GELENEK BOZULMADI...

Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar 18 yaşında evlenmiş ve genç yaşda anneliği seçmişti. Aynı şekilde Gülşah Alkoçlar'ın kızı Neslişah'da 21 yaşında evlenerek "genç evlenme" geleneğini bozmadı.

Organizasyonu Vakko Aspace tarafından gerçekleştirilen görkemli düğüne iş, sanat ve sosyete dünyasının tanınmış isimleri katıldı. En ilginç konuk ise Mardan Oteli'nin sahibi meşhur iş adamı Telman İsmailov idi. İsmailov gelin ve damada 50 şer bin dolarlık saat hediye etmiş. Allah tüm gelin ve damatlara böyle bir konuk nasip etsin inşallaaaaah :)

Gelelim konuklara ve görkemli kıyafetlere...


Gülşah Alkoçlar'ın su yeşili kıyafetini beğenmedim. Elbise hoş olsada vücut yapısına gitmemiş. Ama en azından bu yaz gününde renkli bir seçim yapmasıyla doğru bir seçimde bulunmuş. Hülya Koçyiğit'in nişandaki kıyafeti felaket ötesiydi. Neyseki bu sefer renkli ve ışıl ışıl bir seçim yapmış.


Begüm Şen yine çok güzel yine çok şık. Füme saten renkli tek omuz kıyafetine bayıldım. Yanlardaki kalp motifleri çok şirin. Saçı ve makyajı kusursuz.


Tahincioğlu çifti zamanla birbirine benzeyen ünlülerden. Tabi aynı estetikçiye giderlerse olacağı budur :) Bu kadar yanık bir tene ne kadar güzel bir kıyafet giyilirse giyilsin kesinlikle şık olunmaz. Sadece parlarsın o kadar.


Bana Şahenk çifti oldum olası karizmatik ve asil gelir. Diana Şahenk yeşil kıyafetiyle yine hoş bir sadelik sergiliyor.


Ronit Gülcan Anna Hathaway'in geçen sene giydiği Zac Posen elbisesiyle haftanın piştisi oldu. Ender Mermerci Chanel kıyafetiyle lezzetli bir pasta paketi gibi.


Martha Şavkan'a topluca nazarımız değdi :) Baştan aşağı payetlerle süslü Andres Caballero imzalı kıyafetiyle iyi hoşda o sarı kemer yakışmamış. Ve gereğinden büyük portföyü çok uyumsuz. Tek söz edilmeyecek şey güzelliği.


Yorumlar

  1. Mrs. Tahincioglu nun kiyafeti assolistlerin giydigi alaturka tuvaletlere benziyor:) O yuzden Ebru Gundes'e falan cok iyi gider bence!!

    YanıtlaSil
  2. Tahincioğlu'lar için söylediğine koptum valla, çok yaşa sen :D Bana en itici gelen çiftlerden biri kendileri.
    Ayrıca Neslişah gerçekten peri kızı gibi olmuş.

    YanıtlaSil
  3. tahincioğlu çifti birbirinin aynı. bide burunlarını aynı doktora yaptırınca kopya gibi oldular resmen :)

    YanıtlaSil
  4. ben gelin olan kızı hiç beğenmedim. fazla zayıf ve siyah duruyor fazla safinaz olmuş. anneannesi çok çok daha zarif ve güzel görünüyor.kardeşi de aynen gayet hoş. ama gelin çirkin bugün kuafördede kızlar konusuyordu. alemdeki fotolara bakıyordukta. gelinliğin gögüs kısmı sola kaymıştı falan. kızın yüzü çökük çıkmıştı. solaryumu kesin gençler diye bir reklam olsa oynatılabilir. bu kadar makyajla süsle bu kadar olmuş. damat sabah görünce kaçıp gitmesinde öcü diye. ama gölgedeyken yüz hatları belli olmuyordur sebnem çapa sendromu diyor arkadaşlar doğru valla

    YanıtlaSil
  5. benim bildiğim neslişah neredeyse 1 aydır aile oteli Bodrum Alkoçlarda tatildeydi. sabah yatıp akşam kalkıyormuş güneşten :) gelinlik çok güzel. gelin oldundumu kötüydü çirkindi diye eleştirmeyi pek doğru bulmuyorum açıkçası. bir kadının en güzel olmasada en güzel hissettiği gündür..sevgiler

    YanıtlaSil
  6. martha savkanın elbisesi nerden acaba bi fikriniz varmı

    YanıtlaSil
  7. begüm hanım çok tatlı elbisesi de harika gelin de annesi de hülya hanım da harika grünüyorlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.