HAFTANIN PİŞTİLERİ

 
Bu hafta yine 2 piştiyle karşı karşıyayız.



İlkinde Elif Dürüst, hafta içinde katıldığı bir düğüne Dolce&Gabbana'nın deniz kızı tuvaletiyle Hollywood'dan 2 yıldızla pişti oluverdi. Olga Kurylenko, Quantum of Solace filminin galasına bu kıyafetle katılmıştı. Kıyafetin beyaz renkte olanını ise Melissa George 2009 Oscarlarına giymişti.

Bir diğer piştimiz ise Aslı Üstünkaya'ya ait. Hervé Léger'in gökkuşağı bandaj elbisesini şarkıcı Joss Stone çoktan giymişti. Aslı Üstünkaya elbisenin askılı modelini tercih etmiş.

Kaynak : Şamdan Plus, Hello

Yorumlar

  1. Genelde bizim sosyetikler giydiğinde kıyafetlerin bütün havası sönerdi:)))Bu sefer Aslı Üstünkaya da Elif Dürüst de elbiselerin hakkını vermiş.

    YanıtlaSil
  2. Elif Dürüst bide ağzını kapatabilse :)))

    YanıtlaSil
  3. Çok imreniyorum sana Pelin. Hangi elbise hangi modacıya ait, kim nerede nasıl giymiş hepsini şip diye buluyorsun. Aslında tamda Şamdan, Hello veya OK gibi dergilerde yazarlık yapacak kapasitedesin. Senin yazılarını okurken biraz Bülent Cankurt okuyor gibi oluyorum. Tabi sen çok daha gerçekçi yazıyorsun. Ne de olsa bağımsızsın. :)

    Gelelim tuvalete. Ben en çok Olga Kurylenko'ya yakıştırdım bu elbiseyi. Neden diyecek olursan bir defa elbisenin beyazı çok itici geldi bana zaten, siyah olması benim açımdan artı puan. Ayrıca bu tarz elbiseleri giymek için biraz fazladan ince olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Beyonce Knowles çok giyer bu tarz elbiseleri ama ona da yakıştırmıyorum. Basen olayı bozuyor. Ama tuvalet şahane. :)

    İkinci pişti de ise en çok Aslı Üstünkaya'yı beğendim. Çok güzel taşımış elbiseyi. Zaten kendisi de çok güzel.

    derya

    YanıtlaSil
  4. canım çok teşekkür ederim utandırıyosun beni :)

    bülent c. de yarın öbür gün görürüz ztn bu piştileri. eda t. nin çizmelerini koymuş geçenlerde. yine kaynak maynak yok tabi. neyse takmıyorum kafaya artık :)

    YanıtlaSil
  5. Elif Dürüst'ün suratına nolmuş öyle? Ördek dudak olmuş sanki biraz bozulmuş gördüm yüzünü...

    Hervé Léger bence straplez olarak daha güzel ama üzerine hırka ile olmamış tabi ve keşke beyaz ayakkabı giyilseymiş altına...

    Pelincim, gazetecilik günümüzde ne kolay dimi? Copy-paste.

    Sen de Creative Commons Licence koysana sayfana...Böyle bir her hakkı saklıdır ibaresi olmadığından istedikleri gibi alıyorlar.

    Ya da watermark koy resimlerine...çalıp çırpamasınlar.

    YanıtlaSil
  6. tekrara yazmadım ama tahmin ettiğim gibi B.C. elif d. ün piştisine köşesinde yer vermiş.

    @hesionka

    canım elif d. ün ağzı uzun zamandır kapanmıyor zaten :) malum estetikler fazla kaçmış :))))

    akıllılık yapıp aynı resimler konmuyor ztn. o yüzden resmi taglasam bi işe yaramaz ama şu Creative Commons Licence işi iyiymiş...ama nasıl yapılır bilmiyorumki...yardımmmmm

    YanıtlaSil
  7. Bende gördüm geçitiğimiz günlerde aynı haberi B.C'un Köşesinde. Üzülme diyemem çünkü insanın emeğine saygısızlık yapılmasının ne kadar can sıkıcı bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. :( Ama şöyle de bir şey var. Moda ve Cemiyetle ilgili haberleri takip eden herkes bu siteden haberdar bence. Mesela ben bu merakım sayesinde buldum burayı. Yani o köşeyi okuyan herkes burayı da biliyor. Hem biz ilk senden öğrendik bu piştileri. Varsın onlar farklı düşünsün. :)

    derya

    YanıtlaSil
  8. saol deryacım..belkide haklısın. mesela şimdi sen dedin diye bi bakayım google a dedim. sosyete kelimesi yazdığımda 2.yada 3. çıkıyorum. insanlar keşfetmiştir herhalde. tanınma şeylerine açıkçası kafa yormuyorum..blog konsepti o yüzden güzel. eğer yazdıklarım sizlerin hoşuna gitmiş ve kendinizden bişey bulmuşsanız bu bana yetiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.