LOEWE'NİN DİRİLİŞİ

 


Ünlü İspanyol markası Loewe, yıllardır devam eden kış uykusuna nihayet son verdi. 90'larda fırtına gibi esen Loewe, son yıllardaki berbat marka yönetimiyle adeta unutulmaya yüz tutmuştu. Ne büyük dergilerin moda editörleri ne de A-List yıldızlar Loewe'ye rağbet etmiyordu. Ama Victoria Beckham ismindeki 2 ayaklı bir markanın sihirli dokunuşuyla Loewe tekrar hatırlandı ve yeniden rağbet görmeye başladı. Victoria'nın 2009 kışında giydiği asker kasketi birçok moda dergisinde yayınlanmakla kalmadı, rüzgarı taa Çeşme'de Eda Taşpınar'ı bile buldu. Victoria'nın giydiği Loewe militer palto ve kullandığı Loewe çantalar birçok moda forumunda epey ses getirdi. En son Vogue Rusya'nın kapağında yine Loewe militer kasketle verdiği poz markaya olan ilgiyi devasa bir şekilde şahlandırdı. Demek ki bir marka yönetiminde ünlü isimlerin faydası ve gücü doğru kullanıldığında müthiş işler çıkabiliyor. Milyon dolarlık bir reklam bütçesiyle acaba Victoria Beckham'ın başardığını başarabilirlermiydi orası tartışılır.

Victoria'nın Loewe aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta içinde kendisini komple Loewe içinde görüyoruz. 2009 yaz koleksiyonundan bluz, pantalon ve çantasıyla gayet şık.



Sanmayın ki Victoria Beckham arkadaşlarıyla yemeğe falan gidiyor. Sadece havaalanında Los Angeles'den Londra'ya uçuyor. Her daim bu kadar şık görünmeyi istemek zor zanaat olsa gerek.



Bir hafta içinde bir başka A-list ünlü Sienna Miller, son filminin Londra tanıtımında yine baştan aşağı Loewe ile. 2009 Marine koleksiyonundan pantalon, şahane bir gömlek ve renkli ayakkabıları ile rafine bir şıklık içinde.



Loewe ayakkabıların renk ve deri uyumuna bayıldım.



Demekki neymiş..Doğru marka yönetimiyle ölüyü bile diriltebilirsiniz..Aramıza yeniden hoşgeldin Loewe !

Yorumlar

  1. İnanmıyorum! Victoria'nın elinde Hermes olmayan bir çanta var. :) Şaka bir yana moda konusunda sizlerle kıyasla çok kıt bilgiye sahibim diyebilirim. Bu blog sayesinde geliştiriyorum kendimi. Loewe markasını ilk defa duyuyorum desem beni ayıplamazsınız umarım. :) Ama çok beğendim. Zaten yüksek bel detayını pantolon ve etekte oldum olası sevmişimdir. Çok sofistike görünüyor.

    derya

    YanıtlaSil
  2. ne demek canım. anla artık marka ne kadar unutturmuş kendini. senin dediğin aslında tezimi destekliyor derya.

    YanıtlaSil
  3. Pelin enerjine hayranım. Daha önce de belirtmiştim, biri on diğeri bir yaşında olan iki kız annesi olarak sana çok imreniyorum. Bebeğin olduktan sonra bloguna bu kadar kadar vakit ayıramayabilirsin; bir blog dostu olarak seni annelik gerçeklerine hazırlayayım dedim:)Londra'da olduğum yıllarda
    Loewe benim çok beğendiğim bir markaydı sonra sesi soluğu çıkmaz oldu derken iki yıldır tasarımları yine gözüme çarpıyordu. Bildiğim kadarıyla daha önce Bottega Veneta ve Mulberry'nin artistik direktörü olan Stuart Vevers hazırlıyor koleksiyonu. Bir markayı diriltmek için gerçekten ünlülerden faydalanılmalı diye düşünüyorum, ancak iyi bir direktör de şart. mesela Burberry ne kadar sıkıcıydı, Christopher Bailey geldi ve şimdi Prorsum ne kadar başarılı. Ahh yazacak konuşacak çok şey var, Pelincim sen yaz ben keyifle okuyayım. Sevgiler,
    Bahar

    YanıtlaSil
  4. bahar henüz o panikleri bilmediğim için hala cool havamı koruyorum :) ama az buçuk tahmin edebiliyorum. artık yapacak bişi yok. hanımefendi izin verdiği sürece burada olacam :)

    evet başında Vevers var ve bu kadar kısa zamanda iyide iş çıkardı. aslında Loewe nin kullandığı materyaller o kadar kalitedirki yıllardır gereken önem verilseydi bir Veneta olabilirdi. Neyse LVMH yöneticileri en sonunda Loewe'ye bişiler yapalım dediler. Onca sene neden beklediler oda ayrı bir gizem.

    YanıtlaSil
  5. TV markasıydı şimdi moda dünyasında kozmetikte de başarılı buldm parfümünü beendim gözlükleride iii bence başarılı bir giriş yaptı.durdu durdu turnayı gözünden vurdu..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.