51. GRAMMY ÖDÜLLERİ -I

Haftasonu 51. Grammy Ödülleri vardı. Gecenin önemli isimlerinin ödül öncesi parti ve ödül törenindeki kıyafetlerini inceleyelim.



Rihanna törene Gucci nin mavinin tonları, kahve ve beyaz karışı hoş bir straples kıyafetle katıldı.
Ödül öncesi törende ise elektrik mavisi Preen marka kıyafetiyle hoş.



Törenin en eğlenceli kıyafeti Miley Cyrus dan geldi. Roberto Cavalli mini elbise içinde tamda yaşına uygun harika bir görüntü vermiş. Miley in imaj makerına kocaman bir alkış.



Gecenin hiç kuşkusuz en rüküşü Leona Lewis di. Reem Acra marka tafta ve yakası taşlı elbise üstüne yakışmamış. Bu yetmezmiş gibi ertesi günde son derece yanlış Randi Rahm imzalı bir kıyafetle görüyoruz. Bu kesim üstten nefret ederim. Gayet orantılı bir göğsünüz olsa bile işte böyle kadını inek memeli gibi gösterir.



Gecenin en şık bayanı. Toni Maticevski marka su mavisi elbise içinde Sheryl Crow harika görünüyor. Lila rengi clutch ve takıları çok şık.



Paris Hilton her zamanki tarzıyla karşımızda. Versace nin 2003 koleksiyonuyla trashy seksiliği güzel temsil ediyor. Collette Dinnigan marka lame elbisesi çok daha hoş.

Yorumlar

  1. rihanna nın preen marka mavi elbisesine ve miley cyrus un siyah elbisesine on üzerinden on. jennyfer hudson o beyaz iğrenç yakalı kıyafeti çok mu aramış acaba.. bu arada kate beckinsale de hep aynı tarz elbiseler giyiyo gerçekten..

    YanıtlaSil
  2. miley her şeyiyle çok cici bi kız elbisesi de çok yakışmış...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.