KEMER ÇIKMIŞ İŞ BİTMİŞ !!

 


Bu Gucci elbiseyi giyen kadınların içinde bu sabaha kadar seçimim Karen Elson idi. Ama ne zaman ki Feryal Gülman 'ın aynı davetin devamında gerçekleşen kına gecesinde giydiği kıyafeti gördüm işte o an fikrim değişti. Bir önceki postumda kendisini yaratıcı olmadığı için eleştirmiştim. Bu dediklerimi deeeeeerhal geri alıyorum ve yutuyorum :)

Öncelikle o siyah ince kemeri çıkararak en doğru hamleyi yapmış. Altın renkli kaftan yeleğine bayıldım. Bir kına gecesine katılmış ama modern çizgilerde ki şıklığını da korumuş. Saçı ve makyajı için zaten dört dörtlük demiştim. En büyük sorunum burnu açık ayakkabılarıydı. Ama şimdi öyle bir seçim yapmış ki hiçbir tartışmaya gerek yok. Altın renkli Jimmy Choo'lar bu elbiseyi bir davette giymek için en ideal eşleşme. Zaten bu ayakkabılar herşeyle en ideal seçim. Benim için Choo'nun en unutulmaz ,en zamansız ve en ikonik tasarımıdır.



Share


Yorumlar

  1. Feryal Gülman üzerindeki kaftanla elbiseyi etnik tarza taşımış,yaratıcı da olmuş ancak ben Karen Elson diyorum.Ayakkabı seçimine ve kıyafetin üzerindeki duruşuna bayıldım.Siyah kemeri kullanmayarak modelden farklı olmuş ve iyi bir seçim yapmış.Eva Mendes 'in kalçalarının görüntüsü ise hiç hoş değil.Elbise onun üzerinde alelade bir ev giysisine dönüşmüş adeta!Oyum Karen 'a gidiyor.

    YanıtlaSil
  2. Allah'ım Feryal Gülman'a bayıldım!!Tabi ki kemerli haline :) Nasıl asil nasıl fashionable bir görüntüdür o öyle!Haddime değil ama tebrik ettim kendisini:)

    2demilicious.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. fg söleseniz elbiselerini bir sitede bize ikinci el olarak satsa nasıl olsa 1 kez giyiyor :)

    YanıtlaSil
  4. :))Feryal Gülman'ın elbiselerini 2.el olarak satması fikrine kesinlikle katılıyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Feryal Gulmana bayildim kaftanli ve kaftansiz Bence her iki haliylede inanilmaz guzel gorunuyor Saclar makyaj hersey tartismasiz bence Ikinci el fikrini bu siteyi okuyorsa cidden dusunmesini bende isterim Sahsen talibim

    YanıtlaSil
  6. Çok kararsız kaldım Eva'yı beğendim ama vücudu kötü durmuş Feryal Gülman kaftanlı hali güzel ama Jimmy'leri ve çantası olmamış bence.. Ben model dedim... :]

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.