CANNES FİLM FESTİVALİ - 5.Gün

Rachel Weisz gün boyu seçtiği yeşil renklerle beni adeta mest etti. Agora filminin tanıtımı için fotoğraf seansında karşımıza önce Christian Dior dan zeytin yeşili şahane bir kıyafetle çıkıyor. Elbise hem renk hem de kesim olarak Rachel a çok yakışmış.



Geceki galada da Valentino dan bir başka gözalıcı yeşille karşımızda. Rachel kusursuz bir şıklık ve
güzellik sergileyerek festivalin baş döndürücü güzellerinden.

Yorumlar

  1. POostla alakasız ama, Eda Taşpınarın Cnnturk de moda programı sunma haberini ne zaman yorumlayacan?Bekliyom , bekliyom ama yokkkk:))))

    YanıtlaSil
  2. haha canım alemsin. yaw artık biraz ara vereyim diyorum bunlara. gına geldi hep aynı isimler.. ayrıca programın hepsini seyredemedim. sadece bi şanslıyı giydirdiği bölüme denk geldim o kadar bu kadarlada eleştirmem haksızlık olur dimi :)

    YanıtlaSil
  3. Rachel Weisz benim hem fiziğini hem stili en beğendiğim isimlerden biri kıyafet seçimleri de süper ama kırmızı halıda taktığı ekleme saçları gereksiz ucuzlatmış havasını. Hem postişlerin rengi de kendi saçına göre koyu kalmış hem de doğallığını alıp götürmüş, Hollywood starı olup da bu görüntüyğ vermek mi? Ben olsam kuaföre uçak biletini verip ABD'ye geri postalamıştım bile...

    YanıtlaSil
  4. evet haklısın kuaförünüde getirsin ama görüntü o kadar hoşki ne postiş ne de farklı renk görüyorum. bütünlük bence çok başarılı

    YanıtlaSil
  5. katılıyorum bence de hoş zaten kendisi favorilerimden biri ama kusursuzluk maalesef detaylarda saklı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.