan Sanem Tezman 'ı görüyorsunuz. Elie Saab 'dan çok şık bir seçim yapmış. Hafif drapesi, elbisenin kumaşından kuşağı ve derin yırtmacıyla son derece iddialı bir seçim.

Bu elbisenin bordo renkli olanını Daisy Lowe giymişti.

Şimdi gelelim kim daha şık olayına. Sanem Tezman 'ın topuzunu çok beğendim. Zaten oldum olası kendisine en yakıştırdığım saç modelidir. Yüzünün ve hatlarının güzelliği daha bir ortaya çıkıyor. Makyajı tam kıvamında ve çok başarılı. Resim verirken hafif bir tebessüm ederse çok daha güzel görüneceğine eminim. Kolye takması olmamış ama genel olarak gözümü tırmalamadı. Pırlanta bilekliği çok yakışmış. Siyah elbiseye kırmızı Chanel clutch seçmiş hoş olmuş.

Daisy Lowe da çok şık görünüyor. Christian Louboutin leopar desenli clutchı nefis bir seçim olmuş. Sevmediğim ise ayakkabı seçimi oldu. Elbisenin rengi ve clutch seçimi ile siyah ayakkabıyı uyuşturamadım.

Elbisenin satış fiyatı 2100 euro.

Aslında ikiside şıklık anlamında birbirinden üstün değil. Ama Daisy Lowe 'ın ayakkabısı yüzünden oyum Sanem Tezman 'a gidiyor.





Share


Yorumlar

  1. chanel görmekten sıkıldım artık ama yinede oyum sanem e

    YanıtlaSil
  2. runwaydeki kemerli görünümü daaha çok beğendim sanki elbisenin bel bölgesinin kemere ihtiyacı var gibi elbisenin bordosu daha güzel olsa da Sanem Tezmanı genel olarak bu elbisenin ruhuna daha çok yakıştırdığımdan daha şık buldum

    YanıtlaSil
  3. Sanem hn. güzel kadın vesselam. Pek bir hoş gerçekten.Bence de bordo elbiseyi giyseydi super duper olurdu.Risk almak istememiş sanırım ama çok şık.

    YanıtlaSil
  4. Bi tek ben Daisy Lowe'ı beğendim :D evet ayakkabılar tam olmamış ama Sanem Tezman'ı pek beğenmedim ben oylamada yakınız ama ;D

    YanıtlaSil
  5. Ince bir kemer elbisenin havasini alip baska bi yere gotururdu kesinlikle.ne olursa olsun bizim Turkler yapili sac makyaj olayindan vazgecemedigi icin oyum saneme degil.su dogal gorunum pure makyaj yada makyajsiz kuaforsuz hadi geceyi gectm gunduz bari yapabilen kim var sosyetemizden.sanemde herzaman kalip gibi geziyor.bunu yapan suana kadar tansa ve benardete kardeslerden baska ben bir kimsede goremiyorm.ne giyerseniz giyin dogal gorunun ozaman elbisenin havasida muthis olur

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle Daisy diyorum, sırf o içten gülümsemesi için. İnsan tebessüm ederek de klas gözükebilir bilmem anlatabiliyormuyum. Somurtmak kadınlara yakışmıyor diyoruum ve çekiliyorum.

    YanıtlaSil
  7. sanem tezman'a bayılıyorum.o soğuk duruşu bile hoşuma gidiyor.zarif bir kadın ve harika bir çift.

    YanıtlaSil
  8. uffffffff biktim bu kizin ben prensesim ben kimseyi begenmem ben farkliyim durusundan!cok sikicisin cok!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.