3. ELLE STYLE AWARDS

Elin MET 'i varsa bizim de Elle Style Awards 'ımız var. Her ne kadar bize özgü bir davet olmasa da şıklık anlamında son derece doyurucu bir organizasyon. Hele hele Kral, Kelebek ve birbirinden sönük film galalarımızdan sonra Elle Style Awards 'ı alır başımın en üst noktasına yerleştirirm. Ödül törenine Bryan Boy, Olivia Palermo, Barbara Bui gibi isimlerinde getirilmesi büyük bir artı.
 

 
 

 
Gecede şık bulduğum birçok isim var. Ama kraliçeler olarak ayrı bir köşeye koyduğum 2 isim var. Işın Görmüş ve Arzu Kaprol. Ev sahiplerinden Işın Görmüş Elie Saab elbisesiyle bir içim su. Önceki davetler gibi göğüs dekoltesine son vermesi beğenmemde en büyük etken. Elbisenin derin yırtmacını çok kibar taşımış. Mücevherleri çok klas. Saç modeli ve makyajı kusursuz. Yırtmaca uygun bulduğu ayakkabı modeli de son derece başarılı. Kısacası Işın Görmüş nihayet fiziğine en yakışan modeli bulmakla bendenizi pek memnun etmiştir.
 
 
 

 

Davetlilerin üstünde en çok Arzu Kaprol tasarımlarını gördük. Ama gelin görün ki Arzu Kaprol en güzel parçayı kendisine ayırmış :) Bence tasarım anlamında gecenin en güzel elbisesiydi. Yılan derisi efektli panelle buluşturduğu 2 farklı kumaş ve renk o kadar güzel görünüyordu ki resmen nutkum tutuldu. Elbise başlı başına güzel bir de giyen hakkını verdimi yemede yanında yat. Saç modeli, makyajı ve aksesuarlarıyla ortaya kusursuz bir şıklık çıkartmış.
 
2 kraliçenin ardından diğer en beğendiklerime geçiyorum.
 

 
Feryal Gülman nefisss bir Emilio Pucci ile. Geçtiğimiz günlerde bu elbisenin benzer ama kısa olanını Aylin Tahincioğlu giymişti.  Ama kombinlemede başarılı bulmamıştım. Feryal Gülman ise her zaman bu tarz elbiselerin hakkını verenlerden. Renk çok yakışmış. Beyaz kürk etolü, mücevherleri, iri perçem düşürdüğü saç modeli, makyajı ve duruşuyla müthiş görünüyor.
 
 
 
 
 
Yılın stil ikonu seçilen Burcu Esmersoy 'un üstünde Zeynep Tosun tasarımı pantolon ceket takım görüyorsunuz. Kıyafet eleştirisinden önce Burcu Esmersoy 'un hangi akla hizmet bu ödüle layık görüldüğüne değinmek istiyorum. Bizde her daim yapılan bir hatadır bu. Şık olmakla ile stil sahibi olmak mütemadiyen karıştırılır. Evet gündelik hayatta da kırmızı halıda da her zaman şık olmayı başarır ama Burcu Esmersoy 'un stili nedir diye sorsam ne cevap verirsiniz merak ediyorum. Adayların içinde Ezgi Kıramer varken kalkıp ödülü Burcu Esmersoy 'a verirseniz ben de bu ödüle "körler sağırlar birbirini ağırlar" derim. Konuşması ise son derece iticiydi. Memintoları görünmesin diye gösterdiği çırpınışlar ise içler acısıydı. Zeynep Tosun tasarımı takımı yakışmış güzel taşımış ama işte o kadar gerisi yok.


Ve adaylar içinde olupta ödülü Burcu Esmersoy 'a kaptıran Ezgi Kıramer. Kıyafetini tam olarak göremesem bile kendine ne kadar yakışan bir kombin yarattığı rahatlıkla anlaşılıyor. Eteğe bayıldım. Üstüne giydiği pırıltılı bluz harika. Ayakkabısı, saçı herşey dört dörtlük görünüyor. Böylesi narin ve klas bir tarzın popülerlik canavarına yem olması büyük haksızlık !



 
Gecenin en tarz sahibi ikilisi kesinlikle Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez idi. Deniz Marşan baştan aşağı Elif Cığızoğlu giymiş. Nasıl yakışmış nasıl güzel taşımış bayıldımmm. Başak Dizer Fransez ise son dönemde tasarımlarını çok beğendiğim Özlem Kaya kombiniyle. Lazer kesim eteği, uygun bluzu, botları ve portföyüyle muhteşem görünüyor. Sportif havaya uygun saç modeli ve makyajıyla da gecenin en iyilerinden. 

 
Ödül töreninin sunucusu Tanem Sivar işinde çok acemi göründü ama Elif Cığızoğlu elbisesi çok yakışmıştı. Gecenin iyilerinden.

 
Kırmızı halıyı Nefise Karatay ve Alexander Kokoskerya sundu. Sunuculukta Nefise ne kadar iyiyse Alexander o kadar kötüydü. Nefise kırmızı bir Arzu Kaprol seçmiş. Yandan bakarken iyi ama tam cepheden bakınca çok ince bir kadın olmasına rağmen elbisenin kesimi ekstra kalça çıkarmıştı. Bunun yanısıra saçı, makyajı ve aksesuarları gayet başarılı.



Gecede en beğendiklerimden biri de Ayşe Kucuroğlu. Aslında şu ana kadar gördüğüm en iyi Ayşe Kucuroğlu desem yanlış olmaz. İlk defa baştan aşağı her ayrıntısına bayıldım. Emilio Pucci elbise hem çok yakışmış hem de elbisenin ruhunu en doğru aksesuarlar, saç ve makyajla bir üst level 'a taşımış. 



Tuba Ünsal 'ın kombinini sevdim. Siyah elbisenin kadife fiyonk kemeri ilk bakışta Burberry Prorsum 'u hatırlattı. Fuşya renkli tünik ceket çok hoş. Buna uygun rengarenk portföyü, doğal bıraktığı saçları ve makyajıyla hem güzel hem de gayet şık.

İkinci resimde görünen Çağdaş Ertuna da dikkatimi çekti. Siyah straples elbisesi yakışmış. Doğal saç modeli ve makyajıyla güzeller güzeli kolyenin havasını iyice patlatmış. 


Nebahat Çehre yine çok hoştu. Her zaman ki gibi bir Elif Cığızoğlu tasarım seçmiş. Konuşmasını kaçırdım umarım Cığızoğlu 'nu bu sefer doğru telaffuz edebilmiştir :) Modern kesimleri gayet güzel taşıyor. Zaten onun havası endamı duruşu yeter. 
 
Ve geçiyoruz yavaş yavaş benim için davetin olmamışlarına !


Eda Taşpınar elbette bir Dolce&Gabbana by Eda tasarımıyla. Bu kızın farklılığı doğal bıraktığı saçları ve fazla boyamadığı yüzüydü. Onlar gidince geriye birtek bacaklar kalmış.


Memleketin starlarından Hadise 'nin bir stil törenindeki hali tek kelimeyle içler acısı. Bu gibi davetler özen ister itina ister yeri geldi haute couture ister şaşa ister. Bu davette işin hakkını vermeyeceksin de Oscar 'a mı saklayacaksın bilemedim ki ! Üstünde benim sosyetiklerimin çocuk partilerinde giydiği Victoria Beckham kokteyl elbise, Stella McCartney kemer ve Casadei ayakkabı. 

 
Bir diğer kokteyl elbiseyle gelen ise Serenay Sarıkaya. Üstünde sırt detayı gayet cesur bir Özgür Masur var. Giydiğini o kadar güzel taşımayı biliyor ki bu davete bu kadar sönük bir seçim yapması çok yazık olmuş.


Tülin Şahin elbisesini çok eskiden bir mağazadan almış. Davete ne kadar özenildiği ortada ! Bari giydiği güzel birşey olsaymış. Son derece demode görünümlü elbisenin pırıltıları yetmemiş bir de gidip ayakkabıyı da aynı tarzdan seçmiş. Fena hem de çok fena !


Wilma Elles 'i de kendimize benzettik. Baksanıza kızcağız bizim gelinlerin meşhur cümle alem duysun hala bakireyim kuşağını alakasız bir elbisenin üstüne takıvermiş. Zaten sarı saçlarını boyattı tüm havası gitti. Tam bir komşunun kızı görüntüsü. Kurtlar Vadisi görünümlü sevgilisi için çok demek istediklerim var da en iyisi demeyim daha iyi :) Yanındaki hanımın taşlı platformlu ayakkabıları ise beni benden aldı nereye götürdü bilmiyorum imdaaat !!


 
Pınar Altuğ bir Arzu Kaprol seçmiş. Elbisenin ayna parçalarından dekolte detayı hoş ama memintolar fazla olunca straplezi sevmiyorum. Bir de etek ucu saten şeridi sevmedim. Ama elbiseyi sevdim sevmedim ayrı birşey de Yağmur Atacan 'ın gafı en fenasıydı. Eşine eşlik ederek geldiği gecenin ne olduğundan bile bihaber oluşu çok sevimsizdi. Zaten Pınar da en doğrusunu yapıp hemen sözü kendisine çevirdi.




Buse Terim jarseden kırmızı bir elbise seçmiş. Mesleği gereği bu kumaşın ne kadar acımasız olduğunu bilmesi gerekirdi. Acımamış zaten. Yandan verdiği tüm pozlarda bir Kardashian yastığı görüyoruz. Omuz vatkaları ise dünya sonu. Kemer ayrı telden alakasız bir eklenti. Tüm bu olumsuzlukların yanısıra beğendiklerim de yok değil. Saç modeli ve makyajı muhteşem olmuş. Hem elbiseye tadında bir modern hava vermiş hem de yüz hatlarını en güzel şekilde ortaya çıkarmış.


Olivia Palermo da hayalkırıklığı. Tamam biliyorum kızın her daim tarzı bu ama en azından o etek maksi olabilirdi. Ya da ne bileyim göz alıcı aksesuarlar kullanabilirdi. Yabancı ünlülerin ülkeme gelipte en alalade halleriyle salınmalarına feci uyuz oluyorum. 
 
Ve bir Elle Style Awards 'ın daha sonuna geldik. Ben düşüncelerimi beğenilerimi paylaştım şimdi sıra sizde :)


Görsel Kaynak : Elle.Com.Tr, Instagram/NiceBoys, Instagram/LuxuryShoppers

Yorumlar

  1. Bence Arzu Kaprol en iyi, fersah fersah daha iyi herkesten.

    Tuuba gozume gozukmesin daha uzun bir sure. Tum o dogal sac, dogal kumas, dogal kiz susleri ile gozumu boyayamaz, Tosun Valli olayinin ustunu kapatamaz. Balman ceketi vakasini affetmemistim Ajda'nin, bunu da oyle affetmeyecegim.

    Burcu Esmersoy hakkinda dediklerinize katiliyorum, yazik. Bir de o tarz dekolteler icin cift tarafli bantlar var, duymamis mi ki cekistirip cekistirip duruyor? Duz bir beyaz ust giyseymis o zaman.
    Palermo da ayri bir hayal kirikligi.

    YanıtlaSil
  2. nebahat çehre her zamanki gibi elif cığızoğlu diyemedi :) elif cızıroğlu dedi nefise karatay hemen düzeltti ondan sonra söyleyebildi yani hiç anlayamıyorum ne kadar zor olabilir ki nerdeyse her davete giderken giydiğin bir modacının soyadını öğrenmek

    YanıtlaSil
  3. eda taşpınarın suratına ne oldu ya biraz çarpılmış gibi duruyor bir çirkinlik geldi, buse terim neden bu kadar zorluyor anlamıyorum olmuyor bir kere yaşına göre giyinse daha modern şeyler giyse çok daha iyi olacak keşke biraz daha zevkli olsa pınar atacan da genel olarak zevksiz olan diğer isimlerden ne yapsa olmuyor peki arzu kaprol kendi o kadar zevkli ve muhteşem giyinirken biraz olsun müşterisine karişamıyor mu sonuçta o gecede pınar atacan arzu kaprolden giyindim diyor

    YanıtlaSil
  4. Feryal hanımı tebrik etmek istiyorum beyaz giymek cesaret ister hele de boyle bir elbise.

    Ayşe hanımın fiziğinin bu kadar düzgün oldugunu bilmiyorum, çok hoş vücudu.

    bir de Wilma nın belindeki kırmızı kemer photoshopla sonradan eklenmiş gibi hiç gerçek değil gibi gözlerimi aldı inceleyemedim.

    Dünden beri bu postu bekliyordum okudum rahatladım :))

    YanıtlaSil
  5. Adaylar arasında Ezgi Kıramer varken stil ikonu ödülünü Burcu Esmersoy'un alması toplum olarak oy vermeyi bilmediğimizi gösteriyor galiba. Her zaman popüler olan hakedeni solluyor.

    Bu arada Nebahat Çehre tabi ki yine Cızıroğlu dedi.... :)

    YanıtlaSil
  6. Gecenin en beğendiğim isimlerinde biri Arzu Kaprol oldu. Gerçi sahneye çıkarken eteğin darlığından adım atamaması hoşuma gitmedi ama o kadar da olur;) Beğendiğim diğer isimler ise; sunuculuğunu hiç beğenmediğim Tanem Sivar ve annesinin diktiği elbiseyle geceye katılan Demet Evgar oldu.

    Beğenmediklerime gelirsek; Buse Terim kırmızı elbisesiyle ve kelimelerle tarif edemediğim kemeriyle birinciliği göğüsler. Olivia Palermo'nun giydiği kıyafet ise geceye önem vermediğini düşünmeme sebep oldu ve üzüldüm :((

    YanıtlaSil
  7. Işın Görmüş çok hoş görünüyor ama ben Arzu Kaprol'u beğenemedim hiç. En azından benim sevebileceğim bir elbise değil :) Niye bilmiyorum ama bu sefer Feryal hanımın türk tasarımcıya ait bir kıyafet seçmesini isterdim :) Bu aralar çok fazla Emilio Pucci elbiselerine sardı :)) Ezgi Kıramer konusuna katılıyorum. Burcu Esmersoy'un takımında desenleri beni yordu. Pantolonunu ayakkabısını hatta püsküllü portföyünü bile çok sevdim. Kırmızı rujun ona yakışmadığını düşünüyorum. Makyajı kötü olmuş. Ceketsiz halini çok sevdim ama bu gece için iyi bir seçim mi derseniz bence değil. Başak Dizer Fransez portföyü hariç bence muhteşem görünüyor. Tanem Sivar'ı hiç beğenmedim. Minicik kız zaten ne gerek vardı kızı ikiye bölmeye bu elbiseyle hemde bir sürü püsküllerle. Nebahat Çehre hoş görünüyor ama artık yaşının verdiği bel bölgesinde olan büzüşmeler dekoltede facia duruyor. Tuğba Ünsal yine niye taklit bir elbise seçmiş anlamıyorum. Çokta kötü olmuş her yanında bir şeyler. Eda Taşpınar iyice sınırları zorluyor zaten artık ne desem bilemedim kelimelerimin tükendiği yerdeyim :)) Hadise'nin sarı saçları onun yaşını birden fazlalaştırdı. Surat hatları çok daha sert ve yorgun görünüyor. Tülin Şahin'i nadiren beğenmişimdir assolist saçlarını bu sefer kıyafetine yansıtmış daha da fenalaşıyor gözümde. Buse Terim Beyaz show'da neden seni takip etmeliler sorusuna iyi bir gözüm olduğunu düşünüyorum demişti. Kendine nereden nasıl hangi aynayla bakıyorsa bir an önce doktora gidip gözlük almalı. Göbekte olan drapelerin üstüne taktığı kötü kemere mi yanayım, yoksa vatkaların bile bıngıldak kollarında küçük kalmasına mı, arka görünümde iyice gözümüze soktuğu hava yastığına mı? Olivia Palermo her zaman şık olan birisi değil bana göre. Kendi stili kendi çizgisi var evet ama söylediğine katılıyorum çok daha iyi olabilirdi. Ayşe Kucuroğlu gecenin en iyilerinden biri. Begart portföyünü bile bu elbiseyle sevdiğimi söyleyebilirim :)

    YanıtlaSil
  8. Nebahat Çehre'nin kiyafet biraz tom ford'u animsatmadi mi? Hani Gwyneth Paltrow desem, Feryal Gülman desem...

    Ödül konusun'da birsey söyleyemiyecegim (Ezgi!), ama Burcu Esmersoy'un kiyafeti muhtesem. Cok kiskandim.

    Buse Terim'in sacini ve makyajini ben'de cok sevdim, sikca kullaniyor artik. Yanliz sanirim Kardashian yastik biraz son zamanlarda aliskanlik ettiye "foto pozundan" kaynaklaniyor.

    YanıtlaSil
  9. Ezgi Kiramer varken Burcu Esmersoy ödül aldi ya, orda koptum ben. Böyle öduller halka birakilmamali bence, çünkü insanlar oy vermeyi bilmiyor, objektif olamiyor ne yazik ki..Ama Burcu Esmersoy o gece çok sikti o ayri.
    Tanem Sivarin ne elbisesini nede sunuculugunu begenmedim. Keske geceyi Ebru Akel sunsaydi.

    Olivia Palermo'ya bayilirim ama geceye uygun giyinmemis, tarzini ortaya koymamis bu kiyafetiyle.
    Pinar Altug giyinmesini bilmiyor bence, çok zevksiz.
    Bence gecenin fiyaskosu Buse Terim, gelecek yil yilin stil ikonu ödülünü alirsa sasirmam! Bu kizdaki özguven beni öldurecek, o kumas ve o kuptaki elbiseyi giymek kusursuz vucut ister.. Omuzlardaki vatkta çok fena, o kemer çok manasiz.. Tek begendigim saç makyaj.
    Ama bence gecede genel olarak herkes sikti..

    YanıtlaSil
  10. benim favorim tuba ünsal..

    YanıtlaSil
  11. Ya bu Elle online olarak oylama yaptı benim gibi birçok kişi de oy kullandı. Benim stil ikonu olarak ödül almasını beklediğim tek isim Ezgi Kıramer idi. Burcu mu stil ikonu olarak yol gösterici Allah aşkına? (!) Çok yazık. Burcu E. o ödülü hiç haketmedi bence.Evet o gece pantolon, ceket çok şık durmuş üzerindekileri güzel taşımış ama ama işte....

    Bu postta benim 2 kraliçem var.
    1) Nebahat Çehre,
    2) Feryal Gülman
    Sonrası ise Arzu Kaprol, Ayşe Kucuroğlu'nu ilk kez tepeden tırnağa herşeyiyle çoook beğendim. Çok yakıştırdım kıyafetini, makyajını sevdim.

    Tülin Şahin felaket. Bu kız iyice şaşırdı artık. Sanırım bıktı bu giyim, stil, moda işlerinden.

    Pınar Altuğ'un elbisesini çok sevdim. Ama Pınar'da olmamış. Eğer ki o dekolte birkaç tık yukarıda olsaydı o zaman olabilirdi. Bu arada kocası ne gaf yaptı çok merak ettim. İzlemediğim için kaçırmışım:)

    Ve Buse Terim(!) ahhh ki ne ahhh! Yani bu kız modaya artık gönül verdi. Lansman, davet, moda ile ilgili her şeyde başrol oynuyor da neden böyle yanlış seçimler yapıyor. O kıyafeti giymek için en az 1,75 cm boya ve 55 kiloya sahip olmalısın. Çok risk almış hiç yakışmamış:( Çok üzgünüm ama acı gerçek bu.


    Olivia'nın hastasıyım. Ben onu bu kıyafetiyle bile sevdim ve bu töreni de işte bu kadar ipliyorum demiş olabilir mi?

    Hadise için düşündüklerimi aynennnn anlatmışsın. Her kelimesine katılıyorum. O ses Türkiye'de bile daha frapan elbiseler giyiyor da bu üzerindeki nedir Allah aşkına?

    Ayy yoruldum:)) Pelin'cim elelrine emeğine sağlık tekrar. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. Bu arada benim gibi düşünen biri daha çıkmış:) Nebahat Çehre'nin kıyafetini dün gece ilk gördüğümde bana da aynen Tom Ford kıyafeti anımsatmıştı. Ceketinin kolları olması ve daha kısa olması detayları durumu örselemiş ama bana da ilk baktığımda direk Gwyneth ve Feryal hn.ın giydiği kıyafetleri hatırlattı.

    YanıtlaSil
  13. Türkiye'nin en büyük moda gecesinde şık isimlerin rüküşlerden fazla olduğunu görmek güzel.
    Işın Görmüş ve Feryal Gülman favorim. Benim için en rüküş isimler ise Eda Taşpınar ile Buse Terim.
    Normalde bir başka etkinlikte veya bir başkası üzerinde güzel olabilirmiş giydikleri ama onlara hiç mi hiç yakıştıramadım.
    Özellikle Buse Terim kıyafetlerini fiziğine bakmadan seçmeye çalışıyor ve bu beni çok üzüyor.

    YanıtlaSil
  14. Buse Terim şaka mı?

    YanıtlaSil
  15. En sik ayse kucuroglu en guzel hali bayildim. İkinci burcu esmersoyun takimi idi . 3. Feryal gulmandi bu kadini cok kiskaniyorum galiba :)

    YanıtlaSil
  16. Beklediğim post:) Bu tur blogların yapıcı oldugunu dusunuyorum ben her ne kadar negatif eleştiri olsa da mutlaka birşeylerin birilerinin gozlerinden kacmadigini bilmeleri güzel:)

    Şık olarak gosterdiğin herkese katılıyorum, Ayse Kucuroglu cok cok guzel olmus, onun dısında bütün isimler gercekten goz alıcı tek tek herkese deginmicem şıklık konusunda seninle hemfikirim cunku.

    Burcu Esmersoy konusunda da sevindigim sey onun populer oldugu icin bu odulu aldıgını herkesin bilmesi, stil başka birşey güzel giyinmek başka.. Kesinlikle onun bir stili oldugunu dusunmuyorum. Ben Burcu Esmersoy olsam o odulu Ezgi Kıramer'e verip tarihe gecerdim. Göz var nizam var yahu!

    Gel gelelim kotu giyinenlere... Pınar Altug; LÜTFEN kaşının üzerindeki beni kapatacak bir kalınlıkta kaş yap artık, bu kas seni gercekten hem oldugundan yaşlı hem de kötü gösteriyor gercekten. Dekolten inanılmaz itici, inanılllmaz.. Keşke daha usturuplu göze hitap eden zarif birşeyler giyseydin, düğünde gelinden cok one cıkmak isteyen görümceler gibi olmussun.

    Digerlerine de katılıyorum seninle Pelin rukusler konusunda tek tek yorum yapmicam fakat ben Hadisenin şık oldugunu dusunuyorum.. Ayakkabısı altın detaylı Tom ford olsa daha iyi olabilirmiş.

    Çiğdem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğdem, Hadise'nın şık olması hususunda seninle hemfikirim ben de. Elbise yakışmış fit durmuş ama o elbise o gecede giyilmemeliydi. O ortama biraz spor kalmış elbisesi.

      Sil
    2. Buse Terim ne yapmışsın öyle tatlım? Olaysın olay!!! Kırmızı, renk olarak çok yakışmış ama kesinlikle fiziğine uyan seçimler yapmalısın. Biraz fazlalıkları olan ve boy olarak da idealin altında olan birisin sen. Neden vücuduna uygun seçimler yapmıyorsun da bu tüm hatlarını ortaya çıkaran kıyafeti seçiyorsun? Moda olan her parça herkese yakışmaz bunu benden daha iyi biliyorsun kendine bu işi meslek edinmişsin artık.

      Sil
  17. Bu postun içinde tek kraliçem var Ayşe Kucuroğlu.

    Buse Terim yakıp yıkmışsın(!) Facia! Hele ki o portföy o elbiseye hiç olmuş mu? Sen moda avcısısın, profesyonel web sayfan var ve eminim evinde bir sürü daha güzel bu kıyafetine uygun clutch'ların var o yılan derisi portföy ne alaka? sanırım gündüz ki kombininden geceye onunla geçiş yaptın. Bir de cesaretinden ötürü kendisini tebrik ederim. O fiziğe, o popoya , basenlere bu kumaş ve hatları belli eden elbise. Ayakta alkışlıyorum Buse'ciği... Tülin Şahin,çok kötü görünüyor. Sibel Can'ın çoook eski sahne kıyafetleri gibi. Bir de Angelina gibi çok şık giyinmiş de sanki bacağı attırıvermiş :-) Tülin Şahin artık fazlasıyla çaptan düştü. Onun günleri bitiyor.Pınar Altuğ'un kaşları konusuna ben de katılıyorum. Dekoltesi çok aşağıda kalmış. -ki bu Pınar ltuğ'un göğüslerinin küçülmüş hali. Bir de zamanında bu kızı o koca memintolarla nasıl TR güzeli seçmişler anlam veremiyorum. Yokluktan seçildi heralde. Çünkü o zaman burnu da estetik değildi üstüne üstlük. Neyse konumuz bu değil geçiyorum :-) Elbise güzel olsada Pınar Atacan hanımefendimize hem olmuş hem olmamış. Tanem Sivar'ı ben de beğenmedim. O elbise ona olmamış. Her yerinden bir şeyler sallanıyor. Bir de sağ tarafta oturan Hatice Sultan mı? Tanem'e nasıl da bakış atmış:-P
    Pelin hanımcığım klavyenize, emeğinize sağlık. Yine bizi neşelendirdiniz. Teşekkürler, sevgiler, öpücükler :-)))

    YanıtlaSil
  18. Yanlışlıkla Ciiden'in yorumunun altına yazmışım. Kusura bakmayın Pelin hanım ve Ciiden:(

    YanıtlaSil
  19. + Işın Görmüş ve Feryal Gülman'a bayıldım. Feryal Hanım'ın çok genç olmamasına rağmen fit halini ve zorlu kıyafetleri taşıyabilmesini çok zevkle takip ediyorum.
    + Ayşe Kucuroğlu'nu sanırım hayatımda ilk defa beğeniyorum.
    - Eda Taşpınar ve Tülin Şahin olmamış.
    - Buse Terim çok çok kötü. Herkes incecik / selvi boylu olmak durumunda değil tabi, ama yaptığı işi göz önüne alınca vücut şekline göre giyinmeyi bilmesi gerekir.

    Feride

    YanıtlaSil
  20. Ben torendeydim ancak Ezgi Kiramer'i goremedim. Ne giymis Pelin gorsel varsa paylasir misin? :)

    Sevgiler

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de saatlerdir neyi eklemeyi unuttum diyorum :) şimdi koydum ezgi kıramer 'i

      Sil
  21. Kotuler:buse terim/hadise/tulin sahin/pinar altug/cakmaci eda/cakmaci tuba/ve wilma..nolur ayse kucuroglu sacini bide japon beyazi fondoten rengini degissin..burda tek begendigm Arzu Kaprol.feryal gulman yine vitrin mankeni giy cik.ben begenemefim.burcu esmerdoy ayakkabisi kirmizi olmamaliydi.zeynep tosun gjymiss benim icin eksi.nedenini soylemeye gerek yok tabi..

    YanıtlaSil
  22. tespitlerin tamamen isabetli olmuş, tuğba ünsal çok cici göründüyor.hadiseye inanılır gibi değil az bile söylemişsin.

    YanıtlaSil
  23. Ahh Ezgi Kiramer vahhh Ezgi Kiramer, o gece orada olsaydim kendimi sahneye atar, o ödul Burcu'nun olamaz diye haykirirdim!
    Ayse Kucuroglu o beyaz fondöteninden neden vazgeçmiyor,hayaletleri animsatiyor, oysa ki çok guzel bir kadin kendisi.
    Eda Taspinar taslansa bile çakmadan vazgeçmeyecek anlasildi :)
    Pinar Altug bence bir stil danismanindan yardim almali, günluk hayatindada giyinmesini becerimiyor, ve kaslar kalinlasmali, dövme modasi biteli yillar oldu artik.
    Buse Terim tam cadi kazanlik, söylenecek çok sey var, bu kiza veriyorlar gazi oda kendisini aynada Adriana Lima görup böyle saçmaliklar yapiyor, çok uzuluyorum ona :/ Yol yakinken modayi birakmali Buse, çunku modayla yakindan uzaktan ilgisi yok, bu is okul okumakla bitmiyor maalesef..

    YanıtlaSil
  24. Bu sene de gecen sene oldugu gibi sunucu felaketti! Boyle bir organizasyonda bi prova bi onceden calisma vs yapmiyorlar mi ya da Tanem cok mu calismis bazen nefes almayi unuttu! Turkce aksani zaten kayiyor. Umarim seneye gorselligin yaninda dalinda uzman basarili bir sunucu secerler.

    Odullun Burcu E.'ye gitmesi hayalkirikligiydi, bence Ezgi K de buna sasirmistir. Ayse Kucuroglu cok basarili olmus. Isin Gormus ayakkabisi guzel ama biraz daha yuksek okceli olsaymis. Tuba Unsal bi ortalama ustu ama gecmez. Hadise, Serenay normal kokteyl olsaymis basarili olurlardi. Nebahat C. guzel!

    YanıtlaSil
  25. Pelincim eline sağlık, Cuma'dan beri bu yazıyı bekliyordum. Yerinde tespitler, sadece ek bilgi vermek istedim öğrenmek isteyen olursa diye. Tuba Ünsal'ın elbisesi Koton için hazırladığı Tuba Ünsal Loves Koton Sonbahar Koleksiyonu'ndan. Bende bugün tesadüfen senin yazını okumadan Koton Facebook sayfasında gördüm. Foto link: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151177885688235&set=a.10151177885448235.453476.33709448234&type=3&theater Fiyat ise 199TL.
    Pınar Altuğ'un elbisesindeki kırışıklar feci göze batıyor. Geceye katılanlardan kimseye öldüm bittim diyemesem de sanırım en favori ikilim Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez. Türkiye standartlarında oldukça elegan duruyorlar.

    YanıtlaSil
  26. Ralf Tezman gibi ciddi olarak iyi giyinen biri varken senede bir iki kere ortada gorunen ve genelde her daim ayni seyleri giyen Ali Koc'a giden odul de bir hayalkirikligi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ralf tezman da hep ayni seyleri giyiyor: yelekli takim. o kadar. hele gri renginde 35 tane var herhalde.

      Sil
    2. Bence farkli renkler denemeye cesaret ediyor ve giydikleri her zaman ustune oturan, renk acisindan da uyumlu kiyafetler. Ali Koc tabiki kotu degildir ama surekli ayni model takim elbiseyle gordugumuz bir kisiyi ben neden seceriz anlayabilmis degilim. Rahmi Koc bence sonuna kadar hak etmisti odulu ama Ali Koc hem cok az ortalarda gorunuyor (ki bence sosyal hayatta olmanin da secilmeye etkisi olmali cunku biri digerinden ayri gidemiyor) hem de surekli ayni model takim elbiseyle. Kendine ozen gosterdigi tabiki ortada ama stil sahibi olmak baska birsey. Ralf Tezman'in kendine has bir stili var. Neyin yakisip yakismayacagini bilen insanlari her zaman takdir ederim, kadin erkek fark etmez. Kesinlikle kotu manada soylemiyorum ama Ralf Tezman giyim kusamina esinden bile cok daha fazla ozen gosteriyor ve bence bu odul acik ara onun olmaliydi, ya da Cem Hakko'nun. Ali Koc'un hangi secimleriyle en iyi giyinen is adami secildigini bilen varsa ve paylasirsa sevinirim. Sevgiler.

      Sil
    3. Ali Koç baştan ayağa her seçimiyle stil ikonu seçildi bence. Uzun uzadıya açıklama yapmaya gerek yok. Kategorinin adı "Yılın iş adamı" olduğuna göre duruşu, tavrı, giyimi ve kategorinin hakkını veren iş hayatı ile bu ödülü sonuna kadar haketti. Ali Koç almasa Rahmi Koç almalıydı ki o da bu yıl aday değildi. En doğru seçim yapıldı diye düşünüyorum.

      Sil
  27. Işın Görmüş harika olmuş! Ben bayıldım. Çok klas!
    Arzu Kaprol'ün Arzu Kaprol elbisesi harika! Çok da hoş olmuş ama sadece boyu biraz kısa gelmiş bu elbise için.
    Feryal Gülman çok şık. Ben bu Emilio Pucci parçayı hiç beğenmemiştim. Ama Feryal Gülman harika taşımış! Çok çok çok şık!
    Burcu Esmersoy da çok şık olmuş ama ben de tüm o stil hakkındaki söylediklerine katılıyorum. Sttil farklı bir şey şık olmak farklı...
    Hayır, koskoca ELLE style awards'a en büyük dergilerden birinin ödül törenine ne akla hizmet Dolce&Gabbana çakması ile gelinir anlamıyorum. O kadar Olivia Palermolar, Bryanboylar da gelmiş bir bakmış bizim burdada ELLE style awards'a çakma ile geliyor insanlar.
    Hadise şık ama uygunsuz.
    Buse Terim'i anlayamıyorum. Kendini şık mı zannediyor?
    Olivia Palermo da cidden iplememiş bizi resmen.

    YanıtlaSil
  28. buse terimmm..son derece kötü..

    YanıtlaSil
  29. Olivia Palermo'yu taniyamadim desem? Kotu otesi olmus. Pinar Atacan hemen esine gidip yeni bir ayakabi alsin bence. Feryal Gulman'i cok begendim. Ezgi Kiramer'e bu aralar cok gicigim, o yuzden odul alamamasina uzulmedim( Uf cok kotu niyetli oldum bak:):) Eda Taspinar'in ben bacaklarimi gormekten cok yoruldum artik. Sac, makyaj, kiyafet hepsi kotu.

    Eline saglik Pelin...muckkk

    YanıtlaSil
  30. İlk olarak Isın hanim'in adler küpelerini görüp hayran kaldım. Feryal hanima ba-yıl-dım. Amaaaaa nefise karatay'a asık oldum. Benim sıkım nefise karataydir.
    Burcu e.nin stil ikonu olmasına gelince; magazinde bir haber vardı ve herkesten oy bekliyorum gibi bir Açıklaması vardı. Sanırım herkes çağrısına cevap vermiş ;) takımını guZel taşımış. Onu da beğendim.
    Wilma Hanım'a gelince allahım kör et beni dedim. Daha kötüsü olamaz derken yanındaki hanımın lacivert lenslerine gözüm takıldı. Feci tirstim. Biraz aşağı inipte o ayakkabilari görünce şimdi kalp krizi gecirmedysem daha da geçirmem dedim :) Neyse efendim moda okulları bitirmiş stil danışmanı (!!) buse hanımı görünce dilim tutulmuş zaten. Ben gidiyorum.

    Merve

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin Wilma Elles'in yanındaki,lacivert lensli bayandan tırstım lafınızın üzerine,fotoyu büyütüp bir bakayım dedim. Gözlerime inanamadım kadın bildiğin sarışın Hülya Avşar haha ha...

      Sil
    2. Di miii? :)) ben de benzettim ama isim vermek istemedim. Ama o gözler bu gece ruyamdaydi. O ayakkabilarla peşimden koşuyorlardı :)

      Sil
  31. Olivia Palermo küçük beslemelere benziyor.

    YanıtlaSil
  32. Wilma nın kostümü birkaç sezon evvelin Süleyman Demirel i. Pelin iyi ki Buse yi sona koydun, postu bitirip de baygınlık geçirmem iyi oldu. Bunlar güya sürekli bu işlerin içindeler, böyle davetlerdeler. Hiç mutevazi olamayacağım; biz oturduğumuz yerde bunlara taş çıkartırız. Sema.

    YanıtlaSil
  33. Türk işi Oscar gecesini zar zor dayanarak izledim ki zaten tweeter da da kendimi belli ettim bu konuda).Her ne kadar organizasyon guzel olsa da maalesef 'harika','inanılmaz''cok şıksın','muhteşem'kelimelerinden başka bir şey duyduk mu?Duymadık..)
    Bana nedense stili ödüllendirmek çok mantıklı gelmiyor.Ha belki bu görüşümde Türkiye de gerçekten doğru düzgün oylama yapılmamasının etkisi olabilir tabi..Maalesef insanlar tanıdıkları ve sevdikleri kişilere oy veriyorlar.Ve sırf bu medyatik olamama durumundan dolayı ,gerçekten hak eden Ezgi Kramer gibi stil sahibi bir isim çizgi dışı kalabiliyor.Onun için benim nezdimde bu yarışmanın pek bir önemi yok.
    Güzel olanlar ve olmayanlar konusunda zaten Pelinle hemfikirim.
    Bi de Buse Terim ile ilgili bir şey demek istiyorum.Cici bir kız olmasına rağmen,fazla emek göstermeden ,celebrity diye firmalar nezdinde ön planda bir blogger olmasına kılım açıkcası.

    Bu kadar.)




    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu o hale getiren de o firmalar kız bir reklam icerikli post için 15.000 ister olmuş, sen harcanıyosun valla Pelin:))

      Sil
    2. Evet maalesef.Giyim sanayicileri derneğinin düzenlenecek bir konferansında sırf ses getirsin diye bu kızcağıza konuşma yaptıracak kadar hem de!

      Sil
    3. Onu bırakın bu kadının işi bloglamak değil mi öyle tanıtmıyor mu kendini? Blogu için ekip, bir ordu insan çalıştırıyor bu kadın. Hala elle tutulur bir iş olmaması, ekipten insanları başka yerlere kaçırtması da mı bir mesaj vermiyor bu hanıma çok merak ediyorum. Bari içlerinden biri şu kılıklarına bir laf etse de doğru düzgün giyinebilse.

      Sil
    4. Bir de daha hala ben babamın soyadı ile bireyler yapmıyorum, kendi tırnaklarımla ilerliyorum demeçleri vermiyor mu pess doğrusu. Bir çok blogger var onlar neden reklam içerikli post için 15.000 isteyemiyorlar acaba????? Soyadları Terim olmadığı için olmasın mı?

      Sil
    5. Kılığına laf edemezler ki? Sonuçta Terim'lerden ekmek yiyorlar. Al gülüm ver gülüm hesabı.

      Sil
    6. Herkes farklı isimler nickler ile bir şeyler yapmaya çalışırken Buse Terim diye blog açıyorsan markalaşmaya çalışıyorsundur. Madem kullanmıyorsun babanın adını ben olsam Buse Terim olduğumu bile belli etmeden kendi blogumda moda yazıları yazardım bakalım o kadar asistana rağmen neredeyse her gün yeni yazı girebilecek miydi yada bu kadar ilgi görebilecek miydi tırnaklarımla geldim diyebilecek miydi? Hadi bunu geçtim, çok önemsiz kalıyor diğer detaylar yanında. Profesyonelleşmek adına sen o siteyi açıyorsan Just Jared yada RCFA sitelerinden kopyala yapıştır hesabı ekibine yayınlatmayacaksın o konuları. Markalaşmak, profesyonelleşmek istiyorsan, kendi kaynaklarını bulup hazırlatacaksın. RCFA gerekirse o etkinlikten iyi bir fotoğraf kullanmak adına shutterstock gibi kaynak siteden fotoğrafları satın alıyor! Sen ise onun kolajını, onun konusunu kopyala yapıştır sitene ekliyorsun, sonra 15 bin lira reklam parası istiyorum diyorsun. Kimin emeğiyle, kimin işiyle, neyi, nasıl isteyebiliyorsun? Bu da işte sizin dediğiniz adımı kullanmıyorum saçmalıklarına giriyor :) Kendisi Elle ödül gecesine katılmış olduğu halde Pelin ondan önce geceyle ilgili detayları paylaşıyor. Belki paylaşmayacak bile bilmiyorum çünkü hala ortada bir şey yok. Bunları yermek için değil eğer burayı okuyorsa bloggerlık anlayışını profeyonelleştirmesi adına söylüyorum. 15.000 lira isteyecek bir işi ve elinden geleni yaptığını düşünmüyorum.

      Sil
    7. Birde ödül aldı sanırsam.Bloguna post bile girmiyor öylesine yapılan postlarla geçiştiriyor bende buna çok kızıyorum gerçekten bizde emeğe çalışana saygı yok yazık.

      gülnihan

      Sil
    8. Bu kadıncağıza herhangibir iş için 15.000 veren ya hayatında 15.000'i kendi kazanmamıştır ya da 15.000'i eline alıp bir saymamıştır başka açıklaması olamaz.

      Sil
  34. Buse Terim felaket ve ötesi... Başka söze gerek yok :)

    YanıtlaSil
  35. burcu esmersoy konuşması inanılmaz iticiydi. tam bir görgüsüzlük ve şımarıklık örneği; yatak odasından büyük giyinme odası esprisi, dergilerde çok güzel gözükmem demesi . teşekkür ettiği mert de, mert aslan burcu esmersoyun stil danışmanı. çelişkinin böylesi. http://www.kadinvekadin.net/galeri/burcu-esmersoyun-gardrobu/1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim giyinme odam Burcu'nunkinin yanında salon salamanje o zaman :) Bir gün belki Peline fotoğraflarını gönderirim. O zaman Burcu da okursa oda görmüş olur:)) Şımarık ki ne şımarık Acun Medya bunu bu hale getirdi.

      Sil
  36. Offf Buse Terim!!!! Bir de bu kızcağızı Tv programlarına çıkartıp moda insanın kendine yaşına göre yakışanı giymesidir , vücudunu tanıyıp ona göre giyinmek gerekir dedirtiyorlar. Omuzlarına koydurduğu vatkalar tombik kollarını daha da ön plana çıkartmış , bel altına koydurduğu kemer vücudunda en geri planda bırakması gereken yerlerini , geniş kalçalarını daha da ön plana çıkarmış.Zaten kumaş 1.75 boyunda ve 55 kg bir kızı dahi kötü gösterebilecek cinsten . Bu işin okulunu okumak başka bir şey gerçekten stil sahibi olmak başka bir şey. Yıldız Tilbe bile Buse'den daha stil sahibi . Kadın hiç olmazsa rüküşlüğün hakkını veriyor...

    YanıtlaSil

  37. Orda Ezgi Kıramer dururken stil ikonu olarak Burcu Esmersoy'u secmek neyın nesi hakikaten? Kendisi Özge Ulusoy'un bir üst Tuba Ünsal'ın bir alt basamagındadir giyim zevki olarak benim gözümde. İnanamadım.
    Buse Terim'in kıyafetiyle birlikte saçı ve makyajını da begenmedim. Acaba arkadaşları, şusu, busu hiç mi bişey demediler meraktayım. Uzun boylu ve slim bir kız olmadığını hatırlaması ve ona göre giyinmesi gerek.
    Feryal Gülman kendinden bişey katmasına gereke kalmadıgı gece davetlerinde gündelik hayattakinden cok daha stil sahibi görünüyor. Onu geçebiliriz.
    Nebahat Çehre her zamanki gibi. Kadın yıllardır aynı tarz giyiniyor ama yakışmış.
    Tuba Ünsal'ı begenmedim,üzerindeki hırkasıyla 'iş yerinde kolsuz giyinip üşüyüp başkasının dolabında duran hırkayı ısınsın diye giymiş kadın' görünümünde benim için.
    Arzu Kaprol'un elbisesi çok güzel, çok yakışmış.
    Tülin Şahin hiçbr zaman ahım şahım giyinmedi ki zaten kendisi de söylüyor artık kıyafete eskisi kadar yatırım yapmadığını.,
    Ondan sonracığıma Olivia'ya gelince, orayı inletebilirdi ama yapmamış, belki gerek görmemiş, belki canı istememiş ve belli ki seçimini yeterli bulmuş, napalım artık.
    Ezgi Kıramer harika tabi ki.
    Haa bir de Ayşe Kucuroğlu'nun elbisesi çok yakışmış, begendim. Ne var ki onu o saçı makyajıyla fazlasıyla alaturka buluyorum ben onu, gerçi kendisi seviyor ama her seferinde gözüme çok domestik geliyor.
    Dilek.

    YanıtlaSil
  38. Çok güzel bir yazı olmuş.Elinize sağlık. Tespitler okadar yerinde ki...Arzu Kaprol için çok isabetli bir ifade kullanmışsıznız.Kesinlikle benim de nutkum tutuldu dakikalarca bakakaldım...Bu kadın bu işi çok iyi biliyor.Onun dışında Tuba Ünsal'ın tunik ceketi ve kombini çok hoş.Feryal Gülman'ın en iyi marka elbisleri "yalnızca"giymesinden sıkıldım..Tülin Şahin hayal kırıklığı Buse Terim felet....Kendini,yaşını bulamamış.Kim olmaya çalışıyor acaba????

    YanıtlaSil
  39. Pelin ağzına sağlık yine döktürmüşsün:))
    öncelikle gecenin en şık bayanı kesinlikle arzu kaprol. deniz marşan da tarzını konuşturmuş:)
    burcu esmersoy için pek yorum yapmaya gerek yok. merte teşekkür ederken zaten ben giyinmiyorum, giydiriliyor dedi açık açık:)))
    tanem bence hiç olmamış.
    buse terim ise faciaaaaaa, ne cesaretle jarse giymiş, neyin kafasında cidden merak ettim.
    tuba ünsal kendi tasarımı koton elbiselerinden birini tercih etmiş. çok cici olmuş:)
    sabırsızlıkla beklediğim bi posttu; süpersin demişmiydim:)))))))))))))))

    YanıtlaSil
  40. 2 gündür bu postu bekliyorum sabırsızlıkla. Günde 20 defa grip bakmışımdır var mı acaba diye :) Öncelikle ellerine sağlık, süper bir post olmuş her zamanki gibi.

    Öncelikle bence Hadise şu ana kadarki en iyi görünümünde ancak onda da ortama göre giyinememiş. Hep bir şey eksik bu kızcağızda. Bakalım ne zaman tam olacak.
    Feryal Gülman çok hoş ama beni çarpmadı. Elbisenin ruhunu verememiş bence.
    Işın Görmüş'e ba-yıl-dım. Fevkaledenin fevkinde :)
    Arzu Kaprol hoş ama bence elbise biraz daha kısa olabilirdi.
    Eda Taşpınar, Buse Terim, Tanem Sivar, Wilma Elles ve yanındaki garip ayakkablı ve korkunç gözlü bayan kesinlikle yorumsuz!!!
    Nefise Karatay çok klas.
    Burcu Esmersoy ödül alacağını bilerek gelmiş gibi son derece dikkat çekici bir kıyafet. Son çakma rezaletinden sonra beğeneceğim varsa da beğenemiyorum üstündeki ZT takımı:(
    Nebahat Çehre benden helalliği kaptı :)
    Ezgi Kramer farklı bir dünya da:) Çok büyük bir haksızlığa kurban oldu.Bu arada bu eteğini daha önce Rusya'da katıldığı bir tanıtımda beyaz gömlekle giymişti ve orda da muhteşem görünüyordu. Saçlarının kesimi çok iyi oldu bence.
    Deniz Marşan'ın paça boyu fazla uzun. 2 cm daha kısa olsa bence daha hoş olurdu.
    Başak Dizer orjinal olmuş, eteğine bittim tükendim.
    Ayşe Kucuroğlu'nun 5 çocuğu olduğu aklıma geldikçe orta yerimden çatlamak istiyorum. ELbise ve çanta çok hoş olmuş ancak suratının geyşa kıvamındaki beyazlığı beni çok rahatsız ediyor.
    Tuba Unsal sıradan...
    Serenay Sarıkaya sıradan..
    Pınar Altuğ fazlasıyla kırışık ve dekolte.
    Olivia Palermo beni gözünüzde fazla abartıyorsunuz, aslında ben çok sıradanım, bu ödülü hak etmiyorum diye bas bas bağıran bir kıyafet giymiş. Aslında öyle mi demek istiyor bilmiyorum ama fazla sıradan.
    Tülin Şahin'e gelince kitlendim.Kolundaki bileziği ve ayakkabısının taşları olmasa daha bir kabul edilebilir olabilirdi ancak sahneye çıkacak gibi duruyor. Tamam kıyafete eskisi kadar para harcamak istemeyebilir. Gardrobundaki daha önce giydiği bir kıyafeti de giyebilir. Çok normal bence bu. Ezgi Kramer'de aslında az ama öz giyiniyor ve kıyafetlerini hep farklı kombinlediği için göze batmıyor. Ancak Tülin Şahin'de model olmasına rağmen böyle bi gözü yok ne yazık ki.
    Nevbahar Koç'u merak ettim gece de ancak fotoğrafını bulamadım. Sende var mı Pelin?

    YanıtlaSil
  41. Feryal Gülman'a alkış. Tek kelimeyle muhteşem.
    Eda Taşpınar alaturkalıktan yıkılıyor.
    Arzu Kaprol ,elbiseyi beğenemedim. Hantal görünüyor bu elbise.
    Zeynep Tosun kıyafet gerçekten iyi.
    Ezgi Kıramer olayını boş verin. Kim takar Elle Style Awards'u.
    Pelin'in Style Awards'ı yeter.Ondan bir şey kaçmaz!!!

    YanıtlaSil
  42. stil, yatak odasından büyük giyinme odasıyla olsaydı Ecclestone kardeşler parsayı topluyor olurdu. Burcu Esmersoy olmadı, ilerde de olacak gibi durmuyor.

    Deniz c.

    YanıtlaSil
  43. Kesinlikle sana katiliyorum Ezgi Kiramer varken Burcu Esmersoy nedir??!!!

    YanıtlaSil
  44. ben arzu kaprolu ilk kez bu kadar şık gördüm ya daha da bişi demem :D

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  45. Kızlar sizlerle genel olarak aynı düşüncelerdeyim,fakat katılmadığım tek şet Arzu kaprol boyle stilin ve modanın gözlerimizin icine sokuldugu bir gecede ve üstelik bayagi onun kıyafetlerini taşıyan unlulerin bu kadar kötü gözüktüğü bir gecede kenndisininde onlardan daha iyi olma cabası içerisinde ve bence dahada kötü olduğu dusuncesindeyim ki bu benim dusuncemdir,bir işi yapiyorsan ve yaptığın is gozonunde segileniyorsa onların birbiriyle tatlı bir rekabet icinde olmasını saglar o gece benim tasarimımı giyenleri konusturdum ,kusursuz gorumelerini son aşamaya kadar sağlama konusunda elimden geleni yapardım nerdeyse NERDEYSE BEDAVA DEFİLE ortamı bulmuş dibine kadar kullanırdım,kendimide yeni bir bakış acısıyla eskinin zerafetiyle harmanlar az daha fazladir der ,kendimi assolist diye öyle ortayada atmazdim.cunku beyzik bir kalıbı al ortadan birkaç kup ,a böl ve en adi vinlex dediğimiz derileri yerlestir on boyu olması gerektiğinden emaz 10 cm uzun tut sacım denizden cikmiscasina ve yogun bir makyajla ıııııiiiiiiiii hiiiiic olmaaaaaamisti

    YanıtlaSil
  46. Ellerinize saglık Pelin hn keyifle okudum ve takip ediyorum sizi keyifle kalın

    YanıtlaSil
  47. Yukaridaki adsiz benim Pelin hm öven adsizda benim kusura bakmayin elektronik özürlü biri olarak butun yöntemi denedim adım gosteremedim benim adım sudoga bu hafta buisi cozucem cunku iki lâfda ben soylum istiyordum ancak bugun bunu becerebildim.Pelin hn tekrar tessekkurler bu kadar nitelikli ve dolu bir blogu bize sunduğu icin umarım en kısa zamanda milyonlarca genckiz burayi takip eder ve ben acikcasi ekrandada görmek isterim sizi Buda benim hayalim cunku yaptıgı ısı sevgi ve saygıyla yapan herkes hakettigi yerde olmalidir.

    YanıtlaSil
  48. ne yazık ki hepinize tek tek teşekkür edecek vakte sahip değilim. en küçük bir zaman boşluğunda bekliyorsunuz diye hemen post yazıyorum. bu yorumu bile arabadan yazıyorum düşünün artık halimi :) o yüzden bu şekilde hepinize teşekkür etmek istedim :) ben yazarken keyif alıyorum ama yorumlarınızı okurken aldığım keyif inanın çok daha fazla. fikirlerimiz beğenilerimiz ayrı düşse bile vaktinizi ayırıp paylaştığınız için tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  49. Burcu esmersoy dikkat çekici biri haliyle meyvelerini yiyor . Bana oldum olası itici ama guzel gelir:)
    Ayse kucuroglu icin vay dedim ilk defa bu kadar guzel.
    Eda Taşpınar i taniyamadim cidden cok değişik
    Geldi.
    Buse terim icin bisi demek istemiyorum ama o kemer icin kimse de uyarmamış olamaz diyorum .Bı de yanında bı kadınla durduğu fotoğrafta İnan deseler wc icin sıra bekliyor inanırım.
    Tuba unsali begendim ama orası icin cok gereksiz bir salaslik hadiseyi falan elestirmissin
    Pelin ama Tuba nin ondan farkı ne yani ortama uymuş mü ??
    Pınar Altug fecaat ya bu kadın onceden güzeldi sirindi simdi bole bı yaşlı bı çirkin tip geldi kadına . Hele o kıyafet ne.
    Tanem sivar sırın ama geceyi izlemedim nasıldı diye. Kıyafet guzel ama cok zayıf ufak tefek
    Olduğu icin acikcasi ben yakıştırmadım .
    Wilma aceleyle çıkmış ne varsa sallamış üstüne :)
    Yası kac oldu ama su kadınlar
    Nebahat çehreyi ornek alsalar risk oranları dusucek;)

    YanıtlaSil
  50. Tuba Ünsal'ın elbisesi hiç güzel değil bence. Belli zaten kendisinin tasarladığı bir şeyler olduğu. O kadife fiyonk nedir Allah aşkına?? Bence Tuba Ünsal 'da ne stil var ne de zevk. Bazı zamanlarda onu yakın modacı arkadaşları bedavaya giydiriyor, giydiremediklerinde de kendi işte gençliğine ve dinamikliğine güvenerek bir seyler sallıyor, giyiniyor. Bu kıza da ayılıp bayılıyorsunuz ya şaşırıyorum doğrusu!

    Benim tek favorim var duru ve müdahalesiz, estetik, zarif NEFİSE KARATAY.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İpek, Nefise Karatay'ın da burnu estetik bilgin olsun:) Ama ben de kendisini pek beğenirim.

      Sil
  51. Derin Mermerci'ye ne oldu?????? En iyi aday o idi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle o da alabilirdi. ezgi ve derin ama oyum ezgi 'ye gider beniöm :)

      Sil
  52. Ezgi Kiramer'in odulu almadigi bir bakima iyi olmus, ortagi Lian ile aralari iyice acilabilirdi. İkisi de birbirinden etkilenir ve esinlenirken neden sadece biri aday ve kazanan olsun ki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ikisi de olmalı. ezgi daha ön planda ama liam eda müthiş ötesi. bir ortaklık ancak bu kadar estetik ve stylish olabilir :)

      Sil
  53. '' En antipatik konuşma Burcu Esmersoy’undu. ‘Stil ikonu’ ödülü alıp da kendi güzelliğini ballandıra ballandıra anlatması, arada kel alaka bir şekilde “George Clooney, benimle evlenir misin?” demesi, hırsının yüzüne vurması zaten güzeller güzeli olan Burcu’yu ne yazık ki çirkinleştirdi. Ayrıca stil ikonu olmak için gerçekten stil sahibi olmak gerekiyor. “Mert, seni seviyorum” diye teşekkür ettiği stilistine günlük hayatındaki kıyafetlerini bile danışan bir stil ikonu olur mu? Bir de Burcu’yu çok sevenlerin bile gece boyunca konuştuğu şey kıyafeti oldu. Zeynep Tosun, iki sezon öncesinin Balmain’ini dikmiş diyenler de oldu, Burcu’nun göğüs dekoltesini kapatmak için sürekli çekiştirmesini eleştirenler de. Dekolte giyip de çekiştireceksen baştan dekolte giymeyeceksin. ''

    http://cadde.milliyet.com.tr/2012/12/10/YazarDetay/1639431/chanel-in-varisinin-karakoy-deki-partisi adresinden alıntıdır.

    YanıtlaSil
  54. Sevgili Pelin,
    Vakitsizlikten bazen postlarını geçmişe dönük toplu okuyorum. Bunu da şimdi gördüm. Ezgi Kramer dururken Burcu Esmersoy ne alaka diyor insan gerçekten.. Stil değil popülerlik ödülü olmuş resmen, bir de konuşma mı yaptı o sesiyle..:P
    Ben bu ELLE style Awards'a itimadımı kaybettim, konuklar daha şıkmış..
    Arzu Kaprol'ün elbise nedir adorable...

    YanıtlaSil
  55. pelin benim sosyetiklerim lafı çok iyiydi...:)) hala gülüyorum :)) eda taşpınara çok üzülüyorum ben walla adını feriha koydum geliyor aklıma bu kızı böyle görünce

    YanıtlaSil
  56. Pelincim Cuma tören sırasında dışarıdaydım. Twitter'dan da ilk baktığım senin bilgilerin oldu, yazıyı da ne kadar merakla beklediğimi tahmin etmişsindir :) Ellerine sağlık. Davetliler içinde ne yazık ki benim bayıldığım, 'işte budur' dediğim bir isim olmadı. Favorilerim Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez. İki ortağın, bu kadar uyumlu ve birbirini tamamlayıcı olmaları pek bizlerin alışkın olmadığı şeyler. Genelde herkesde bir çekememezlik vardır ya, oysaki ki ikisinin siyah, beyaz, maskulen, feminen uyumu, hatta uyum içindeki kendi tezatlığı çok hoşuma gitti.

    Tuba Ünsal'ın kıyafeti ile ilgili ise kısa bir detay vermek istiyorum, belki bakmak isteyen olursa diye. Elbise, 2012 Sonbahar/Kış Tuba Ünsal Loves Koton Koleksiyonu'ndan. Bende geçenlerde Koton Facebook sayfasında denk gelmiştim, görür görmez tanıdım :) Fiyatı 199,90 TL.
    Bakmak isteyen olursa Facebook sayfasından buradan elbiseyi görebilirler: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151177885688235&set=pb.33709448234.-2207520000.1355329438&type=3&theater

    Bir önceki Adsız'ın Adını Feriha Koydum yorumuna da sesli güldüm :))))))) süper!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım harika bilgilerin süper oldu ellerine sağlık :)

      Sil
  57. burcu esmersoyun ceket ve panti ancak bir bahar davetinde giyilebilecek tarzda aralik ortasindaki uztelik bir odul toreni icin hic olmamaıs,zaten bu kizin hic bir tarzi yokki surekli sponsorlardan aldigi kiyafetleri image danismani sayesinde giyip giyip iade ediyor,mevzu bahis bi style icon sa bu kendi parasiyla ve ÖZ ZEVKİYLE boy gosteren kisidir, sonuc ya derin mermerci yada ezgi kiramer olmaliydi,hadi oyle boyle burcu aldi odulu ki ben torpille oldugnu dusunuorum kesinliklede,,,,bari odulu alirken style icon gibi biraz klass konusmak icin cabalada hic degilse bisiyler kamufle olsun,,,yazik vogue bugun ne giydim kosesine cikarttigi abuk sabuk tipler gbi gozumden coktan dusmustu,ELLE de bu sinifa girdi....

    bu arada bence burcu esmersoyu bugun ne geysem :) adli yarismaya juri koysunlar 4.olarak harika olmazmii cagla şikellede tarzlari benzemiyor degil hanii ne dersiniizzz :)))

    YanıtlaSil
  58. Nefise Karatay'ın elbisesinin Arzu Kaprol olduğuna emin misiniz? Aynısı VB koleksiyonunda var çünkü: http://www.net-a-porter.com/product/318398?cm_mmc=LinkshareUS-_-idBRCHEwd9g-_-Custom-_-LinkBuilder&siteID=idBRCHEwd9g-Pdee781Du5Klm9ZCjAy3kg

    Z.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Z evet Arzu Kaprol giydi. Doğrusu ben fermuar dışında pek bir benzerlik göremiyorum.

      Sil
  59. Yilin stil ikonu Burcu Esmersoy, odulu alirken tam nedemek istedi anlamadin!!! hani cok fazla para harcadim, cok elbise, canta, ayakkabi vs.... aldim artik bu odul benim olmali mi demek istedi!!! Ama gecenin en siklari en begendiklerim en hayran kaldigim uc hanim var: Isin hanim, feryal hanim ve arzu hanim... mest oldum onlara bakarken :).. Pelin hanim ellerinize parmaklariniza saglik :)...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minna başlı başına son derece salakça bir konuşmaydı. kim demiş gardrobun büyükse stil ikonusundur diye. üstelik yatak odası lafını kullanması çirkindi. kısaca konuşması yazdığım gibi müthiş sevimsizdi.

      Sil
  60. pelin etro 2013 koleksiyonundaki ceket takım burcu esmersoyun giydiği zeynep tosun kıyafete ne kadar benziyoo ilgilerinize arz ederim :))
    http://vogue.com.tr/defile/2013-ilkbaharyaz-etro

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısın andırıyor ama etro 'dan önce balmain esintileri daha fazla geliyor bana :)

      Sil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.