YÜRÜ BE AYŞE KİM TUTAR SENİ !!

 
Ayşe Arman'ın Hello dergisinin 5. yaş özel sayısına verdiği pozlar iç gıcıklayıcı. Nihat Odabaşı'nın merceğiyle karşımıza fetiş bir Ayşe Arman çıkmış. Şaşırdım mı ? Hayır ! Kafamdaki Ayşe Arman zaten hep böyle. Kocasına yıllardır sevgili demekte direten, evli olsada başka bir adamdan hoşlandığını söylemekten çekinmeyen, sevişme yerine seks kelimesini tercih eden sıradışı bir kadın o. Sıradışılığın yakıştığı, deli, arıza tuhaf bir kadın Ayşe Arman :)




40 yaşına gelmeden kadınsı güzelliğinin doruk noktasında bu anı ölümsüzleştirmek istemiş. Allahtan fiziksel özellikleri yerindede doya doya bakabiliyorum.



Ayşe Arman sadece güzel, akıllı ya da başarılı değil, Ömer Dormen gibi kendine ve eşine güvenen, işine saygı duyan bir kocaya sahip olarak da Türkiye'nin en şanslı kadını.

Yorumlar

  1. valla işte adanalı madanalı ama kuzey avrupa yani "alman" kanı var hatunda ne de olsa. bu kadınla ilgili olarak ennnnn kıskandığım şey kayınvalidesi betül mardin!! betü
    l mardin'e hayranım!

    YanıtlaSil
  2. kayınvalidesi, pederi, kaynı, maynı bu ailenin bi ferdi olmak ayrı bi şans dimi. kesinlikle haklısın şekerim.

    YanıtlaSil
  3. Geçen gün bi yazı yazmış,resimleri neden çektirdiğine dair.Ve ona yöneltilebilecek bütün eleştirileri şıklarla işte bu yüzden çektirdim diyerek,cevaplamış.Kısaca hiçkimseye eleştiri hakkı vermemiş.
    Helal olsun vala:)

    YanıtlaSil
  4. olsun olsun bin kere helal olsun. benim koca medeni bişi olsa bende çektirirdim valla :) ama Arman kadar şanslı değilim benimki kodummu oturtur :)))

    YanıtlaSil
  5. haha:) pelin son yorumuna çok güldüm, benimki de izin vermez ama ben de çektirmem. İlla çektirecek olsam kendim için çektiririm ki gerçekten merak ediyorum, profesyonel bir makyaj ve photoshopla ne hale gelebileceğimi. Ayşe Arman'a bayılıyorum, insanın hiçkimseyi umursamadan ne isterse onu yapması içinden geldiği gibi yazması yaşaması güzel olsa gerek. Yine de onu böyle görmek her ne kadar taş gibi gözükse de bana gereksiz geldi:)))

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten çok güzel bir kadın. Fizik on numara. Yaşça genç olmama rağmen bende bile yok böyle fizik. :) Üstelik Ayşe Arman aynı zamanda bir anne. Çok estetik olmuş bu pozlar. Nihat Odabaşı göstermiş yine kendini.

    derya

    YanıtlaSil
  7. ayşe armanın fotoğraflarını hep görüyoruz hürriyette nedense böyle gözükmüyor. hürriyette gayet baldırları kalın mideli hafif toplu vücut olarak klasik bir türk kadını görünümünde kısa sarı saçlarını saymazsak tabi. nihat odabaşı artık ne yaptıysa! ayşe arman birden filinta gibi olmuş. ben buna özgüven demem photoshop derim. 40 yaşlarında birinin kendini oldugundan farklı göstererek şuh poz vermeside daha çok orta yaş krizinin delaleti hep böyle başlar.

    YanıtlaSil
  8. Ayşe Arman anne olduktan sonra ''O aslında sadece fantezilerini yazıyor, gerçek hayatta, sıradan mazbut bir anne'' diyenlere en güzel cevabı verdi. Elbette fotoğraflarda oynama var, ama artık vesikalıklarda bile yok mu?

    YanıtlaSil
  9. Nice brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.