56 - Kim Daha ŞIK ?

 


Louis Vuitton 'un Pre-Fall 2011 koleksiyonundan bu elbiseyi 3 güzel bayanın üstünde görüyorsunuz. İlk Emma Stone 'un üstünde görmüştük. Ardından Tuba Ünsal ve geçtiğimiz gece de Isabel Lucas giydi.



Bu kesim bir elbise kendine güvenenler içindir. Avaz avaz lütfen dekolte der. Rahatlık ve umursamazlıkla taşınması gerekir. Kısaca tıpkı Tuba Ünsal 'ın ki gibi. Diğer iki isim dekolte çizgisini kapattırmış gibi geldi bana. Isabel Lucas 'ın saç rengiyle ten rengi son derece uyumsuz ve kötü görünüyor. Emma Stone 'un ise ne makyajını ne de botlarını sevdim. Duruşu, havası ve makyajının güzelliğiyle bu üçlünün galibi benim için tartışmasız Tuba Ünsal 'dır.



Share

Yorumlar

  1. Pelin bence de açık ara Tuba.Hem dekolteyi kapattırmayıp elbiseyi yakışan şekilde taşıması hem ayakkabıları...Sadece saçı pek hoşuma gitmedi.

    YanıtlaSil
  2. Tabii ki Tubiş de en güzel durmuş.Aynen her dediğine katılıyorum.Azıcık dekolte ister seksapel ister bu elbise:-))

    YanıtlaSil
  3. Tabi ki Tuba Ünsal, o kadar rahat ve kendinden emin bir görüntüsü var ki, ayrıca hem emma stone'un hem de isabel lucas'ın ayakkabıları çok uyumsuz olmuş. Bravo Tuba Ünsal.

    b-lure.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben itiraf etmeliyimki su resmini ilk haber yaptigin güne kadar hic alakam yoktu ama ben bu halini görünce resmen vuruldum kadinin teninin güzelligine saclarinin rengine durusuna. Nasil farketmemisim ben bu kadini. Mustafa Sandal iticiligi faktörü sanirim. Yillarca ilgimi cekmemis. Yani kime daha cok yakistigini söylememe gerek var mi :). Resmen kara kasim gözüme ragmen utanmasam gidip sacimi bu renge boyaticam.

    YanıtlaSil
  5. Hiç bi şey söylemek istemiyorum Emma Stone'u severim ama olmamış zaten Vogue bugün ne giydim de görünce bayılmıştım makyajı taşıması ayakkabıları tamamen mükemmel :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.