BORA AKSU - 2009 Sonbahar - Kış

 


Londra Moda Haftasında bir diğer gururumuz Bora Aksu nun defilesi Science Museum de gerçekleşti. Bora Aksu nun defilesine Style.Com ne yazıkki yer vermemiş. Ve defileden ancak bu kadar resim bulabildim. Ama bu kadarla bile değişik ve dikkat çekici bir koleksiyon olduğu belli oluyor.

Tahmin ettiğim gibi haftalık hiçbir sosyete dergisinde ne Erdem Moralıoğlu nun defilesi nede günlük gazetelerde bu 2 gerçek modacılarımızın haberleri yok. Varsa yoksa hala Cengiz Abazoğlu yada Nedret Taciroğlu. Geçenlerde Oscar Törenini TV den seyrettim. Kırmızı halı olduğundan konuklardan biri Cengiz Abazoğlu idi. Kendisi göya yıldızların kıyafetlerini eleştirecek ve not verecekti. Yemin ederim sadece Miley Cyrus un bir Lübnanlı modacının koleksiyonundan giymiş olabileceğini söyledi ki bunu anlamak için modacı olmak bile gerekmiyor. Lübnanlı derken aşağılama ses tonuda kulaklarımdan kaçmadı. Ne Heidi Klum un bas bas bağıran Roland Mouret sini ne Sarah Jessica Parker ın Dior unu ne Elie Saab ları hiçbirini tahmin edemedi. Ben bile çoğunu burda canlı haber yaptığımdan görür görmez anlıyodum. Yorumları o kadar sığdıki Türkiye nin en tanınmış modacılarından birini izlediğime inanmak istemiyordum. Geçen sene Ece Sükan çatır çatır neredeyse tüm kıyafetlerin ID sini buluyordu. Birde diğer konuk olarak kırmızı halıda her zaman en rüküş seçilen Nurgül Yeşilçay ı oturtmuşlar. Cannes Film Festivalindeki facialar hala aklımızda. NTV muhteşem konuk seçimleriyle gecenin komedi Oscarına layıktı.

Neyse, böyle gerçek değerli yeteneklerimiz varken bunların iç piyasada haberlerinin yapılmaması bendenizi çıldırtıyor. O yüzden iyiki bu platform varda hırsımı biraz olsun kusuyorum :))

Yorumlar

  1. Nedret Taciroğlu kimdir ya, kocasının parasıyla modaya el atan sosyetik bir kadın. Emel Acar, Siren Ertan gibi yani. Erdem, Hüseyin Çağlayan ve Bora Aksu medyatik ve magazinel olmadığı için bizim basın onlara pek rağbet göstermiyor. Lübnanlı modacıları aşağılamaya kalkan Cengiz Abazoğlu da, önce aynada kendine baksın. Kendi gece elbiselerinin Lübnanlı modacılardan farkı nedir? Onun da tasarımları onlar kadar arabesk ve abartılı.

    YanıtlaSil
  2. ah o Emel Acar faciası ayrı bir konu olmalı bence. Kocası 70 milyon dolar basıp Home Store u alıyor. sırf modacıyım ben demek için bu nasıl bir görmemişliktir allahım..

    YanıtlaSil
  3. Emel Acar,Nedret Taciroğlu ve Siren Ertan gibi mesleği olmayan boş insanlar, kocalarının paralarıyla modacıyım diye geçinip büyük bir sahtekarlığa imza atmakta ve Türk modasına kara leke sürmektedirler.. Lütfen bu insanlara rağbet etmeyelim ve bunları piyasadan yok edelim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.