KLASÇA SPORA GİTMEK

 


Derin Mermerci'nin tarzını beğendiğim sanırım artık bir sır değil. Kendisi ister klasik ister spor giyinsin cemiyet hayatının her daim kaliteli giyinen bir kaç isminden biridir. Resimlerde kendisini spor çıkışı görüyoruz. Adeta şık olmak için tonlarca para basıp boyanmanıza gerek yok der gibi. Çünkü stil sahibi insanlar en sade halleriyle bile klas görünebilir.

Derin Mermerci'nin spor şıklığını nadide bir parça süslüyor. Louis Vuitton'un Mini Lin Initiales Keepall Dune serisinden şahane bir çanta. 2005 Erkek koleksiyonuna ait bu çantayı unisex bir şekilde kullanıyor olmasıda ekstra bir artı. Koyu kahve renkte olanı ise Mini Lin Initiales Keepall Ebene..

Kadında dövmeyi pek sevmesemde eminim Derin'de bu bile göze hoş gelecektir. Yeni dövmesi çıplak bir melek. Meraklılarına duyurulur.

Yorumlar

  1. Pelin'cim senden bir konuda fikrini almak istiyorum cunku madem LV den bahsettik ben de firsat bu firsattir hadi soriim dedim:) Etrafta sittin tane hanimda gorsemde, sahtesini aslindan oyle sap diye anlayan uzman gozlerden hala olamasamda(ama dikkatli bakarsam anliyorum:)ve kendini az bucuk stylish zanneden tum asyali hatunlarda her iki rengini de donusumlu olarak surekli gorsemde ben LV'nin classic Speedy 30 Damier Canvas'ina bayiliyoruuuum, dark rengi olucak ve her giydigimle cok uyum saglicak:) E fiyatida diger modellere oranla cok daha uygun oldugundan (750 CAD) kendime yakin zamanda boyle bir luxurious hediye vermek istiyorum:) Ama sen ne dersin?Parami herkesin elinde rahatlikla gorebilecegim bir modele harcamak yerine daha obscure bir markanin farkli bir modeline mi harcasam??help please..!Engin goruslerine ihtiyacim var guzelim:))

    YanıtlaSil
  2. hehehe işte ben o gözlerdenim cnm :) işin tek sırrı sap rengi. o sap rengini en iyi taklit edenler bile hala tutturamıyor. birde saplardaki kalın macun kaplı dikişler. bunun dışında içindeki kodun bile taklidini yapıyo namussuzlar.

    canım söylediğin model gerçektende çok şekerdir ve herşeyle gider. allahtan seninki damier modeli.monogram olsaydı diyecektimki 15iklerin bile kolunda görüyorum. seçtiğin model gayet iyi. dediğin gibi herşeylede çok güzel uyum gösterir.

    bende şu aralar Monogram Odeon GM e ve Monogram Mini Lin Angele e takılmış durumdayım. hem rahat hemde omuzda pek bir şık duruyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Ben spor kıyafetlerle Louis Vuittonları (hangisi olursa olsun)yakıştıramıyorum.Görmemişlik gibi geliyor.Belki de öle değildir ama o kadar çok görgüsüz yaptı ki bu stili ondan ben bir ıyyyyy oluştu.:))))Ön yargılıyım anlayacağın:)

    YanıtlaSil
  4. Itırcım yerden göğe kadar haklısın. ama burda Derin'in seçtiği model işi kurtarıyor zaten. eğer keepall lardan falan alsaydı kıroluğun önde gideniydi. bunlar spor için ideal çantalar.

    YanıtlaSil
  5. Cok tesekkur ederim goruslerin icin Pelin'cim:)Senden de onay aldim ya artik kesinlikle aliniyor Damier!Fakeleri konusuna gelince ben de butikte ki kiza dedim "ya cok taklidiniz var ama!" diye o da gayet bilmis bir edayla "the original will always shine in the crowd.." gibilerinden bir inci dokturdu:)haha

    Senin kullandigin modeller de cok ama cok chic...Ben bir de Sofia Coppola'nin tasarladigi(?) modele bayiliyorum, super cool! (ozellikle siyah olani:)

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle süper, işte "spor"a böyle gidilir böyle de gelinir ya,ama malesef hillside'da bile neler görüyorum neler!

    YanıtlaSil
  7. ya ben bi gün motus de hermes ile geleni gördümya..artık gözüm açık göçmem bu diyardan :)

    YanıtlaSil
  8. o butikteki kızı bizim kapalıçarşıdaki taklitçelere götürmek lazım :) şahane taklit yapıyorlar ama yine sap renginden belli oluyor. ama diğer markalarda anlamak gerçekten çok zor.

    sofia nın hangi çantası. bir monogram bide koyu renk var. gerçi ikiside harika. clutchlarıda güzel sofianın..

    offf offf şimdi hatırladımda paris deki LV ye Louvre müzesine gider gibi giderdim. adeta cennetteyim sanki orada :)

    YanıtlaSil
  9. Benim bi tanıdığım anlattı.O kapalıçatşıdakilerden bi tane hermes modeli almış.İspanya daymış,çantanın fermuarı bozulmuş, götürmüş Hermes'ye.(Bakar mısın!!)Göstermiş, onlarda almışlar çantayı, demişler yarın gelin yapalım.Gitmiş bu kadıncağız,biz size yenisini verelim demişler:)))
    Çok komiktir bu olay:)(Doğru bir hikaye inanın, atmasyon değil)

    YanıtlaSil
  10. ITIR İNANMIYORUUUMMM ! :)) kadının çantayı Hermes'e götürmesi tek başına olay zaten. büyük cesaret :)) ama Hermes'in anlamamış olması ise rezalet :)) almışmı peki yenisini merak ettim..

    YanıtlaSil
  11. benim de bir hikayem var ve cidden bu da gerçek bir arkadaşımın arkadaşının ablası bir lv sahtesini ediniyor.Sonra bir yeri bozuluyor ve bu çantayı sanırım nişantaşı lv'na götürüyor.onlarda yenisini veriyorlar..Bende şaşırmıştım acaba bu nasıl cesarettir diye..bu arada bu kız üst düzey bir noktada yöneticiymiş..belki görünüş ,kılık kıyafet gibi ayrıntılara dikkat edip çantaları dogru düzgün anlamıyorlardır kimbilir?

    YanıtlaSil
  12. Dimi?!bence de kizi zaten Kapalicarsi'ya bi soksak bi daha cikamaz zaten, aklini oynatir isten falan ayrilir:)Sofia'nin SC Bag Calf Leather modelinin siyah rengine hastayim ben...birkac kiside gordum ve muhtesem stylish bir design olduguna karar verdim:)Aferim kendisine...

    Hermes olayi gercekten inanilmaz, cidden yanii bayandaki de ne cesaretmis!Ama demek ki oyle bir ustanin elinden cikmis ki markanin kendi bile anlamamis!ee bosuna dememisler Turkler seytana bile pabucunu ters giydirir diye! (boyle bir soz var ki hakkaten yoksa ben mi uyduruyorum?haha)

    YanıtlaSil
  13. hikayeler müthiş. o zaman bu marka yöneticilerinin yada CEO ların çıkıpda vik vik bizim ürünlerimiz kalitesiyle hemen fark edilir laflarının hepsi masaldan ibaretmiş. valla bir dergide çalışıyor olsaydım aylık araştırma konum bu olurdu. :)

    YanıtlaSil
  14. Pelin'cim merhaba...
    Blogunu Londra'dan da olsa uzaklardan takip ediyorum... Takip ettigin bircok sey ve yorumlarin benimkine oyle yakin ki o yuzden merakla yazacaklarini bekliyorum :)

    Benim sana sorum var :( ve umarim cevabini biliyorsundur... Derin'in gozluk markasi ve modelini secemedim resimden... Bir fikrin var mi... Celebrity gozluk modellerini genelde asagidaki siteden tahip ediyorum.. Eminim site senin de ilgini cekecektir... http://www.celebrity-sunglasses-finder.com :))

    Sevgiler,

    Nihan

    YanıtlaSil
  15. nihan merhaba..ne yazıkki bende çıkaramadım. önce tom ford mu dedim ama yandaki arma işi bozuyo. verdiğin siteyi bende takip ederim. tavsiyen için teşekkürler. hangi marka olduğunu öğrenirsem yine buraya yazarım..

    YanıtlaSil
  16. peLİNCİM SPORA TEKRAR BİR BAŞLASAM HER TÜRLÜ ÇANTA İLE GİTMEYE RAZIYIM :)

    YanıtlaSil
  17. oooyy oyy oyy aradan 1 yılı aşkın süre geçmiş ama dayanamayıp sorucam..
    pelin var mı kapalı çarşısa şöle hakkı ile güzel çanta (özellikle birkin) yapan iyi bir çantacı..
    hani çevrenden biri almıştır, yada gidip bakmışsındır.. ne bilim işte..
    bu arada yukarda ki hikayeler iyi hoş güzelde, eehh be canım hiç mi adam fiş sormaz. hadi sormadı hiç mi çanta koduna fln bilgisayardan teyit etmez.
    hadi kod yok ,fiş yok, isimde mi sormaz. bilgisayardan herşey görünüyor.
    birde öle celebrity değilseniz, verin çantanızı değiştirielim diyecek mağaza zor derim ben :)
    elinde fatura varken sürüm sürüm süründürüyorlar, faturasız kapıdan girsen ilgilenmez bile..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.