VIP SIRA

Defilelere ünlü konukların davet edilmesi moda dünyasının olmazsa olmazıdır. Hangi defileye hangi ünlünün katıldığı moda haftalarının en demirbaş konularındandır. Bundan sonra bu konuyuda ele alacağım.

Paris Moda Haftasının henüz ikinci günündeyiz ama defileler şimdiden birçok ünlüyü ağırladı.



La Môme filmiyle Oscarı avuçlayan Marion Cotillard Christian Dior defilesindeydi. Fransız oyuncu yine çok hoş yine çok zarif.

Mischa Barton Christian Dior defilesi çıkışında. Saçı ve makyajıyla çok hoş ama kürk ceket olsa bile kıyafeti Paris in dondurucu soğuna gitmemiş.

Marc Jacobs la birlikte moda dünyasına el atan Kanye West müthiş bir erkek şıklığı sergileyerek Dior defilesinde.



70 yaş zerafetiyle İtalyan artist Claudia Cardinale ve son zamanlarda yeni favorim Damages dizisinin über muhteşem oyuncusu Glenn Close Armani Privé defilesinde.

Anna Wintour un saçları kesinlikle peruk. Yahu yıllardır bir teli bile değişmezmi bu saçın. Yine aynı adamı mahvederim bakışlarıyla Armani Privé defilesini beklerken.

Fransız televizyonlarının kraliçesi anchorwoman Claire Chazal, genç sevgilisi eski manken Arnaud Lemaire ile Dior defilesinden ayrılırken.



Ivana Trump, Dita Von Teese ve eski Fransız manken Estelle Lefebure. Üçüde Dior defilesinde. Estelle in botoksları çok belli. Yazık etmiş duru güzelliğine.



Chanel Allure ün eski güzeli Anna Mouglalis Chanel defilesinden çıkarken. Canım Chanel ceketin son derece çirkin bir jean üstünde çektiği işkenceyi ben bile hissediyorum.

Chanel bir düğer ünlü konuğu Keira Knightley idi. Yine duru güzelliği ve sade kıyafetiyle çok hoş.

Linda Evangelista Alexis Mabille defilesinde. 43 yaşındaki model beni hayretler içinde bıraktı. Bu ne güzel cilt bu ne güzel gözler. Eminim bu kadına fotoşop bile yapılmıyordur. Moda dünyasını bırakmamakla son derece haklı. 20 liklerde bile yok bu güzellik.

Yorumlar