BELLİ OLDU !!!!!!

 
Aylardır kim olacak kim olacak diye meraktan ölüp, dilimizde tüy bitene kadar tartıştıktan sonra en nihayetinde vuslata erdik !

Karşınızda Vogue Türkiye'nin Genel Yayın Yönetmeni FERHAN İSTANBULLU !

Adı bile karizmatik olan bu şanslı isim aslında moda dünyasına gayet tanıdık. Yıllarca Vizyon Dergisinin genel yayın yönetmenliği, Radikal'de stil köşesi, son 1 yıldır Galerist Gazete ve NTV de yayınlanan Beşte Beş programıyla hem moda düyasının hemde dergiciliğin içinden gelen bir isim.

Doğrusu şu ana kadar spekülasyonu yapılan Ece Sükan ve bazı tanınmış isimlere içim bir türlü ısınamamıştı. Ama Ferhan İstanbullu başka. Gerek deneyimleri gerek stili gözönüne alındığında İstanbullu gerçektende doğru bir isim.

Dergi ne zaman çıkacak kesin bir bilgi yok. Şüphesiz Ferhan İstanbullu yönetiminde çıkacak Vogue'dan artık daha ümitliyim. Merakla ve heyecanla bekleniyooooor :))

Yorumlar

  1. Bugün öğrendim ben de. Hatta sama mail atacaktım:)))))

    YanıtlaSil
  2. hadi bakalım hayırlısı diyoruz artıkın. ilk sayı feci incelenecek tarafımızdan :))

    YanıtlaSil
  3. KENDİ KENDİME VOGUE TÜRKİYE EDİTÖRÜ KİM OLMALI DİYE SORDUĞUMDA ;İÇİMİ RAHAT ETTİREN TEK İSİM FERHAN İSTANBULLU İDİ.ÇOK SEVİNDİM .HALA HER YERDE İŞİNİ ÇOK İYİ YAPAN İNSANLAR VAR.

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle katılıyorum! çok sağlam bir seçim +++

    YanıtlaSil
  5. bende NTV'deki 5 kere 5 programında tanımıştım kendisi, başarılı bir programdı, eeh dergiyide takipp edicez gibi gözüküyoo

    YanıtlaSil
  6. Çok sevindim gerçekten. Ferhan bu işin hakkını fazlasıyla verir. Çok iyi bir modacı. Giyimini de çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  7. vavvvvv çok sevindim..heyecanlandım birden:)

    YanıtlaSil
  8. kesinlikle en doğru isim..ayrıca bende stilini beğenenlerdenim. her tarzı çok güzel bir şekilde kendisine yakıştırmayı biliyor.

    YanıtlaSil
  9. Vogue Türkiye çıkıcak dediklerinde aklıma gelen ilk ve tek(!) isim idi kendisi. Hem tarzı hem de cool kişiliği ile kesinlikle en doğru seçim.
    Nadir bulunan adaşlarımdan olması da kendisine duyduğum ilgiyi daha da arttırıyor.
    Çıksa da biz de ilgiyle izlesek...

    YanıtlaSil
  10. Hmm olabilir dediğim tek aday,bakalım ne çıkacak :)

    YanıtlaSil
  11. Herkezin sanırım ortak fikri olumlu ama benim nedense içime sinmedi. Ferhan İstanbullu başarılı bir isim fakat çokta yeniliklere açık değil. Kendi içinde tekrar eden bir isim. Nacizhane görürüşüö :)

    YanıtlaSil
  12. şöyle diyim ferhan istanbullu nun radikal köşesi nefis. ntv deki programıda gayet iyi. açıkçası vizyon zamanlarına pek hakim değilim. fakat aynı çevrelerin insanıyız. uzaktanda olsa bildiğim tanıdığım bir isim. özellikle stilini hep başarılı bulmuşumdur. yani inanın fazla bilinmiyo ama giyim tarzı tam bir HQ !

    Serapcım şu yeniliklere açık değili bi açıverseydin yaw. detay olsaydı iyi olurdu.

    YanıtlaSil
  13. Şu anda google ladım vogue un başına gelen ferhan ist. kim diye? bloğunuz çıktı karşıma.yorumlar olumlu.bu dergi benim için çok önemli ve tek dergi olduğu için becerebileceklermi endişesi vardı. o kadar çok saçma isimler duyuyordumki bu göreve başvuran artık çok bıktığımız ece sükanlar mı,modadan bir haber sade vatandaşlarmı istersiniz. cosmopolitan gibi sefil boş kafa bir derginin (ne haddineyse) başındaki kadın bile bu göreve başvurmuş.

    YanıtlaSil
  14. merak etme bu dergi modaya gönül vermiş herkes için çok önemli. ben deli gibi bekliyorum mesela :) ve ferhan istanbullu'dan epey ümitliyim. tabi ilk sayı performansı çok önemli ama oturması için en az 5 sayı gerekli. hala ne zaman çıkacak konusunda bi bilgi yok ne yazıkki. fazla uzatmasalar bari.

    YanıtlaSil
  15. senelerdir çok beğendiğim bir kadın. radikal gazetesini internetten okuma sebebimdir.

    vogue ferhan'a değil, ferhan vogue'a çok şık bir referans oldu:) herkes gibi ben de merakla bekliorum dergiyi..

    YanıtlaSil
  16. Doğuş Grubu'nun yayın yönetmeni Cem Aydın derginin Mart 2010'da piyasada olacağını söyledi bir röportajında. Onur Baştürk ise -ki Ferhan Hanım'ın editör olması için baya bir kulis yapmıştır köşesinde- Ocak 2010 diye yazmıştı. Geçerken uğramıştım blogunuza ve derginin çıkış tarihiyle ilgili soruları görünce yazma ihtiyacı duydum :) Dergi kadrosu için kesinleşen başka isimler de var, yakında medyada yazılır çizilir zaten. Ben çıtlatmış olmayayım.

    YanıtlaSil
  17. yararlı bilgiler veren arkadaşım çok teşekkürler. mart 2010 feci geç değilmi ? dediğin gibi künyede kesinleşiyorsa niye tarih bu kadar ileriki ? ayrıca lütfen belirtilen isimleride alayım merakan çatlarım ben şimdi :)

    YanıtlaSil
  18. Ferhan İstanbullu olmamış, Amerikadaki yöneticiler istememiş. Nette aratınca buldum, haber doğru.

    YanıtlaSil
  19. evet biliyorum ne yazıkki olmadı. bunu http://www.modavesosyete.com/2008/07/alinmali.html linkinde duyurmuştum. ama bomba olan işin arkasındaki pis oyunlar. yorumlarda işin aslını styleboom un blogunda ayrıntılarıyla okuyabilirsin.

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.