ARAB İŞİ LÜKS İŞİ

 

Dubaili şeyhin biri dünyanın en pahalı Atlantis Hotel'ini açmak için 1.5 milyar dolar verirse, açılış partisinede 26 milyon dolarcık harcamasına şaşmamalı. Bu parayla partinizde Kylie Minogue konseride olur, Oscarlı oyuncularda.


Bu partiye Charlize Theron'un katılması büyük hayalkırıklığı. Otel açılış partisine katılacak kadınmısın sen be Charlize ? Yazıklar olsun..Bari Acun Ilıcalı çalışmalara hız versinde Charlize Theron'u da Var mısın Yok musun'da görelim. Kylie Minogue'un 1 saatlik konser için 4 milyon ücret aldığı söyleniyor. Mary-Kate Olsen'da her zamanki oversize tuvaleti ve pozuyla partide.


Mischa Barton, Lily Allen ve Lindsay Lohan. Üçününde kariyeri sadece parti girl olarak devam ediyor. Yasmin Le Bon yanındaki 3 adet 20liğe taş çıkartıyor. Hepsinin 2 katı yaşa sahip ama anlaşılan yıllar bu kadında tersine işliyor.


Adamlar model getirelim derken en favorisini getirmişler. Agyness Deyn kimbilir ne kadar para aldı ki ağzı kulaklarında. Sarah Ferguson bize gizli kameralarla gelirken elin Arabına en cici kıyafetle gider. Rüyalarımın adamı Gerard Butler'da tüm yakışıklılığıyla partide. Bu isimleri getirmek ayrı, ağırlamak ise apayrı bir olay. Valla kıskançlık içinde yazdıklarım bir yana, adamlara helal olsun. Harcanan paraya değer bir parti olduğu ortada. Bize de böyle aval aval bakıp darısı bizim başımıza demek kalır.

Yorumlar