VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN

Dün dünya da yeni bir tarihin yazıldığı andı. Dünyanın en büyük gücü Amerika nın 44. Başkanı Barack Obama görevine başladı. Son bir yıldır içimiz dışımız Barack Obama olmuştu. Özellikle moda sektörü adeta çıldırmış gibiydi. Barack yeni yuvasına kavuştuğuna göre artık Michele Obama zamanıdır. World first lady nin ne giydiği ne taktığı henüz eşi adayken bile didik didik inceleniyordu. Bundan sonrasını tahmin bile edemiyorum. Hoşgeldin yeni Jackie O. Michele Obama nın yemin töreninde ve baloda hangi modacının kıyafetini seçeceği için ciddi oranda bahisler bile oynandı. En büyük aday J.Crew idi. Ama ilk kazanan Küba kökenli Isabel Toledo oldu. Yemin töreninde altın renkli takımı içinde Michelle Obama gayet şıktı. Isabel Toledo kıyafetlerini merak edenler satıldığı tek yer olan Barneys i ziyaret etmeli. Michelle Obama kıyafetini Tom Binns imzalı kolye, J.Crew deri eldivenler ve Jimmy Choo ayakkabılarla tamamlamış.



Gecenin ikinci kazananı hiç beklenmedik bir isim oldu. Sadece 26 yaşında olan Amerikalı tasarımcı Jason Wu nun tek omuzlu beyaz tuvaleti içinde Michelle Obama bir gelin zerafetinde balonun en dikkat çekeniydi. Böylesine genç bir modacı için World First Lady nin kıyafetlerinden birini hemde böyle bir günde giymesi ileride alacağı tüm ödüllerden bile büyük bir başarıdır.



Kısacası dünya politikasında fazla bir değişikliğe yol açacağına inanmadığım Obama Devri nin öncelikle vatana millete hayırlı olmasını dilerim.

Yorumlar

  1. al bide benden o kadar şişirdilerki balon feci patlayacak bu herifte.

    beyaz kıyafetini hiç tarzına uygun bulmadım. yakışmamış.

    YanıtlaSil
  2. Michele'in bu elbisesi DC'de Smithsonian'da sergide epeyce bir suredir. Sahsen ben begenmedim. . Elbise cam fanusta ama detaylari inceledim cok homecoming queenvari birsey, outdated ve ona hic uygun degil.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.