HAPPY BURBERRY DAY !!

New York Belediye Başkanı Bloomberg, 28 Mayıs'ı Burberry Günü ilan etmiş. Bundan sonra her 28 Mayıs'da NY şehri Burberry gününü kutlayacak. Buraya kadar herşey süper. Ama en güzeli şimdi geliyor. 28 Mayıs Burberry Günü kutlamalarının bir sembolü olarak, New York 57. Cadde ve Sohoda bulunan Burberry mağazalarından yapılan alışverişlerin % 20’si, tasarımcı gençlerin hayallerini gerçekleştirmeye ön ayak olacak Burberry Vakfı’na bağışlandı.



Müthiş hoş bir girişim değil mi? Sadece 365 günde 1 günü trendy bir şekilde geçirmekle kalmıyorsunuz, bir de yapacağınız ufak bir alışverişle güzel bir amacında parçası oluyorsunuz. Bu kadar güzel bir fikre ön ayak oldukları için hem Bloomberg'i hemde Burberry'yi kutlamak gerek. Darısı bizim yerli markaların başına !



Gün ise yakışır bir şekilde kutlandı. NY mağazası tepesine 16 metre uzunluğunda ışıklı bir logo yerleştirildi. Dün yapılan kokteyl ile Burberry logosunun ilk kez NY semalarını aydınlatması kutlandı. Doğal olarak konukların neredeyse hepsi kıyafet olarak Burberry seçmiş. Bir tek beyaz Alexander Wang elbisesiyle Julia Restoin-Roitfeld farklı bir seçim yapmasıyla dikkatleri çekiyor. Ama en çok Helena Christensen'ın elbisesini beğendim. Harika !!

Yorumlar