55 - Kim Daha ŞIK ?

 


Mermerci kardeşlerden ilk Tansa Ekşioğlu ile hayalkırıklığını yaşamış ardından da Derin Mermerci faciası gelmişti. Bugün de elimizde Yosun Mermerci Reza var.

Bu haftaki Alem dergisi katıldıkları bir düğünden resimlere sayfalarca yer vermiş. Tabi hemen ne giymiş olayına girdiğimi tahmin ediyorsunuzdur :)

Yosun Mermerci Reza nasıl olduysa 2012 Resort çıkmasına rağmen Lanvin 'in 2011 Resort seçimi yapmış. Mor renkli fırfır kesim mini bir elbise. Elbisesini görür görmez tanıdım çünkü geçen sene Michelle Monaghan 'ın üstünde görmüştüm.

Michelle Nonaghan Lanvin elbiseyi olabilecek en sade haliyle giymeyi tercihe etmiş. Ayakkabılarda dolgu topuk ten rengi bir Lanvin. Saçlar sade, makyaj varla yok arası.

Yosun Mermerci Reza ise elbiseyi daha zengin ve gösterişli kullanmayı tercih etmiş. İki stilde hoşuma gitti. Sadece Yosun Reza 'nın broş kondurmasını sevmedim o kadar. Ve ne yazık ki ayakkabılarını göremiyoruz. Ama eminim doğru bir seçim yapmıştır.

İki birbirinden farklı stili de elbiseyle yakıştırdığım için seçim yapmam imkansız. O yüzden size bırakıyorum :)



Share

Yorumlar

  1. efendim oyum michelle ablaya gitti. yosun hanımın hatası broş haricinde çantasını da boynuna çapraz asmasıdır.elbisenin bütün özelliği gitmiş. bari omzuna asaydın yaaa. Ben bu şekilde davetlerde çantayı elde taşımayı bir ihtimal de omza asmayı uygun buluyorum. Ama broş felaket ötesi olmuş. Zaten elbise kıvrımlarıyla zengin bi görüntüde ne gerek var ki anlamadım... offffffff

    YanıtlaSil
  2. Elbiseyi hic begenmedim ama yinede sececek olursam, Michelle Monaghan derim.

    YanıtlaSil
  3. Yosun Mermerci'nin ne saçı,ne broşu ne de çantası hoşuma gitti.Dolayısıyla oyum da Michelle'e.

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle Michelle derim ben.. Ama elbise eski epeey :(

    YanıtlaSil
  5. Yosun'un güzelliği dahi bu çirkin elbiseyi kurtaramamış

    YanıtlaSil
  6. Bu hafta alem dergisinde mermerciler ve aylin benardate show var :) pelin ender hanimi ben cok begendim elbisesi ne marka onuda post yapmalisin . Esra

    YanıtlaSil
  7. Bros ve canta mahvetmis elbiseyi (ki zaten cok da guzel bir elbise diil bence). Ikinci foto'da Yosun hanim'in bacaklari fotoshop kurbani olmus galiba :) YC

    YanıtlaSil
  8. Bu mor ve parlak krapon kağıdından yapılma mezuniyet gecesi tarzlı az buçuk manasız elbiseyi ancak iki tür kullanım kurtarırmış:
    1. Cici bicilikle uzaktan yakından alakası olmayan Sarah Jessica Parker tipli, kaslı, erkeksi hatlı bir kadının giyip elbisenin havasına tezat oluşturması ve abartılı inci, pırlanta karması karışık takı takarak görünümü iyice teatrelleştirmesi. İşte o zaman elbisenin neredeyse kitsch'e kaçan cafcaflı cici kız havasının anlaşıldığı ve aynı şekilde dalga geçerek karşılık verildiği bir durum oluşurdu. Aslında Yosun M.R. bu dediğime yaklaşmış gibi. O da bir miktar sert hatlara sahip ama elbiseyle dengeyi sağlayacak kadar değil. Yine de hafif makyajı, rockçı havalı topuzu ve koyu renk ojeleriyle takdir edilesi bir çaba sergilemiş.
    2. Blake Lively, Eda Taşpınar gibi leylek bacaklı bir kadının giymesi. Zaten orijinal model fotosunda ten rengine yakın ve yüksek mi yüksek ayakkabılar kullanılmasının nedeni de bu olsa gerek. Michelle Monaghan da yine aynı sebepten aynı tür ayakkabı kullanmayı tercih etmiş. Ama ayakkabıya sığınması gerekmeyecek kadar uzun bacaklı ve yine de süper yüksek topuklu giymiş bir kadında çok daha güzel dururdu. Böylelikle kalçadaki krapon yoğunluğu iyice "tütü" gibi dururdu ve yine (adeta dalga geçercesine) teatral bir hava yakalanmış olurdu.
    İşte bu nedenlerle bu karşılaştırmada hiçbiri bir diğerinden belirgin derecede daha iyi değil.

    YanıtlaSil
  9. Elbise guzel degilki kim tasisa guzel durmazdi diye dusunuyorum. Belki bir mezuniyet elbisesi olabilirdi. Yosun Mermercinin boyle bir secim yapmasina sasirdim

    YanıtlaSil
  10. Konuyla alakasız bir soru sormak istiyorum herkese ; outnet.com gibi bildiğiniz başka siteler de var mı ? Tasarım ürünler barındıran ve indirimleri olan ? ama orjinal ürünleri olan elbette . Teşekkürler ,,

    YanıtlaSil
  11. sevgili esra evet haklısın ender mermerci çok şık. ama elbisesini çıkaramadım. sezon içinde o tarz dantelli elbise çok yapıldı. herbirine bakığ kontrol etmem imkansız :) ama bulursam burda paylaşırım.

    zeyn yine süpersin :)

    birçok site var. farfetch ve yoox u da dene derim.

    YanıtlaSil
  12. Çantasını kullanımı hoşuma gitmedi mor renk de çok sevdiğim bir renk değildir açıkçası..

    YanıtlaSil
  13. Bende Michelle'den yana kullaniyorum oyumu..Yosun hanimin elbisesinin yaka kismina noolmus anlamadim? Michelle'in giydiginden cok daha farkli ve abes derecede yuksek..
    Pelin'cim bisey sormak istiyorum, boyle karsilastirmali koydugun resimlerde (hollywood celebrity vs. sosyete) bazen buyuk farkliliklar oluyor..hani buradaki gibi..acaba ayni elbisenin farkli versiyonlarimi var?yoksa yani ne alaka biri kalk gidelim diyor, digeri ugrasma otur:)haha

    YanıtlaSil
  14. Michelle diyorum

    http://stylishtimes.blogspot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.