LONDRA'DA OBAMA DEFİLESİ

 
Londra da düzenlenen G20 zirvesinde tüm gözler Michelle Obama idi. Obama beklentileri boşa çıkarmadı ve bu sınavı pekiyi notla geçti. Giydiği tüm kıyafetler çok hoşuma gitti. Fazlasıyla onunla özdeşleşmiş hırkalar, kloş 50 li yılların etekleri, mini Fransız topuklar, inci kolyeler harika bir bütünlük içerisindeydi.



Londra ya gelişinde şahane bir Jason Wu sarı ipek krep elbise ve siyah Michael Kors trençkotla görüyoruz. Kıyafeti son derece usta bir şekilde Azzedine Alaia kemerle tamamlamış. Obama ilk artıyı almış oldu.



Ertesi gün İngiltere first lady si Sarah Brown ile görüşmesinde J.Crew taşlı hırka ve nane yeşili yine bir J.Crew kreasyonla görüyoruz. İnci kolyesiyle Michelle Obama son derece hoş bir şıklık içinde.



Kraliçeyle görüşmeye ise tül volümlü siyah etek ve beyaz üstle Isabel Toledo kreasyonlarıyla gitti. Bu sefer siyah Azzedine Alaia marka hırka ile. Son derece klas ve ölçülü. Kraliçenin klasik şeker renklerindeki kıyafetini bozmamak için siyah giyinmesi ince bir kadın zerafeti.

Aynı gün bir başka organizasyonda bu sefer o meşhur kollarını gösterirken. Çok şükür dünya artık Madonna nın gereksiz ölçüdeki kaslı ve damarlı kollarının çirkin olduğunu idrak edebildi. Yaşasın artık Michelle Obama kolları. Müthiş fit bir görüntü. Basen bölgesindeki hafif fazlalığı kollarının güzelliğini ön plana çıkararak gayet başarılı bir şekilde örtbas ediyor.

Acaba o yanındaki astronot kafada ne ? Tabi ki Emine Erdoğan ! Dünyadaki tek müslüman başkan karısı olarak bizleri olağanüstü bir şekilde temsil ettiği için kendilerini tebrik ediyorum. Bence Türkiye Vogue Michelle Obama tarzı Emine Erdoğan ı ilk sayısında kapak haber yapmalı.



Dünkü ziyaretlerinde ise giydiği hırka takdir edilesi. Değişik ve sıradışı modelleri denemekten korkmaması büyük bir artı. Junya Watanabe imzalı bu değişik hırka simetri hastalarının korkulu rüyası :) Sanki bir düğme atlamış gibi görünüyor ama hırkanın tarzı bu. Ayrıca sırt bölgesi sanki uyduruktan dikilmiş gibi. Yine bir başka volümlü Jason Wu elbiseyle hırkanın renk bütünlüğü harika.

Michelle Obama nın yeni Jackie O olduğu iddiaları son derece gülünç olsada, yeni Mrs. O nun kendine has bir stil oluşturduğu inkar edilemez.

Yorumlar

  1. Bence son resimdeki eteği çok çok ama çok kötü. Kalçalarını çok büyük göstermiş. Ve ne olur ne olur birisi bana fırsat versin E. Erdoğan'a kapalı fakat şık nasıl olunur konulu bir ders vereyim... Korkunç ötesi kendisi her zaman olduğu gibi.O ceketin üzerine o beyaz tülbent gibi örtü olmuş mu? DAha koyu renk birşey taksa (mesala açık füme) ve mümkünse örtüğü acilde yatan kafası yaralı hasta gibi sarmasa o zaman musalla taşında gibi görünmez belki.

    YanıtlaSil
  2. nihancım kusura bakma daha yeni farkına vardım yorumunun. tüm dediklerine katılıyorum. aslında sorun kapatma şeklinde. o boğazı kapatarak ne giyerse giysin asla şık olamaz. yoksa o kadar zarif örtünen bayanlar var ki. nedense bu tarzla dünyada tek müslümanız sanırım. şu boyun olayına takığım feci anlayacağın :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.