CANNES FİLM FESTİVALİ - 7.Gün

 


Ve en nihayet beklenen Inglourious Basterds filminin beklenen galası beklenen yıldızlarıyla gerçekleşti. Angelina Jolie beni seçimiyle şaşırtmadı. Son 2-3 yıldır tüm kırmızı halılara aynı tarz seçimleriyle katılıyor. Bu sefer ten rengi Versace şifon elbisesiyle yine sade bir şıklığı sergiliyor. Angelina kıyafetleriyle beni heyecanlandırmayan bir kaç isimden biri.



İşte beni seçimleriyle heyecalandıran ve geneldede hiç hayal kırıklığına uğratmayan bir isim. Diane Kruger Marchesa imzalı kıyafetiyle bir melek gibi. Kıyafetteki gümüş dokunuşlar şahane. Saçı, makyajı ve aksesuarlarıyla Diane kusursuz bir zevki temsil ediyor.




Sharon Stone bu Balmain kıyafeti rahatlıkla taşıyabilecek ender +50 lerden. Şu vücudun güzelliğine bakarmısınız. Kıskanmamak delirmemek imkansız.



Dita von Teese her zamanki Fransız kadını imajına devam ediyor. Christian Dior dan çok hoş bir kıyafetle yine güzel yine hoş.

Yorumlar

  1. Diane Kruger inanılmaz zevkli bir kadın, hem de ne giyse yakışıyor..

    Brad Pitt, bu filmde de Diane'e aşık olup Angelina'yı bıraksaydı da bize de haber olsaydı. kihkih..

    Angelina çirkin değil tabii bu kıyafetle de ama kesinlikle katılıyorum sana heyecan verici mi? Asla.

    YanıtlaSil
  2. hanımlar hiç olmazsa bu defa siyah giymemiş:))) hatta kırmızı ruj bile sürmüş! angelinayı ben çok beğenirim ama aşırı bi çöktü sanki son yıllarda ve "whatever" mottosu oldu çıktı,hamileyken daha güzel giyiniyordu,CANNESda hamileyken giydiği o yeşil şifon elbisesini hatırlayııın.

    YanıtlaSil
  3. hatun bana son zamanlarda ciddi çirkinleşmiş geliyo. tam bi kemik yığını. yüzünün o eski ışıltısı bile yok. hamileliğin verdiği sağlıklı bir güzellik oluyor o zaman harika ama burda eh işte :)

    YanıtlaSil
  4. Angelina bence her zamanki gibi çok güzel ve oldukça genç gözüküyor.

    Dita da benim idollerimden ve ne yapsa çok yakışıyor ama son zamanlarda vintage/burlesk tarzını biraz bozdu bence.

    Sharon Stone'un elbisesi ise bence mükemmel!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.