PARİS DEN YENİ MODELLER

Paris Moda Haftası boyunca defilelerin gizli kahramanlarınada göz atmak gerekir. En favorim Givenchy nin sargı bezi stili ayakkabıları oldu. Sıradışı ama doğru bir elbiseyle son derece dikkat çekici ve hoş.

Yorumlar

  1. roger viver yapmış yine şovunu ne diyim.. kadının kalbine giden yol gibiler.. elie saabda da vintage esintisi var sanki.. hoş.. çok hoş..

    YanıtlaSil
  2. Givenchy'nin modeli hakikaten de çok farklı doğrusu. Katılıyorum size Pelin hanım, uygun bir elbisenin altında gayet şık durabilir. Benim favorim Elie Saab modelleri. Özellikle ilk resimde bulunan ayakkabıya bayıldım. Rengi de kendisi de çok hoş. Roger Vivier'in modelleri beni şaşırtı doğrusu. Yeşil, üzeri rengarenk kumaşlarla süslü ayakkabıyı ilk kim giyecek merakla bekliyorum. Çok abartılı buldum şahsen. Tamamen şov amaçlı gibi gözüküyor. Bunlarla yürüyebilmek hem cesaret hemde yetenek ister. :)

    YanıtlaSil
  3. roger vivier yeşil ayakkabısını çözemedim bile :) ilk bakışta altta bir ayakkabı daha var gibi geldi bana. sanki ters çevirmişlerde öyle çekmişler sandım :) benide çok şaşırttı böyle fantazi modellere pek girmezdi viver baba

    YanıtlaSil
  4. evet gül saab ın ayakkabıları benimde favorim olacak gibi ama tr de bulmak neredeyse imkansız. harvey de de yok beymen de de yok. :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.