HAFTANIN ŞIKLARI

 


Begüm Şen yine güzel yine şık yine zarif. Her tarz kıyafeti son derece başarıyla taşıyan ender isimlerden. Tuba Ünsal ın kıyafeti çok şirin. Dantel yaka şeffaf beyaz elbisenin içine siyah askılı kıyafet ancak bu kadar hoş görünebilir. Bel kısmı ve kemerdeki toka bütünlüğe ayrı bir güzellik katmış. Saç ve makyajıda harika. Sosyetemizin güzeller güzeli Özlem Önal bizlere bir jeanle bile nasıl seksi olunacağını gösteriyor. Hem de en klas şekilde.

Yorumlar

  1. Özlem Önal ın tarzını çok beğeniyorum bende. ama tuba sanki biraz taklitçi gibi geliyor bana ;)

    YanıtlaSil
  2. allahım nolur biri süreyya yalçın a o para nasıl doğru harcanır öğretsin, lütfen.

    YanıtlaSil
  3. süreyya yalçın bir ekol yahu :) şaşkınlıkla izliyorum kendisini :))

    tuba ünsal kimi taklit ediyo ben çıkaramadım ipucu alayım :)

    YanıtlaSil
  4. Özlem Önal cemiyet hayatının bence en iyi giyinen bayanlarından biri. Şahsi fikrim Özlem hanımın kendisine neyin yakışıp yakışmadığını çok iyi bildiği yönünde. Begüm Şen de son derece şık ve klas görünüyor. Haftanın şık ve rüküşlerini hazırlarken çok isabetli davranıyorsunuz Pelin hanım. Seçtiğiniz isimler gerçekten çok şık. :) Ozlm hanımın aklında hangi isim vardı bilmiyorum ama bende Tuba Ünsal'ın tarzını Kate Moss'a benzetiyorum biraz.

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim. sizlerin beğeniyor ve ilgi çekici şeyler hazırladığımı görmek mutluluk verici.

    özlem önal şıklıkla seksapelliği tam dozunda yakalamasıyla çok başarılı. o doz ayarlanmazsa kadın çok kötü görünebiliyor.

    tuba ünsal ın kate moss tarzını açıkçası ben göremiyorum ama bunu diyen ilk kişi değilsiniz. çok duyuyorum etrafımdan. ama kate moss un en birinci ikon kuralı özentisiz giyim tarzını tuba ünsal da ben göremedim hiç.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.