KİM NE GİYMİŞ

 

Hollywood un A-List dedikleri birinci sınıf ünlüsü ve gerçek bir zerafet abidesi Nicole Kidman hafta içinde karşımıza 2 değişik modelle çıkıyor. Beyaz elbisesinin boydan boya işlemeleri zerafetine zerafet katmış. Siyah kıyafeti ise podyumdan alıp doğru bir hamleyle giyilesi duruma getirmiş ve bunuda yaparken 1. sınıf bir iş çıkarmış. Ne giyse üstüne yakıştırmasını bilen gerçek bir Hollywood yıldızı.


Bir diğer moda ikonu Gwyneth Paltrow da farklı seçimleriyle görünüyor. Çift desenli Antonio Berardi nin altına giydiği botlar sakil dursada tufah bir şekilde Paltrow un üstünde kıyafet sırıtmamış.


Beyonce nin seçimleri şu ana kadar ya Cavalli ya Versace yada Armani olurdu. Kendisini bunların dışında başka bir modacının kıyafeti içinde gördüğümü hatırlamıyorum. Bu hafta Liverpool konserinde büyük bir değişiklik yaparak İngilizlerin avant garde modada öncüsü Gareth Pugh dan 2 kıyafet giydi.Gri renkteki seçim konser için tam yerinde bir seçim olmuş. Beyonce bu kostüm içinde harika görünüyor. Aynı şekilde siyah kıyafettede gayet hoş.


Angelina Jolie nin Ralph Lauren siyah elbisesi bir gala için fazla sade ve düz. Günlük hayatta giyseymiş daha doğru olurmuş. Özellikle diz bölgesi kemikli ve çirkin görünen bayanların bu boydan kaçınması lazım.

Yorumlar