ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN !!

 
Gergedan boku görmüş gibi suratıyla bendenizi deli eden Victoria Beckham'ın biricik kocası David Beckham biz bayanları mutlu etmeye devam ediyor. Armani'nin son resimlerinde zaten hayal edecek fazla birşeyde bırakmıyor :)

Her ne kadar İtalyan tarzı inek yalamış saç modeli kendilerine gitmemişsede zaten pek üst taraflara bakılmadığından bu hata mazur görülebilir :) İyi seyirler :)

Yorumlar

  1. çocukluk aşkım. hah (:

    YanıtlaSil
  2. ben hala çok beğenirim :)

    YanıtlaSil
  3. wooow.....he is soo hot!!!ama Pelin'cim su "gergedan boku gormus suratiyla..." diye baslayan lafina cok guldum, supersin valla, bende hep derdim yaw bu kadin eksi limon yemiste o yuzden hep boyle bakiyor diye ama seninkinin yaninda benimki solda sifir!!haha

    Btw, dun iki genc kiz ve bir oglan arasinda gecen ilginc konusmaya parkta tam yanimda olduklari icin istemeden kulak misafiri oldum:)
    aynen aktariyorum:

    Bir kiz digerine, "who could make u a lesbian for a day?!", A: "def. Megan Fox!"

    "and u Jake, who could turn u a gay for a day?!"

    "mm, lemme think..David Beckham!!, he's kinda old(!) but still, he could make me one!!"

    ben dumur tabii, 21.yy da amerikan gencliginin geldigi noktaya diyecek soz bulamiyorum!

    acaba bizim gencligin arasinda da boyle diyaloglar geciyor mudur?zannetmem...

    YanıtlaSil
  4. megan fox son günlerde benimde favorim. burda sevmeyen çok arkadaşım var ama kusura bakmasın kimse hatun hakkaten süper güzel :)) ama lezoluk gaylik işi bırak sormayı aklıma bile gelmezki kafalar neye çalışıyor pess doğrusu.

    valla bizde gençliği bilemem ama geçenlerde okul çıkışı 8-9 hadi bilemedin 10 yaşındaki bir çocuk bir küfür ediyordu inanamazsın. " vere vere g.t d.liği aşınmış ibne" aha hadi buyur bakalım. yani çocuğun yaratıcılığınamı şaşırayım yoksa ne dediğinin gerçekten farkındamı acaba diye diye çıkamadım işin içinden.ama bi 2-3 dakka yerimde zamk gibi yapıştırdı beni :)

    YanıtlaSil
  5. of inanmiyorum, bende yapisirdim kesin yere!!!10 yasinda ettigi laflara bak cocugun ya, 18 yasinda geldiginde de ne olur bu biliyor musun, Rece Ivedik'in 1000. versiyonu!!!

    YanıtlaSil
  6. korkarım bi süre sonra recep bile yeni neslin yanında ingiliz aristokratı gibi kalacak :)

    YanıtlaSil
  7. çocuklar arasındaki yeni küfür trendlerini ufak yeğenlerimle daha çok zaman geçirmeye başlayınca anladım bu kadar olmaz dedirten benim bile aklıma gelmeyecek şeyler diyebiliyorlar :)

    YanıtlaSil
  8. benimde var küçük bi yeğen çok cimcime bişi. bazı küfürleri çok şirin oluyo gülmemek imkansız. ama farkına varmadan bazen o kadar nokta atışı yapıyoki oha diyosun :))

    YanıtlaSil
  9. kız delı ne guzel demıssın ama dogru herıfın sacı ınek yalamıs gıbı olmus gerı harıka cnm

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.