ALTIN KÜRE - IV

 


Anne Hathaway in Giorgio Armani Prive imzalı tuvaletin rengiyle beyaz teni hoş bir uyum yakalamış. Tuvaletin kumaşı ve işi göz kamaştırıcı.

Gossip Girl ün güzeli Blake Lively, Nina Ricci kıyafetiyle gecenin bir diğer sıradanı.



Gecenin en kararsız kaldığım seçimi. Cameron Diaz Chanel tuvaleti içinde ilk bakışta çok hoş görünüyor. Ama daha detaylı bakıldığında kıyafetin Cameron a bir kaç beden büyük olduğunu görüyoruz. Özellikle büst bölümü oturmamış. Ama etek bölümü şahane. Ayrıca Cameron ın eski atletik güzelliğine ne oldu diye merak ediyorum. Hollywood un en güzel vücutlarından birine sahip olan Diaz a bu kadar zayıflık hiç yakışmamış.



Ve gecenin en beğendiğim seçimlerinden ilki. Renée Zellweger Carolina Herrera tuvaleti içinde mükemmel. O beklendik Hollywood şaşalı görünümü o kadar zarif yakalamış ki. Renée saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla gecenin kazananlarından.



Renée Zellweger ile gecenin diğer kazananı Drew Barrymore. John Galliano/Dior imzalı gri/mavi tuvaletle adeta Hollywood un 50 li yıllarından gelmiş gibi. Saçlarının hacimli görünümü makyajla mükemmel uymuş. Kırmızı saten Roger Vivier clutch ile renk uyumu first class.

Benim için bu senenin altın küre moda ödülleri Renée Zellweger ve Drew Barrymore a gidiyor. Ya sizinkiler ?

Yorumlar