CHANEL NO.5 KOKULU İSTANBUL !

 


Yaklaşık 1 yıl önce Chanel No.5 ın yeni yüzünün Audrey Tautou olacağı haberi bende ayrı bir heyecan yaratmıştı. Nicole Kidman ı nedense bir türlü Fransız imajına oturtamamıştım. Audrey Tautou nun birde efsanevi modacı Coco Chanel i beyaz perdede canlandıracak olması bu 2 çalışmayı senkronize bir havaya sokuyor.



Chanel No.5 ın reklam konusu bir hayli ilginç ve de bizler için tanıdık. Audrey Tautou ya eşlik eden model Travis Davenport ikilisi büyük bir aşkı ekranlara taşır. Büyük aşk Orient Express treniyle Paris den İstanbul a yolculuk ederken yaşanır.



Amelie nin yönetmeni Jean-Pierre Jeunet in ustalığıyla bu aşk hiçbir konuşma geçmeden seyirciye yansıtılıyor. Fonda Billie Holiday in "I'm a Fool to Want You" melodisiyle İstanbul da kovalamaca başlar. Tautou eğer yetişse sevgilisine kavuşacağı botu kaçırır. Bir sürü şansızlık sonrası en sonunda aşıklar birbirlerine kavuşur.



2 dakika 25 saniye süren reklam filmini ancak 5 Mayıs tarihinde seyredebileceğiz. Chanel No.5 reklamında şehrim İstanbul un başrollerden birinde olduğunu görmek çok hoşuma gitti. 4. resmin mekanını Kapalıçarşı ya benzetiyorum. Ve hele şükür siyah çarşafların olmadığı bir görüntü diyorum. Son derece rafine ve klas bir tanıtım olacağını umuyorum.

Yorumlar

  1. Ben bu reklam filmini uzun metraj film bekler gibi büyük bi heyecanla beklemeye başladım fotoğrafları görünce :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle çok klas bir tanıtım olacak.
    Sabırsızlıkla bekliyorum bende. :)

    YanıtlaSil
  3. Travis Davenport ne yakışıklı ötesi bir adammış ya hu! Sağ ol blog sahibi, sayende kendisini tanıdım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.