62 - Kim Daha ŞIK ?

 


Serra Taşkent 'i uzun zamandır bilir ve beğenirim. Fazla iddialı olmasa da sade ve zarif giyimiyle her daim beğendiklerim arasındadır.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette üstünde çok şık kırmızı bir Valentino tulum görüyorsunuz. Saçlar gereğinden fazla kabartılmış olsada yine de hoş. Uzun sallantılı küpeleri yakışmış. Makyaj güzel. Saati ve clutchı ile çok hoş klas bir şıklık içinde.



Bu tulumu ilk Caroline Sieber 'in üstünde görmüştüm ve bayılmıştım. Müthiş yakışmış ve yakıştırmış. Saçlar ve makyaj harika. Kalın bilekliği ve ayakkabılarıyla nefis görünüyor.

Ardından ne alaka diyeceğimiz bir isim çıkıyor karşımıza. Lady Gaga. Apartman topuk ayakkabıları ve sıradışı saçlarıyla tulumun göze çarptığını söylemek zor.

Ve Amerikan Vogue editörlerinden Lauren Santo Domingo. Caroline Sieber gibi tulum kendisine çok yakışmış. Saçı, makyajı ve minaudiere 'i ile harika görünüyor.

Tulumun satış fiyatı 2.290 $.

Kimin daha şık olduğunu seçmek için epey zorlanacağınıza eminim :)




Share

Yorumlar

  1. caroline sieber 'in adını yanlış yazmışım. düzeltemiyorum yoksa oylar sıfırlanacak :)

    YanıtlaSil
  2. Buna benzer bir tulumu ajda pekkanın Twist koleksiyonunda görmüştüm. Daha uygun alternatif arayanlar için..

    YanıtlaSil
  3. Caroline Sieber'in üzerinde hem oldukça rahat hem de bir o kadar şık görünüyor.Saçlarını açık bırakması çok uygun.

    YanıtlaSil
  4. SERRA HN.DA BEĞENMEDİM.BELKİ DE FOTOĞRAFIN ÇEKİMİ VE AÇISIYLA ALAKALIDIR BİLEMEM. TULUMLARI ZAYIF VE UZUN BOYLU KİŞİLERE ÇOK YAKIŞTIRIYORUM.BENİM FAVORİM CAROLINE SIEBER.

    YanıtlaSil
  5. caroline enfesss taşımış:)

    bu aradaaa çekilişim vaaarrr:)
    PIRLANTA KOLYE ister misinizzzz :))

    http://fashionozge.blogspot.com/2011/12/pirlanta-kolye-hediyem-size1yasinda.html

    YanıtlaSil
  6. bu tulumun aynısı ipekyol'da da var fakat renk sadece lacivert olarak mevcut.ve oldukça uygun bir fiyatta satilmakta.Valentino'dan "esinlenilmiş" oldugunu bilmiyordum: )

    YanıtlaSil
  7. ipekyol işi burberry paltoların fiyonk kemerlerini birebir taklit etmeye kadar götürdü. çok sevdiğim bir markaydı ama artık her koleksiyonu taklit.

    YanıtlaSil
  8. Genelde kim daha şık oylamalarında en sade olanı seçerim, burada da Lauren Santo Domingo olmasaydı Caroline'i seçerdim ama kıyafet Lauren'in üzerinde bambaşka duruyor. İddialı bir model ancak bu kadar zarif bir şekilde taşınabilir. ikonik bir hava yakalamış diyebilirim.

    YanıtlaSil
  9. Oysuz :D! Bir monster olarak her ne kadar benim tarzımda olmasa da biraz ayrımcılıkla Gaga'ya kötü diyemem. Caroline Sieber çok hoş olmuş Lauren Santo Domingo da çook güzel olmuş hem de Vogue editörüü :) ama gerçekten ikisi. De çok hoşuma gitti yani özellikle Lauren'i aşırı beğendim Caroline'in ayakkabıları beğenmedim.. Serra Taşkent'de güzel olmuş ama diğerlerini görünce unutuyosun ..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.