H&M BU SEFER GELECEK GİBİ..

 







Vatan gazetesinden Hale Tüzün ün haberine göre, kota sorunu nedeniyle Türkiye pazarına girişi yılan hikayesine dönen H&M sonunda kararını verdi. İstanbul da ki büyük gayrimenkul şirketlerine " bize yer bakın " talimatı veren H&M yönetimi 2010 yılının ilk aylarında 5 merkezde birden mağaza açmaya karar verdi. Bu 5 merkez ; Cevahir AVM, Forum İstanbul (yakında açılacak), Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi ve İstiklal Caddesi. İstinye Park da da yer almak istiyor ama merkezde şu an boş yer yok. Bu yüzden rotayı Kanyon a çevirebilirmiş.

Bir H&M imiz eksikti maşallah oda geliyor. Modayı en ucuza takip ettiğiniz bu markayı severim ama kalite olarak Zara ve Mango nun çok aşağısında olduğunu söylemekde yarar var. Birşeyler almak isteyenleri buradan uyarırım. Başıma çok geldiği için artık epey tecrübeliyim bu konuda. Bir kere asla ve asla kazak almayacaksınız. Evet havalı ve cakalı hatta Sonia Rykiel ın 2 gün önceki defilesinden kazakların aynısı. Ama ne kullanılan yün aynıdır ne de iplik. Eğer yıkanana kadar giymek dert değilse sorun yok. Çünkü su değdiği anda kazağa elveda. Palto ve kaban işine hiç girmeyin. Yağmuru yediği anda aldığınızı tanıyamazsınız. Keza ceketler içinde aynısını söyliyebilirim. Etek, pantalon, jean, t-shirt, penye bluzlar, iç çamaşır ve aksesuarları rahatlıkla alabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta hiç almadım o yüzden birşey diyemem. Fiyatların çok ucuz olması sakın dengenizi bozmasın. Bilinçli saldıralım lütfen :))

Yorumlar

  1. Ben Türkiye'de Avrupa'daki fiyatlara satılacağını da sanmıyorum.Kesin o rakkamların çok ama çok üstüne çıkacaklar.Gap gibi olacak sonra.

    YanıtlaSil
  2. evet haklısın bende sanmıyorum. marks&spencer da öyle GAP de hatta C&A gibi marka bile burada normalinden çok üstünde. resmen keriz yerine konuyoruz :(

    YanıtlaSil
  3. H&M çok sevdiğim bir mazağa. Yurt Dışında olduğum için sıklıkla uğradığım bir yer ayrıca. Ürünlerinin çoğu Türkiye de yapılıyor, bu yüzden Türkiye'ye geldiğimde H&M mağazası olmadığını görünce çok şaşırmıştım. İstanbul da şube açma kararlarına sevindim açıkçası. Çok uygun fiyatlara günlük kıyafet alabileceğimiz bir yer. Ama Pelin'in söylediği çok doğru, tüm ürünleri kaliteli olmuyor maalesef. Bir kaç tekstil ürünü almışlığım var. Ama ben genellikle çanta, atkı ve bilimum aksesuvar alış verişi yapıyorum buradan.

    YanıtlaSil
  4. bence gelmesin kesinlikle hayır,gidince ucuza 1 valiz doldurucak mağaza kalmaz o zaman.Herkes alırrrrrrr.Benim içinde olmayı ennnnnnnn sevdiğim yer,bence Avrupa'ya gitme sebebi:)

    YanıtlaSil
  5. Bu inanılmaz bir haber :) İstiyoruz....

    YanıtlaSil
  6. ne olursa olsun heyecanla bekliyorummmm:)))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.