YUPPİİİİİİ !!

 


Doğuş Grubu dünyanın en büyük yayıncılık firması Conde Nast ile anlaştı. Bu anlaşmayla yayımlanması planlanan dergiler arasında dünyanın en ünlü kadın dergisi Vogue, yine öncü bir kadın dergisi olan Glamour, erkek stil dergisi GQ ve seyahat dergisi Conde Nast Traveller gibi markalar yer alıyor. Conde Nast, dergi yayıncılığında dünyanın en prestijli grubu. 128 farklı dergiyi bünyesinde barındıran Grup 23 ülkede faaliyet gösteriyor. Bu rakam Türkiye’nin de eklenmesiyle birlikte 24 e çıkıyor. Conde Nast’a ait dergilerin yayımlandığı ülkeler şöyle: ABD, İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa, İspanya, Rusya, Japonya, Hindistan, Çin, Meksika, Brezilya, Avusturalya, Güney Afrika, Tayvan, Kore, Portekiz, Yunanistan, Hollanda, İsveç, Polonya, Romanya ve Macaristan.

Süper !! Süper !! Süper !!

Yorumlar

  1. vogue ve glamour ... vay be !!! bu çok mükemmel bir haber :D

    YanıtlaSil
  2. Genel yayın yönetmeni de Ece Sükan olacak diyorlar.Yakışır vala..

    YanıtlaSil
  3. vogue a mı ece olacak ? hmmmm ece iyi hoşda deneyimi varmı yayıncılıkta bilmiyorum. vogue fazla tepeden başlama gibi olur bence. ama piyasadada fazla isim yok doğru olabilir. yada sıkı bir transfer gerçekleşebilir. bekliyorum bende dört gözle :)

    YanıtlaSil
  4. Vala Pelincim öyle bir söylenti var medyada.Ama şu var ki benim bildiğim Ece Sükan yıllarca Marie Claire Türkiye'de moda editörlüğü yaptı.Ki o zamanlar bu kadar popüler değildi.Hem modellik yapardı, hem de editörlük.Olursa şaşırmam anlayacağın.Bakaılm görcez:))))

    YanıtlaSil
  5. MC moda editörlüğünü bilmiyorum ece nin benim dışarda olduğum zamana denk geldi herhalde. ece yakışır iyi hoşda ne bileyim vogue kendi ligine ait bambaşka bir dergi. ece sanki hafif kaçacak gibi geliyo bana. şahsen Işın Görmüş ü çok yakıştırırım. bakalım kim olacak. olan zaten TR dergiciliğin kraliçesi olacak :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.