AIDS YARDIM GALASI

Dün gece Paris Pavillon d'Armenonville de Aids yararına düzenlenen gala yemeğinde ünlüler tüm şıklıklarıyla göz kamaştırdı.

Gecenin ağır topları ikinci bir Elie Saab ve Louis Vuitton defilesinde yürür gibiler .



Gala yemeğinin ev sahibi Carla Bruni-Sarkozy geceye Fransız modacı Pierre Berger ile katıldı.Yves Saint Laurent elbisesi içinde yine çok zarif yine çok güzel.



Milla Jovovich muhteşem bir Elie Saab koleksiyonuyla. Ayrıca Milla nın makyajınada 10 puan.



Mischa Barton bir diğer Elie Saab seçenlerden. Mischa ya Paris de ayrı bir güzellik gelmiş. Amerika da çekilen resimlerinde hiçde güzel bulmadığım üstelik kambur duruşuyla beni deli etmesine karşın, Paris de adeta bir içim su.



Laetitia Casta Louis Vuitton kıyafetiyle. Daha önce Madonna nın da giydiği bu LV ayakkabılara bir türlü içim ısınamadı. Laetitia da bile güzel durmadığına göre hata bende değil. Bu arada minik bir not : Laetitia şu aralar Bulgari parfümlerinin çekimlerini yapıyor. Çekimleri yapanlarda medarı iftiharımız Mert Alas ve Marcus Piggott ikilisi. Birde yakında efsanevi şair/müzisyen Serge Gainsbourg un hayatını konu alan bir filmde Brigitte Bardot u canlandıracakmış. Gainsbourg demek karizmanın önde gideni demek. Anlaşılan Coco Chanel filminden sonra sabırsızlıkla bekleyeceğim film bu olacak.



Diane Kruger ve Joshua Jackson çiftide yemekteydi. Diane, Nina Ricci kıyafeti içinde yine çok hoş. Zaten kendisinin kötü giyindiğini hatırlamıyorum.



Vanessa Paradis Louis Vuitton kıyafetiyle sade ama seksi, Dita Von Teese ise bir diğer Elie Saab cı. Elie Saab ı gece boyunca yanından ayırmamış.



Eski manken Estelle Lefebure siyah saten kıyafetiyle çok zarif.

Lou Dillon favori modacısı Olivier Theyskens ile.

Virginie Ledoyen Louis Vuitton kıyafetiyle gereksiz bir sadelikte. Bu tarz gecelere insan biraz
özen göstermeli.



İtalyan nın en sosyetik isimlerinden ve Fiat ın veliahtı Lapo Elkann sevgilisi Bianca Brandolini d’Adda yakın arkadaşı modacı Giambattista Valli ile.

Ve Jean Paul Gaultier o bilindik çocuksu gülümsemesiyle.

Yorumlar

  1. Aman aman onlar neydi öyle.
    Sevgiler.
    İyi hafta sonları.

    YanıtlaSil
  2. canım anlamadım neye tepki gösterdiğini. biraz daha açıklamalı yapsan.

    YanıtlaSil
  3. milla jojovich e bayıldım çok hoş ve şık olmuşş..

    YanıtlaSil
  4. evet gül bende zaten hep beğenirim çok güzel bi kadın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.