DİKKAT ÇEKİCİ BİR YETENEK

 
Son günlerde Elif Cığızoğlu nun kıyafetleri her yerde karşıma çıkıyor. İlk Deniz Berdan ın üstünde gördüğüm yeşil kıyafetle dikkatimi çekmişti. Zaten buda Deniz Berdan ın yegane şıklar listeme girdiği andır. Ardından Aylin Tahincioğlu ve Etel Baler in üstünde gayet şık Elif Cığızoğlu kreasyonlarına rastladım.



Detaylar üzerinde son derece hassas olan genç modacının çizgisi hemen kendini belli ediyor ki buda bir modacı için çok büyük bir artı. Çizgilerinde kıyafetin etek kısımlarına fazla dokunmazken tüm ayrıntıyı yakada topluyor. Yaka ve dekoltelere değişik şekil vermesiyle kıyafetlerine dozunda fütüristik bir hava katıyor. Elif Cığızoğlu kreasyonu giyen bir kadının hiçbir mücevher takmasına bile gerek yok. Detaylardaki dokunuş çok değerli bir gerdanlığı bile sollar.



Geçenlerde televizyonlarımızın en sosyetik dizisi Aşk-ı Memnu da Behlül ün nişanında Bihter ve Firdevs karakterlerini oynayan Beren Saat ve Nebahat Çehre nin üstünde de Elif Cığızoğlu çizgilerini görüyoruz. Beren Saat bir yana, bu tarz bir kıyafetin pekala 60 yaş üstüne bile yakıştığını göstermesi açısından Nebahat Çehre başarılı seçim olmuş.



Yeni koleksiyonunda yakın arkadaşı Verda Penso yu kullanan modacıda hafif Giambattista Valli ve Roland Mouret izleri görüyorum ama kesinlikle etkileşim değil. Elif Cığızoğlu nun tamamen kendine özgü bir tarzı var ve bu 3 modacının stilide birbirlerine çok yakın.



Benim acilen bu hafta içinde Teşvikiye Caddesi, Alhambra Apt. 178/3 Nişantaşı adresine gidip son koleksiyonu yerinde görmem lazım. Özellikle düğün sezonu ve mezuniyet törenlerinin başlamasına az kalmışken böyle işe yarayacak adresleri bilmek iyi olacaktır.

Yorumlar

  1. Pelincim, ben Elif CIGIZOGLU'na bayiliyorum, ozellikle kat-firfir-drape kullanimi cok ilginc. Bu arada helooo, SmartBlogger odul verme hakkimi Moda ve Sosyete icin kullandim, bloguma bir goz at isterseen:))

    YanıtlaSil
  2. canım mesaj attım sana..ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..NE DESEM BOŞ FECİ DUYGULANDIM

    YanıtlaSil
  3. rica ederim:)) soruna gelince bu once biri tarafindna odulu almanla basliyor sonra sen kendi kriterlerine gore ornegin icerigi, yeni seyler anlatmasi vs gibi begendigin bir ve ya bir kac bloggera bu odulu veriyorsun. bir cesit zincir:)

    YanıtlaSil
  4. Elif Cığızoğlu ismini Burcu Karan'ın üzerinde gördüğüm muhteşem bir mavi elbiseyle tanıdım. Gerçekten çok hoş bir tarzı var. Yediden yetmişe tüm kadınlara hitap edecek tasarımları mevcut. Çok beğendim ben.

    YanıtlaSil
  5. elif cığızoğlu amerika'da FIT'teyken, amerika'da okuyan en yakın arkadaşımdan adını duyardım. oversized parlak eşofmanla korse giyen ve bu kadar yakıştıran başka biri olamaz derdi arkadaşım kendisi için. çok tatlı ve önü açık bir kız olduğunu söylerdi. elif'le sonunda ben de tanıştım. çok tatlı, enerjisi ve ışığı olan, zevkli bir kız. annem de ben de hayran olduk. vizyonu var denir ya, evet gerçekten de vizyonu var..

    YanıtlaSil
  6. ne bu boktan kıyafetler ya? zengin kafasız bi kızın teki tasarımcılık yapıyorum diye paraları çarçur etmiş.zaten gayler modada başarılı,düz kadınlar modadan anlamıyor ve giyinmesini de bilmiyorlar

    YanıtlaSil
  7. Elif'i Özgür'ü bende çok beğeniyorum.. Gerçekten kaliteli duruyor. Ancak sizcede çok fazla görmedik mii hem dizilerde hem de ünlülerde??

    gecen Les Ottamans da nişana gittim. herkes aynı modacıdan çıkmış gibiydi.. bu da beni rahatsız ediyor..

    YanıtlaSil
  8. aynı fikirdeyim sevim. o kadar yeni yeni yetenekler varki artık. tek bir isme takılı kalınmasını anlamıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.