HAFTANIN ŞIKLARI

Bu hafta ki rüküşler malum bilinen isimler olduğundan ve artık hepimizede bunlardan bıkkınlık geldiğinden kendilerini büyük bir keyifle es geçiyorum :)

Şıklarımız ise yeni isimler ve gerçek ikonlar. İlki Biricik Suden Alanson. Kendisi yıllardır bazen deli dolu bazen sıradışı ama her zaman klas seçimleriyle beğenimi kazanmıştır. Bu hafta katıldığı bir düğünde giydiği somon rengi elbise tarzına o kadar yakışmış ki kıskançlık damarlarım kabarmadı değil. Elbisesinin rengi teniyle müthiş uyumlu. Kıyafetin kesimi vücut yapısına cuk oturmuş. Zarif ve sade takıları, altın renkli mini portföyü ve ayakkabılarıyla Biricik Suden Alanson haftanın en şıklarından..

Bir diğer şıkımız ise Alara Uzan. Siyah kadife karşımı seksi elbisesinin güzelliği bir yana kıyafetini kuş yuvası tarzı bir şapkayla bütünlemesi çok hoşuma gitti. Alara Uzan, Philip Tracey tarzını andıran şapkasını Avrupa seyahatinde sıradan bir mağazadan almış.

Kaynak : Şamdan Plus,OK

Yorumlar

  1. Canım ziyaretin ve cici yorumun için tşklr....
    Alara uzan çok hoş bir kadın ama birde normal giyine bilse:)))

    YanıtlaSil
  2. sapkasi hakikaten Philip Trecay havasinda...cok begendim boyle bir risk almasini:)ikoncan olucam diyede abuk bi kiliga burunmemis!!!!aferim..

    YanıtlaSil
  3. Zaten düğünden çok şapka konuşuldu :)

    YanıtlaSil
  4. sevgili pembe tatlar..birisiyle karıştırmış olmayasın. alara uzan ın ben hiç sıradışı giyindiğini görmedim. yada biricik sudenle karıştırdın herhalde :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.